Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #10726912

    törölt tag

    válasz Titusz_61 #14967 üzenetére

    Ahogy olvasgattam, sokan leírtak itt hangfal építéseket. Hangszórókat is sokan sokszor ajánlottak, általánosítva még én is azt mondom, nem lehet hangfal receptet mondani. Vannak jónak mondott, elviselhető és rossznak mondott hangszórók, felhasználók véleményei és mérésekkel igazolt profi szintű kivitelezések alapján egyaránt. Az sem biztos, hogy egyezik mindenkinek az ízlés világa: van aki azt szereti, ha rezeg minden, zörög az üveg, dübög a mély, más a vissza fogott "érces" mélyeket kedvelik, kiemelkedő közép és magas (de nem bántó) hangokkal. Volt itt már bőven minden..elég sokat olvasgattam vissza felé.
    Engem pusztán a személyeskedés zavar, abból is a rossz indulatú.. :U
    Ha pl megnézed EZT a fórumot, bár gányolásnak van kikiáltva, mégis a befőttes gumi mellett elfér a megdöbbentő precizitás sok pénzből, mesteri módon...s mindennek örülnek, amit valaki ír.
    Az nem baj, ha valaki leírja, hogy SAL, az sem, ha valaki azt írja rá, hogy rossz, de az már nem jó ha valaki kitartóan hajtogatja, hogy nem rossz a SAL, a másik meg kitartóan hajtja, hogy de és te H.ly. vagy, mert Sal-t kiáltasz. Itt sokszor a wuduzásig megy a vélemény különbségek miatti vita.
    Ha jön valaki, 4-en ötféle hsz-t említenek, de a végén úgyis az-az egyvalaki dönt. K.b. mint egy kocsi vásárláskor.

Új hozzászólás Aktív témák