Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz #10726912 #12440 üzenetére

    Hm, én meg azt hittem, ez egy fórum, és hangsugárzó-építésről szól... Na mindegy.

    (#12432) Turbina33
    Ilyenkor gondolok arra, hogy fel kéne újítani a BEAG-féle HT 101 tölcsért, ilyen célokat tökéletesen kiszolgált, még négy darab 300-as PA hangszóró mellett is lehetett alkalmazni, lásd: HTP 90 @ moszkvai olimpia.

    (#12441) fero02
    Rosszul látod, én hangszórókat javítok, tervezek, és gyártok, ehhez értek. Amit te csinálsz az vihar egy kanál vízben, illetve az öncélúság és a maximális rosszindulat mintapéldája. ;) És ez nem fikció, mint a te idézőjeles "történeted" egy garanciaidőn túl elromlani merészelt hangszóróról, hanem a teljes realitás.
    Hogy ezen túl mennyit segítek a fórumozóknak, az szintén ténykérdés, vitathatatlan, magad is tapasztaltad éveken keresztül, és még most is tapasztalod.
    A cégvezetőnek fehérváron sem újdonság olyan netes, billenytűzet mögül bátor nicknevekkel virtuálisan találkozni, akik a problémákat a megoldás helyett arra használják, hogy okuk legyen a panaszkodásra. Vannak erre régi jól bevált módszereik. :)
    Természetesen ettől függetlenül még mindig áll a korábbi ajánlat, kész van a hangszóród, és téged vár. Ha már egyszer hosszú munkaórákat nem kímélve megcsináltam neked. :)

    Üdv a megoldások világából.

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák