Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • *Ropi*

    félisten

    válasz sztyui2 #5692 üzenetére

    "Így is alig-alig nézik végig a párok, ez a durva...Egyik se nézi meg például a blogomon az esküvő kategória összes képét, mert elég nekik az esküvő menüpont, ami még erősebben válogatott."

    Vannak olyan cégek, akik azzal foglalkoznak, hogy egy weboldal használhatóságát mérik fel: hány kattintással jutsz el egy adott tartalomhoz, mennyire figyelemfelkeltőek és informatívak az oldalon található információk, stb...Fókuszcsoportot hoznak létre a megrendelői célcsoportodba tartozó emberekből (teszem azt 20 és 40 közötti hajadonok) és velük használtatják az oldalt, majd leíratják velük a tapasztalataitokat. Ebből nagy százalékaránnyal be lehet lőni a változtatandókat, hogy a célcsoportod számára a leghasználhatóbb legyen az oldal.

    "Olyan párral már alapból kevésbé szívesen áll szóba az ember, akinek az első kérdése hozzád, hogy 2ezer vagy 3ezer képet csinálsz az esküvőn? Mert neki 2000 átadott kép mindenképpen kéne. MIVAN?"

    Ilyenkor mindig azt kérdezem meg, hogy a mennyiség vagy a minőség fontosabb-e számukra? ;)

    "Erről a legutóbbi esküvőről pedig gondolkoztam is hogy egyáltalán nem is rakok ki, mert igazából kicsit uncsi is volt az egész, esett is az eső, az egész kreatívra volt kb 20 percünk, aztán az egész lagzi egy helyen zajlott, és kb csak táncoltak. Mondhatni semmi extra."

    Ez át is jött a képeken, én pl. nem tettem volna ki, mert inkább rontja a megítélésedet, mint javítja (aki megnézi, nem azt fogja gondolni, hogy "Esett az eső, a kreatívra pár percük volt, az egész lagzi egy helyen zajlott és csak táncoltak, mondhatni semmi extra nem történt egész nap...", hanem azt, hogy "Dögunalmas képek...Ennyire tehetségtelen ez a fotós, hogy nem tudta őket hangulatba hozni? Nem őt fogom választani, az biztos." ;)

    "Ez nem kérdés, hogy dekoratívabb párokról, gyönyörű helyszíneken sokkal jobb képeket lehet készíteni, viszont ha nem rakok ki legalább pár képet, akkor meg besértődnek, hogy az ő képeik nem elég jók ahhoz, hogy kirakjam(?), meg ilyesmi."

    Nekem a párjaim nagyobb részéről nincs kint fotó, különböző okok miatt: egyrészt elég sok idősebb párt fotóztam, akik vagy megkértek, hogy nem szeretnének "szerepelni", vagy önszántamból nem raktam ki őket mert nem a célcsoportom (ugye a látogató amit lát az oldaladon vagy a blogodon, azzal azonosul és próbálja beleképzelni magát a képekbe, hogy "Én is szeretnék egy ilyen képet magamról, ahogy állok a tó partján, a szél simogatja az arcom, fújja a hajam, a lemenő nap pedig bíborba öltözteti a tájat...". ;) Ha tele lennék 40+ képekkel, akkor azon venném észre magam, hogy az amúgy is 30+ átlagéletkori statisztikai rátám hirtelen 60 és Miskolc közé ugrik. ;) Szóval nagyon tudatosan kell weboldalt építeni. :)

    (#5698) Real_Necro: Azért nálatok is megvolt az elhajlás: a maláj hölgyeket már kissé túlzásnak éreztem az ötcsíkos maraton után... ;] ;) :))

    (#5697) Chapel: Az utolsó linkje nem linkült meg. :D

    [ Szerkesztve ]

    Weboldalam: http://karpatisandor.hu

Új hozzászólás Aktív témák