Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz szaszlaci #11091 üzenetére

    Kisebb is, ahogy látod. De ezek szerint még nem jófelé nézed.

    Tévedésben vagy. A lengőrendszernek nem az a feladata, hogy sz@r autós és kínai hangszórók módjára 2mm kitérés után ne jöjjön ki normális hang a hangszóróból. :D Nem nem. Az erősítő és a doboz feladata a membránmozgás kontrollálása. Ez szintén alaptétel a hangvisszadásnak ezen a PA-tól és autóktól meglehetősen távol eső részén.

    Az én hangszóróimnál a lengőcséve sosem görbül el. :) Mellesleg nem áll jól neked, ha önmagaddal vitatkozol, hisz te állítottad nemrég és nem is egyszer, hogy a 672 jól terhelhető, és sosem "koppan le" a cséve. :D (Mondjuk a cséve nem is tud, hála a tervezésnek.)
    Biztosan ráismersz az egyikre:
    [07/07/11 15:53:33 ] szaszlaci : koppanni nem koppan sose

    Ha ketten mondjuk az már csak jó lehet, remélem egyszer majd nem csak prédikáció szintjén lesz a szlogennek hatása.
    És ha már a dolgok mögé nézésnél tartunk, nem is értem ezt az egész gombostűvel háborúzást. A témában felhasználható információid jó része közvetve vagy közvetlenül tőlem származik, és én azért nem szoktam önmagammal vitatkozni nyílt színen, sőt az alapokról alkotott elképzeléseim sem változtatom már hosszú ideje.

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák