Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz fero02 #16077 üzenetére

    Á szerintem a "népeknek" lövésük sincs a hangváltóról és kínai nekik az egész elektronika és itt már elvérzett az egész történet még a hangszóróválasztás előtt, nem azon megy a vita, hogy melyik fóliakondi, hanem ott indul, hogy "mi az a kondenzátor?" A dobozt még megépíti terv alapján, de az már házi dreha, ahogy kinéz kívülről, mert azon spórol és mindig ott van az egész akció mellett a kész új hangfalpár ára ami ahogy nő az építési költség szintén egyre jobb hangminőséget kínál szép külsővel ergó az alatt akar maradni.
    Építeni igazából "no limit" költséggel lenne érdemes igazi szaktudással saját szájízre szerintem (tedd a szívedre a kezed és mondd hogy szerinted nem), de nagyon kevesen építenek így, a többség pont azért fog bele, mert keveset akar költeni aztán oda lyukad ki, hogy se a hangminőség nem jó, se a küllem ergó csak kidobta a pénzt az ablakon.
    Egy jó anyagvastagságú MDF ha össze van csapolva igazi asztalos munkát képezve az örök darab, nagyon egyben van, masszív, be lehet fejezni profi módon festéssel, fóliával is és semmi gond az akusztikájával. A bútorlap meg... hát én nem nagyon láttam még olyat bútorlapból, ami nem volt dreha már első látásra.
    Értem hogy a hangszóróválasztáson kiborulsz, de bármin ki lehet borulni ha a többség produktumait nézed. Elég felmenni a netes aprókra és megnézni az ilyen házi építésű cuccok képeit.

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák