Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabbitf_24
addikt
válasz Tenken #59104 üzenetére
Az elvet nem kell bemutatni, igazából több modernkori diétában is ez fedezhető fel, hogy a CH-t toljuk a 0 felé.
Persze, teljesen más volt az életvitel, akkor nem nagyon fórumoztak, hanem inkább vadásztak meg gyűjtögettek. Nem napi 8-10 óra üldögélés volt. Szerintem ez egy elég komoly félremagyarázás, hogy a paleo = mamutvadászattal. Mindenhonnan ezt hallom és mindig jókat kacagok rajta.
Sokan nem tudják, hogy érzékenyek a gabonára és csak későn derül ki vagy ki se derül. A tejtermék elhagyását nem kell sztem magyarázni. A bőröm tisztább lett, mióta nincs tej, nagyon nagy részben elmúltak a pattik. Burgonya, rizs kombóval ugyanez a helyzet. Cukrokat se kell magyarázni, semmilyen édesítőt nem használok, mivel nincs olyan kajám amibe kellene. Sokkal energikusabb vagyok, nincs evés utáni kóma stb.. Nem kötelező így élni, de aki kipróbálta és csinálja, azokat nem hallottam még panaszkodni. Ezek mellett edzeni is van erő. Tudom, én csak a rudon ugráló meg fekvőtámaszt nyomó srác vagyok, de nekem ez bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest