Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
br.rak
őstag
Én azt mondom hogy jobb hogy nem lett film belőle, hasonlóan a Bioshock-hoz,
N+1-edik Marvel szerű tucatfilm PG-12-vel, totál egydimenziós megközelítésben. Ilyenekkel nem kell rombolni a kiépített márkát.szerk: A Nightfall végül milyen lett, nem tudtam túltenni magam az első részen, pedig a forward unto dawn-t szerettem, de ez eléggé alulról súrolta a minimumot, később beindul vagy emelkedik a minőség ( nem a CGI zavar, azt elfogadom hogy olyan amilyen)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ismertek engem, fanboy vagyok mint állat, de a Nightfall... Inkább nem kommentálnám...
szerk:
Egyetértek egyébként, akármennyire is szeretnék filmet, túl nagy a világ ahhoz, hogy normális, élvezhető alkotást csináljanak belőle. Mondom ezt úgy, hogy Blomkamp Halo: Landfall videója mocskos jó lett.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
br.rak
őstag
És a Film kapcsán, szerintem nem is a Master Chief/Covenant féle vonal lenne az erős. Hanem a Forerunner/Precursor ellentét, a Flood eredete, a következményes háborúk és maga a Halo-k megépítése. (nekem ezek tetszettek, ezekből én szívesen látnék több filmet és/vagy sorozatot, megfelelő költségvetéssel és akár kevésbé gyerekbarát módon ábrázolva)
szerk: Szóval akkor a Nightfall felejtős, a "normális" Halo sorozta idén jön?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rendes sorozat jöhetne ezekből, de az meg ugye nézettségfüggő, hogy kap-e folytatást: Amcsikat meg scifi sorozatok nem érdeklik, ezt már tudjuk évek óta. (lásd rengeteg elkaszált tv sorozat)
Nightfall felejtős, sima Spielberg sorozat idén ősszel jön. Valszeg Halo 5 megjelenése elött
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Remény
Csak ne karácsony legyen belőle.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Döglött Róka #464 üzenetére
A két játszható karakter már régóta köztudott. (Chief, Locke) Fél éve voit egy leak lista, benne volt az open world. Bejött. Ezek szerint a saját hajó is várható lesz.
Live-Die-Respawn
-
CocooN-z
őstag
Ezzel nincs bajom, nekem az böki a szememet, hogy eddig volt egy full lineáris játék sorozatunk, majd gondoltak egyet az 5. részre, és az open lesz.
Ha lesz benne sok interaction, és nem randomizálják szét akkor bejöhet. Nem tudom végül Destiny-t mennyire húzta ez le sztori szempontból.
győzzetek meg
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kis kérdezz felelek a játék világáról.
Egyik legfontosabb: az E3-on látott trailerben nem egy Forerunner War-Sphinx volt.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
tknof1871
őstag
Üdv! Ez az élőszereplős videó trailer mit mesél el? Halo 3: "Arms Race" + "Landfall" Full Live Action Trailer
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elkezdtem kiacsizni a TMCC-t. Most perpill épp a playlisteket csinálom, meg a Par Time/Score acsikat. Tegnap lement easy-n a Halo: Combat Evolved. Időm:
2óra 57 perc 26 másodperc.
És rohadjak meg vagy 10x meghaltam, de az is csak azért volt, mert ugye Halo játékoknál, főleg az elsőnél, berobbannak a földön lévő gránátok is, így szinte mindig emiatt haltam meg hogy a plazma láncreakció elért engem is. De legalább meglett 15 perc alatt a The Library, meg 9 perc alatt a Keyes pálya.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lelepleződött a visszaszámlálós oldal. Hát nem örülök, többet vártam.
Live-Die-Respawn
-
CocooN-z
őstag
Ez a riporteres "point of view" már sokszorta lerágott módszer, ilyenkor úgy érzem magam mintha a sztorit előttem megcsámcsogják, puhára rágják, majd aszottan nyálasan nekem csak le kell nyelnem....
az SC: Tűzkeresztség is ilyen volt, bár azt szerettem
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo Online. Hivatalosan bejelentve. Csak Pc. Free-to-play. Csak oroszoknak.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez bizony Halo 3, de van dizájn a 4-ből meg az 5 Bétájából is. Érdekes hogy csomó menüpont perpill angol.
Live-Die-Respawn
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
-
Blyan
félisten
válasz Sirandrish #497 üzenetére
Jókora kell, hogy megtartsa az 500 kilós mjolnirt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 5 megjelenési dátum:
Vajon melyik lesz az igazi. Hell yeah de várom már.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest