Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Utólag szóltak, hogy a Spartan Griffin-es jelenetnél érdemes bekapcsolni a kontroller rezgését. (Anélkül is az egyik legkomolyabb rész az egész játékban, de így extra sokat tesz hozzá)
Live-Die-Respawn
-
Hunpriest
senior tag
Ezek a boss fightok eléggé kilógnak a játékból. Bassus boss fight eddig a mélypontja a kampánynak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Hunpriest #1154 üzenetére
Az egész bossfightolást el kéne engedni a Halo-ban, nekem egyedül a Tartarus fight volt elviselhető Halo 2-ben, minden más nagyon gyenge.
Vagy megoldani kreatívan a játék csúcspontjait, lásd Warthog run, vagy még az is jobb, ha egy gyorsan lezavarható QTE rész, mint a Didact volt a 4-ben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Giovan!
addikt
válasz Hunpriest #1154 üzenetére
Az tuti, pont most tudtam le, kellett hozzá vagy egy tucat próbálkozás mire rájöttem, hogy nem muszáj azon a kis nyamvadt folyosón megölni mert van a konzollal szemben hátul egy raktár ahol valamivel könnyebb elkerülni azt a lehetetlenül op pörölyt.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Giovan! #1156 üzenetére
Nem is a pöröly op, hanem túl gyors a csávó meg ugrál is és nem tudsz távolságot tartani.
Amúgy ezek inkább idegesítőek, mint nehezek, a bossok nagyrészét úgy gyaktam le, hogy azt se tudtam, mi történt, egyszercsak gyorsan elfogyott a hp-ja és meghalt.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
EmThor
addikt
Nekem oleden villogott a kep, xbox rendszermenuben 60hz vissza kellett venni a frissitest 120hz-rol vagy a vrr ki kell kapcsolni es jo lesz.
120hz-en bekapcsolva performance modban nincs gond.Amugy jo a jatek, osszes eddigi resz megvolt, gameplay nagyon adja, artwork is rendben, de a brute-ok nem tetszenek + a grafika altalanos reszletessege hagy kivanni valot maga utan.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Bad Pritt
félisten
Nálam is lepörgött a stáblista, a legendary endinggel rendesen rárúgták az ajtót a deep deep Halo lore-ra. Nagyon várós a folytatás.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
WATERDACA
őstag
Másnál is tegnap végig darabos volt a multi? Valami volt a szerókkal.
u wanted, i got it \o/
-
Hunpriest
senior tag
Az egy dolog, most épp nem megy a multi. De a kampány töltés miért akad meg egy "Other players loading" fázison...
-
addikt
-
Döglött Róka
veterán
Na nekialltam jo szokas szerint heroicon. Nem ertem a sajto mit magyaraz, de pont olyan nehez heroicon mint az eddigiek. Igaz en ugy jatszom a singlet mindig mint a multit :D (ugralva)
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jön, ennyit tudunk. Nagyon nem kell rohanni szerintem, ráér (Achievementeket ugysem tudod maxolni jelenleg)
Amúgy tegnap este volt egy jó beszélgetésünk Bad Pritt kollegával és feljött, hogy ez az open world téma, (meg az, hogy jelenleg nem sok értelme van összességében) igazából csak egy héj lesz a jövőbeli tartalmakhoz, így egyszerűben lehet mondjuk sztori DLC-ket beleintegrálni a program. Kicsit fura módon pont a Destiny 2 jött fel ötletként, hogy itt is csinálhatnák azt, hogy évente jönne mondjuk 1 sztori kiegészítő, így évekig jöhetnek új tartalmak. (Talán pont ezért is nem kapott számozott címet a játék, de nyilván ez csak agyalás jelenleg)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Bad Pritt
félisten
Ha audio log hiányzik, akkor azt egyben gyűjti a játék, szóval ha újrakezded, akkor azokat már nem kell összeszedni, amiket egy korábbi végigjátszásban már felvetted. Nem is villognak meg semmi. Szerintem a skullok is ilyenek, mert ha egyszer felszedted, utána bármikor aktiválhatod egy új kampánynál.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Döglött Róka #1169 üzenetére
A grappling hook miatt sokkal sokkal könnyebb ez a rész, mint a korábbiak. A végére gyakorlatilag egy beat em up lett a játék, nem is lőttem semennyit.
-
addikt
válasz Bad Pritt #1174 üzenetére
Sajnos koponya is kell, remélem annál is így van....de az ideális inkább a story rész választó lenne.
oriic:
Nem feltétlen az achik miatt, csak szeretek gyűjtögetni...és nem túl biztató, ha valamiből esélyem sincs megszerezni az összeset. Mert korábban van amit kihagytam.Nekem amúgy bejön ez az open world dolog. 3 ODST óta nem élveztem ennyire egy Halo -t sem. Azt persze más miatt.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Hunpriest
senior tag
Pár órával több játék után, egyre jobban tetszik az open world. Néhol tényleg olyan, mintha csak az adott küldetés lenne kibővítve sokkal nagyobb területre. Az első Crysis-ra hasonlít, csak sokkal nagyobb és több a lehetőség. Van benne tömérdek potenciál a jövőre nézve.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Az normális, hogy 6600XT-vel + 2700X CPU mellett high beállításon fullHDben 30fps-t tud kipréselni magából a játék? Nagyon kevésnek tűnik.
Youtube videókat nézve még ultra beállítás mellett is meg kellene lennie a 60fps-nek.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Bad Pritt
félisten
Wanna have a catch? acsi csak multira vonatkozik? 50 plazma gránát stick kell hozzá de nekem beakadt 44-nél, annyit szerintem nem csináltam mulitban.
-
addikt
-
Döglött Róka
veterán
Egyebkent ha map meretet nezem meg hogy boviteni fogják a kampanyt tok ertheto, hogy egyelore csak 1 biom van. Ilyen pici helyre berakni mast kisse fura lett volna.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Bad Pritt
félisten
Na megvan a 8 óra alatti acsi is, ráadásul úgy, hogy a skullokat meg más hülyeségeket is felszedtem közben, úgyhogy elég megbocsájtó a játék.
-
-
WATERDACA
őstag
A játék multija még bétában lehet?
Mert december 8 óta egyre rosszabb minden. A szerverek lagolnak, több a crash, egyszerűen játszhatatlan a játék. Nem sokan multiznak ezzel már most sem, de ez nem túl jó fényt vet erre még pluszban....A játék jelenleg alkalmatlan Rankedra, emiatt dobál visszafelé a rendszer. Sajnos a fórumok is ezzel vannak már tele. Döbbenet hogy egy ekkora volumenű AAA címnél ez ekkora problémát okoz.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
oriic
HÁZIGAZDA
"I'm happy to report that a Slayer playlist is officially locked and loaded for the update next week. Four new playlists: Slayer, Fiesta, FFA, and Tactical Slayer (SWAT) will all be added via a services update on Tuesday, Dec. 14."
December 14-től új playlistek:
Slayer
Fiesta
FFA
Tactical Slayer (SWAT)Live-Die-Respawn
-
WATERDACA
őstag
Nálam is most jó volt 1 meccs erejéig, aztán megint gubanc. Egy ellenfél ki is crashelt. Aztán én is.
Van egy technikai probléma része a játéknak, illetve egy szerverprobléma is. Vannak napok, amikor előjönnek.Nem tudom hogy ezekről akarnak-e tudomást venni, vagy szerintük jó ez így. Volt pár csapat akikkel pont ezt beszéltük ma.
u wanted, i got it \o/
-
Hunpriest
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest