Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Lenne egy-két kérdésem ventik beszerelésével kapcsolatosan. Azt előre bocsátom, hogy eddig még nem szereltem soha házventit, tehát kéretik a kérdéseim miatt nem köpködni, valahol el kell kezdeni. ;]
    Szóval, adva van egy Cooler Master Elite 370-es ház, nekem a célra tökéletesen megfelel. Az utóbbi időkben viszont került néhány komolyabb cucc a házba, ezért döntöttem úgy, hogy hűtés ügyben beruházok hosszabb távra. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a ház elejére kerülne egy Nanoxia Deep Silence 140 mm-es venti, hátulra a gyárilag szerelt helyett pedig, egy Nanoxia FX EVO PWM 120 mm-es venti.
    A tervem az, hogy az eddig hátul lévő gyárit beszerelném a ház tetejére, és itt lenne az kérdésem, hogy a két ventihely közül, hová lenne célszerű?

    Itt látszik, hogy a procin egy DeepCool Gammaxx S40-es hűtő van, a két ventihely közül a ház hátsó felülibe, vagy a jobbra mellette lévőbe szereljem be majd a Cooler Mastert?
    A másik kérdés, hogy miként szereljem a ventit, gondolom úgy kellene mint ahogy most hátul van, vagyis a venti gyári emblémája továbbra is a ház belseje felé nézzen ?
    Az utolsó kérdésem meg az lenne, hogy a Nanoxiákhoz gyárilag adnak 4 db rezgéselnyelő gumicsavarokat, jól gondolom-e, hogy ezeket bedugom a háznál a csavarfuratok helyére, majd azután ezekbe hajtom bele a csavarokat?

    Előre is köszi a segítséget.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák