Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz dqdb #28070 üzenetére

    Köszi a választ neked, meg fogtundernek is, de akkor fussunk neki még egyszer. :)
    Először is még nem vettem semmit, tehát szerencsére csak a tájékozódási szakban vagyok. A felháborodottságom, vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy az értetlenségem oka pedig az, hogy a jelenlegi Asus alaplapom, ami kb. 4 éves konstrukció, azzal simán lehet négy PWM-es ventit, külön-külön szabályozni, de az azt megelőző E8500-as procimhoz használt, szintén Asus alaplapon se volt gond anno kettőnél több ventit csatlakoztatni. A most kinézett alaplap meg nem épp egy belépő szintű kategória, talán elvárható lenne, hogy ennyi pénzért ilyenre is odafigyeljenek.
    De akkor visszatérve a lényegre, ha jól értem, Te azt mondod, hogy mivel mindkét Nanoxia 4 pines, és PWM-es, így végül is nincs akadálya, legfeljebb az egyik nem optimális tartományban üzemel majd. Ez így akkor számomra oké, csak fogtunder meg azt írta, hogy így sem lehet használni egy csatlakozón a két ventit.
    Mivel a témában teljesen laikus vagyok, az általad leírt utolsó bekezdésben foglaltak alapján, van valami amire majd a gyakorlatban figyelnem kéne? Én azt látom az alaplap honlapján, hogy van egy darab 4 tűs CPU csatlakozó, gondolom ide kell kell csatlakoztatni a CPU hűtőt, oszt jónapot. :) Igaz, hogy van még egy CPU OPT csatlakozó is, de azt se tudom, hogy ez mi a rák lenne, meg miért kell, vagy kellene ezzel foglalkoznom.
    Az utolsó mondatodban leírtak meg esetleg arra utalnának, hogy az a AIO PUMP, és W PUMP, amik ott most vízhűtésre vannak kitalálva, esetleg azok egyikébe is lehetne csatlakoztatni valamelyik Nanoxiát, vagy valamit nagyon benéztem, és sürgősen verjem ki ezt a gondolatot a fejemből? ;]

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák