Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz DiceBlade #22197 üzenetére
Igen és még jön vagy két dupla, vagy egy tripla radi a ház tetejébe (ez a valószínűbb).
A terv az, hogy a ház elejébe állítva fog bekerülni a radiátor. Mivel el van felezve a ház, ezért ott kiflexelem a felesleges részeket, így az 5,25-ös meghajtók "alját" is.
Persze a radiátor az "előlap" felé fog nézni, ami méhsejtrács lesz majd, tehát nem lesz igazi előlap.
DVD meghajtó stb. nem lesz, csak a két winchester, de ők a táp fölé mennek a kis dobozkájukban, amik látszanak a gépház tetején.
3.Aragorn: nincs semmi baja a vinyónak, majd egy évig használtam úgy. Csak a függőleges és vízszintes síktól ne térj el. Tehát ne legyenek ferdén a vinyók, akkor nem lesz baj. Bár ezt is inkább már csak Urban Legend-ként kell kezelni. Elvileg semmi baja nem lehet akkor sem, de én azért biztosra szoktam menni.
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
válasz Melack #22199 üzenetére
Megvan még üresen kandikál a sarokban.A 3 ik terrás vinyó már nem ment bele,akkor jött a strike x.Na ebbe meg a táp nem fért bele............ Van még mellette egy másik ami most kap új bélrendszert,meg a centridob.
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
-
-
Melack
veterán
válasz zolee5016 #22205 üzenetére
BTX szabványban gondolkodtam én is, csak sajna a gépet el kellett adnom. De az új gazdájánál már egyben van. Könnycsepp Most egy másik került elő, párom fest a házra mintát, vagyis inkább üvegfestékkel lesz rá minta rakva
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
FatalEror
addikt
Én az artic-ra szavazok,szerintem jobb márka mint a másik,és a fehér jobban is mutatna benne
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
manoarc
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #22210 üzenetére
Azt sajnos nem találtam meg , hogy a gyári mit tud :S
{。^◕‿◕^。}
-
manoarc
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #22213 üzenetére
Köszi reggel küldöm e-mailbe,akkor fogom szétszedni. Ha dél körülig meg tudod lesni esetleg az cool lenne , utána mennék vásárolni
PWM-es kell az biztos ugye ?
[ Szerkesztve ]
{。^◕‿◕^。}
-
imibogyo
veterán
válasz 3.Aragorn #22214 üzenetére
Hát élőben nem volt az. Nagyon könnyen tudtam benne szerelni. Ha megnézed a többi képet látszik, hogy bőven sok kihasználatlan hely van benne.
Sőt a táp is eredetileg az alsó szintre van tervezve (utoljára ott is volt), csak ez még egy régebbi galéria, és azóta ODD sincs, vagyis ha nagy ritkán kell, akkor van egy külső egységem.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz 3.Aragorn #22217 üzenetére
Egyelőre a rajz van meg, hogy milyet csinál rá. Az oldallapot kell átvinnem hozzá, és azt ő már kezeli. Üvegről sem jön le a festése, amit csinál, de ha jól tudom, otthon nála az asztal fémlábán is van vmi hasonló - ergo menni fog Ha lesz kép, felrakom ide is.
Én sem szeretném, hogy lejöjjön
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
szab.tam
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #22215 üzenetére
ööö. igen....
mondtam én, hogy már staitkából is szar voltam. nemhogy még mozog is valami....
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
FatalEror
addikt
válasz 3.Aragorn #22221 üzenetére
Szerintem ha lesz zsírtalanítás akkor nem fog lejönni,mert az üveg és (ha festett) fémlemez között nincs túl sok külömbség felületben,mert ha azt nézzük akkor a festett felület sem teljesen egyenletes,míg az üveglapé igen,ergo a fém ha zsírtalanítva van nem kéne hogy le essen róla.
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz manoarc #22216 üzenetére
Nem biztos. Attól függ, hogy a tápban 4p-es venti van-e.
Eszerint egy sima 2p-es YateLoon D12SH-12 van benne, de 2007-es a hsz...
A venti 2200-as maximális fordulaton 88 köblábat mozgat meg percenként (CFM).
sz: Én ilyet tennék a tápba: Noiseblocker M12-S3HS.
6 év gyártói garancia van rá.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
3.Aragorn
addikt
válasz TESCO-Zsömle #22230 üzenetére
Hm, Akkor lehet, h mégiscsak kevés lesz...
A YateLoon ventik egyébként jók.[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
válasz 3.Aragorn #22229 üzenetére
A fémfestékkel én sem vitatkozok, de az üveg festék se üveg "festésre" van,hanem 3 dimenziós minták készítésre,és mivel a fémfesték érdes felületet hagy maga után addig az üveg nem és azon is megtapad,tehát fémen is meg kéne.De te is tudod,hogy ha fémet festünk előtte mindig zsírtalanítunk
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
manoarc
senior tag
-
FatalEror
addikt
válasz bandi94 #22237 üzenetére
Ez fajta függő mert a karbidnak semmi baja nem lesz de ha beszerzel egy egykésest akkor annak kiveszi,de azt simán meglehet élezni a többinek meg nem tudom,én egy 100 évessel csináltam,de annak semmi baja,igaz abból még nem sajnálták ki az anyagot.
[link] ez egy egykéses,ezt lehet élezni meg mivel ezeknek volfram karbid foguk van,nem megy ki olyan könnyen de lehet élezni is a kését,és ha moddingolsz,akkor ezzel még a házba 12 centis venti lyukakat is tudsz csinálni.[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
bandi94
tag
-
FatalEror
addikt
bandi94:
Csak egy kis házi barkács kell hozzá,én már csináltam bele volfram karbidból egy hegyet úgy hogy ha az egyik kikopik nem kell a küszörüléssel időt pocsékolni,mert ott a másik napra készen.
De ha tudsz szerezni ipari gyémántot akkor egy kis epoxival kell bekenni a körkivágó vágókését,beleforgatod az ipari gyémántporba 1 nap száradás és azt már nem koptatja ki semmi[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
M_o_g_y_i
őstag
Ilyen fúrót véletlenül nem birtokol valamelyikőtök?
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
Német tesztet láttam róla, amiben 1.0-s (ott az a legjobb) eredményt kapott, csak kérdés egy garanciaidőn túli meghibásodás esetén mit kezdhetnék vele, lesz-e hozzá alkatrész?
Makita pl. 23e.-től van, ami ez a kategória.4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs