Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
válasz Döglött Róka #1000 üzenetére
Nincs replay funkció sajnos. De lenne egy kérdésem. Szerinted anti cheat nélkül nincsenek csalók? Csak úgy kérdezem egyáltalán….
u wanted, i got it \o/
-
Bazsi1987
őstag
Aki konzolon tv-n nyomja mekkora FOV-ot használ?
-
Döglött Róka
veterán
-
addikt
Ez mekkora:
Are you ready to Become Master Chief!? Create your own @Halo video at: [link]francba, nincs kamerám
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ez baromi érdekes, látszólag pont ellentétes azzal, amit általában el akarnak érni a fejlesztők a játékaikkal, azaz játssz minél többet. 6 meccset játszol egy nap és utána progress szempontjából megint nem éri meg kinyitni ezt a multit.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Döglött Róka
veterán
-
Bazsi1987
őstag
válasz Döglött Róka #1010 üzenetére
Engem se izgat a progress, simán 22-es a battle passom két hét alatt, simán meg lesz season2-ig 😊
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #1010 üzenetére
Ezért írtam úgy, hogy progress szempontjából.
-
Döglött Róka
veterán
válasz Bad Pritt #1014 üzenetére
Teljesen más, észrevettem hogy crossplay-ben több a béna játékos mint solo/duo controller onlyban. Látszik is a rangomon.
Solo/Duo : Plat 1
Cross : Diamond 1Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Bad Pritt
félisten
Na, valahogy úgy képzelem el a rendes szivatós achievementeket, ahogy a Halo Wars 2 Operation Spearbreaker dlc-jében kell csinálni: Legendary nehézségen, minden küldetést teljesítve, arany pontszámmal. Hosszú is, fárasztó is, de baromi nagy élmény, 0,09% szerezte meg eddig, nem is csodálkozom rajta.
-
Hunpriest
senior tag
Már megy a damage control: [link] Hátha eljutunk oda, nem kell alapszíneket mindenhez külön unlockolni és/vagy megvenni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
veterán
A spoiled spartan challenge nev mindent visz😀
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
ballington
addikt
XBox gamepass-on keresztül telepítettem a játékot. Elméleti kérdés, ha letörlöm és steam-en keresztül teszem fel újra, akkor eltűnik minden elért eredmény, amit eddig beletettem xbox-on keresztül? Ha újrarakom xboxon keresztül, akkor megmaradnak az elért eredmények?
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Hunpriest
senior tag
válasz ballington #1024 üzenetére
MS fiókhoz köti az eredményeidet. Mindegy miből indítod.
-
ballington
addikt
válasz Hunpriest #1025 üzenetére
Köszi.
Akkor lehet megpróbálom majd steamből telepíteni, mert a lassú pálya loading mellett connection lost van minden csata után, nomeg minden egyes elindításnál elveszti a keyboard mouse beállításokon kívül mindent.Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
Bad Pritt
félisten
Kész az Operation Spearbreaker, két nagyobb küldi, sok mellékfeladattal, itt a Legendary nehézség már egészen hű az fps-ekben megszokott agyrémhez. Sztori nincs mögötte sok, de a gameplay jobb, mint az alap kampányban, szerintem megéri az árát.
Jöhet az Awakening the Nightmare.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
veterán
Sziasztok!
Nem játszottam eddig multiban szinte semmit (2009 elején Crysis multi pár napig és ennyi), de ebben van elég sikerélményem, hogy megtartson még egy darabig szerintem élvezetesre sikerült. Statom
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
addikt
-
zbundy
aktív tag
Megnéztem a statomat én is. 0.94 a K/D. Őszintén pluszban reménykedtem, mert általában többet ölök mint halok. Bár az igazat megvallva, a challenge teljesítések mindig a K/D-m rovására megy, mert olyan fegyvereket kell használnom amiket nem szeretek. Néha tízszer is meghalok mire azt a nyamvadt 3 killt összeszedem velük. Illetve a CTF játékmód is rombolja szinte mindig a statomat, mivel én állandóan megyek/mennék a zászlóra és sokszor védtelen vagyok. Igazából ugyan ez igaz az oddballra is, mivel ott is én hülye vagyok az egyetlen általában aki az objectre megy és nem tdm-et játszok😏 a golyóval a kezemben meg szintén többet halok mint ölök. Na mind1 majd csak fentebb tornászom.
-
DJosef
őstag
Üdv!
Srácok olyan problémám van,hogy Xbox Series X-re ha telepítem a Halo Infinite multit akkor hiába indítok bármilyen multi módot nem talál játékosokat. Ha Xboxon játszom felhőből akkor minden további nélkül megy a multi. Digi-s internet van otthon. Más is küszködik evvel a problémával?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hogy érted, hogy nem is keres? Rá tudsz menni a gombra, rányomsz és nem történik semmi, vagy szürke a gomb. Ha utóbbi, akkor egy bugba futottál és vélhetőleg nem angol nyelven használod a gépet.
[link]
Külön telepíteni kell az angol nyelvi fileokat, vagy tedd át dashboard (vagyis a rendszert) angol nyelvűre.Ha mégsem ez van, csak simán nem reagál a gom, arról tudnál egy képet csinálni? Feldobom témát ismerősöknek másik fórumon.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ennyit a reményekről. Megjelenéskor nem lesznek új playlistek, de elvileg még az év vége előtt megkapuk a Fiesta, SWAT(Tactical Slayer lesz itt) és a Free-For-All módokat is külön.
Live-Die-Respawn
-
WATERDACA
őstag
Én ezen nem csodálkozom. Van még mit csiszolni a játékon. Az anti cheat elvileg már úton van (https://twitter.com/joestaten/status/1465711153296805902?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1465711153296805902%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gamerevolution.com%2Fnews%2F698593-halo-infinite-anti-cheat-343-industries-banning-hackers-cheaters-xbox-pc [link] ), és F2P + no anti cheat kombó a legfertőbb dolog, ami jelenleg multiplayer videojátékokkal történhet. A progression se százas még, de úgy tűnik egyre jobb lesz.
Nem hiába van még béta szekcióban. Szerintem 2022 elejére már elég jó lesz a játék.Eddig jól működik szerintem a fejlesztő/közösség kommunikáció. Minden a fejlesztőkön múlik, mennyire változatos Seasonokat tudnak majd összepakolni. Rövidtávon még jól vizsgázik.
(Arra a SWAT-ra nagyon nagyon kíváncsi leszek)
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Bad Pritt
félisten
Lehessen választani játékmódot, ennyit kérek.
Ez, hogy beakadt három challenge-em, mert oddballt, slayert meg total controlt kellett volna játszanom, erre strongholds, ctf mrg az a gyűjtögetös btb pörgött órákon át, agyrém.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest