Új hozzászólás Aktív témák

  • sztyui2

    őstag

    válasz krisz12356 #9812 üzenetére

    Ha fekete színre kellett építeni az anyagot akkor miért van sárga háttér, egy szőke és eléggé világos bőrű lánnyal? Nem jó a szája sem, túl élénk színű a rúzs szerintem, ennél természetesebbre kellett volna. Az arany színű szemöldök megint a sárgára épít. Az hogy felvett egy bőrdzsekit amiből csak a válla látszik, az nem feketére építés. Az árnyékba beállítottad, az sem elég önmagában, kicsi a dinamikája a képnek, kiégett a háttér is foltokban és látszik hogy a lány arca vissza van derítve derítőlappal.
    Sajnos azzal hogy visszaderítetted a fényt az arcára, csak elrontottad a fény minőségét, elveszett az árnyék és foltos lett az arca. Alapból nem lenne ez baj, de ezek nem szép fajta foltok, a bőrretus is gyenge.
    Nekem is készül most egy hasonló sorozat ami a fény-árnyék hatásokra helyezi a hangsúlyt és direkt napsütésben lett fotózva, még sajnos nem tudom megmutatni, és mivel saját projekt, csak szabadidőmben tudok vele dolgozni de hamarosan kész lesz, majd ki fogom rakni ide is egyszer ;)

Új hozzászólás Aktív témák