Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz oriic #1161 üzenetére

    Most válaszolok, mert kicsit hagytam letisztulni a dolgokat meg összegyűjtöttem a csillagkapukat is, úgyhogy innentől SPOILER.

    Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy Atriox a múltban nyitja ki kaput, legalábbis amit mi múltként érzékelünk. A Harbinger harc közben Weapon szól, hogy egy nagyon öreg jelet érzékel, a harc után a Harbinger maga mondja, hogy megvan, amire szükséged van, utalva ezzel Atrioxra meg a kulcsra, amit gondolom aktiválni kellett (ugyanolyan színben izzik a kulcs meg a Harbinger által generált energiamező is).
    Grand Edict és Despondent Pyre párbeszéde viszont érdekes kérdés. Szerintem az is a Halo kilövés után esik meg, mert Offensive Bias előtte elég elfoglalt, a kilövés után viszont céltalan, szóval logikus, ha utána erre a feladatra állítják rá, ezzel el is helyezik a térképen az Endlesst: a világ legerősebb AI-ja őrzi őket, aki legyőzte a Floodot.
    Despondent Pyre csillagkapus elmélkedése meg a legendary-s Grand Edicttel való beszélgetése érdekes adalék amúgy, mert nem kifejezetten időutazást hoz fel, hanem időhurkot, mintha a mi 4D világunkon kívül létezne ez a faj.
    Az külön érdekes, bár én ezt nem vettem észre, hogy a Harbinger teleportálása közben az effekt nagyon hasonló ahhoz, mint amilyen teleport kapun végül Chief meg Weapon elmenekültek.

    Mindesetre kíváncsi leszek, mi lesz végül a folytatás, látványosan megmozdult a Halo community és ahigy korábban is mondtam, hogy ezt már csak elrontani lehet.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák