Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    válasz TESCO-Zsömle #60217 üzenetére

    Nem az egész asztallapot kell vákuumozni, hanem csak annyit amit éppen bekeversz. Kell egy nyomásálló tartály, amint azt a videón láttad. Másnem kazánlemezből meghegeszted, és szintrevágod, de akár félbe vágott poroltó is jó megoldás lehet ha nem roskad össze. Tetejére gumialátét, sziloplaszt, és vastag lemez, bármiből ami van. Ha találsz vastag polikarbonát lemezt, akkor még bele is láthatsz majd mint a videón.
    Nem kell gyors gyantát használni, jó neked a lassú is,l a lényeg az elv, hogy legyen bubimentes.
    Vákuumszivattyút nem tudom honnan, de van belőle slagos kivitel, ami a víznyomásra működik. Megvannak a korlátai, de alap dolgokra jó: [link]

    De ha kiszeded egy működő, akár használt, kidobott hűtőszekrényből a kompresszorát, és kézrátétellel megállapítod, melyik csövön szív, tudsz kb. 20 mbar-ig vákuumozni. Az olajat ne öntsd ki belőle, mert akkor hamar besül, tehát tartsd kb. vízszintesen mindig, kiszedés közben is.

    [ Szerkesztve ]

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák