Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxer001
veterán
Szerintem az Assaultot próbáld, Manitou is jóval többet tudott tőle hazudni , meg Jojó istenként tekint rá.
Voltam mell-karozni. Edzés előtt szokott menni egy kis kávé így reggel, hogy felébredjek, de nem volt főzve, indultam volna, lusta voltam felrakni...így megint vettem egy Brutal Nova-t.
Tavaly valamikor nyomtam utoljára rúddal sima padon fekve, jó rég...110-be azért belevertem 3-at, aminek azért örültem. Nem sok, de hozzám képest jó.
Coccolino
Most ne a múltat hozzuk fel, hanem a jelent...már azért egy ideje jóval többet figyelek a dolgokra, minőségre is egyre jobban, mennyiségre is, és elég sok pénzem elmegy havonta kajára, ennél többet már nem igazán tudok...kevés a fizetésem, hogy vagyonokat zabáljak el, és ahhoz képest, amennyi elmegy rá...na mindegy, le van szarva, téma lezárva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bestbuy játékok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest