Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    Sziasztok.

    Gondolom megosztom veletek az elmúlt 2-3 hónap itthoni barkácsolásunkat amit az asszonnyal követtünk el :B .
    Egy nyári konyha projektben voltunk benne, amit hétvégente csináltam, illetve az időjárás is befolyásolta olykor-olykor. De most van olyan állapotban, hogy meg is mutassam.
    2 éve vettük a házat és ez a helyiség valószínűleg, előtte is ezt a funkciót töltötte be, de mi eddig mindenes raktárnak használtuk. "Sajnos" az eredeti állapotáról nincs kép, hogy milyen volt előtte, már csak a bontás/"felújításról" van. De jöjjenek a képek.

    Bontás után:
    [kép] [kép] [kép] [kép]
    Vakolás után:
    [kép] [kép] [kép]
    Berendezve:
    [kép] [kép] [kép]

    Sorry, 1-2 kép minősége nagyon rossz, azok egy 6 éves G2 mini-vel készültek, de ahol berendezve van ott már megjött az új telefon, azok már jobbak.

    Ami még hátra van, azaz ablak csere, de már meg lett rendelve, illetve az ajtó + tok teljes csiszolása és festése, a bent lévő kis kályhát visszatenni a helyére, illetve egy PB gázpalack csere + a sütőre kötése.
    Ami kész lett:
    Vakolás, villanyszerelés (1 konnektor és egy neon lámpa volt fent a mennyezeten), csempézés, járólapozás, 2 sor meszelés (ez nem tökéletes, de 2-3 évente úgy is újra kell meszelni, idővel majd szépül :DDD ), konyhapult 2 részből lett összerakva és úgy feltéve, a fehér polc 3 sor fehér zománcfestéket kapott mire fehér lett :DDD , sarokülő feljavítása új csavarokkal és megerősítése, mert elég nyegle volt, gerenda csiszolás, majd lefestése és a mai napon a lényeg, ugyanis ma vett asszonypajti pár kiegészítőt és csecsebecsét, amivel kicsit feldobta a nyári konyháját :DD .

    Nyugodtan jöhetnek az észrevételek, kritikák és kérdések. A jövő hét folyamán, pedig további bejegyzések és képeket lesznek, mert egyszerre több mindent is csináltunk, amik szerintem elég látványosra sikeredtek, csak még nem lettek dokumentálva.

    Bocsi a hosszú posztért. :R

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák