Új hozzászólás Aktív témák

  • DopeBob

    addikt

    válasz Madwe #167778 üzenetére

    Itthon főzünk kb fele/fele a feleséggem, eszek mindent, de nem minden nap sütök pl csirkemellett. Amit lehetett azt már bevezettem itthon, barna rízs, teljes kiörlésű kenyér, ezek gond nélkül átmentek. Mandulát is eszek minden nap, kb egy marékkal uzsi után. :)

    Most kb napi 1800-2000kcal körül eszek, a súlyom szépen megy le, de sajnos izmot is veszítek, ezért kellett volna valami kaja, amivel leginkább csak + fehérje.

    Azért gondoltam a görög joghurtra, mert több cikk is ajánlotta mint jó fehérjeforrás, de hát amiket írnak, az kb nem létezik nálunk.

    Sajnos eléggé elhanyagoltam magam az utóbbi időben, rengeteg (ülő)munka, a jobb vállam gyakorlatilag nem forog hátra, alakul a púpom + ugye ez a "skinnyfat" jó nagy puffadt hassal.

    Talán még nem menthetetlen a helyzet. A terv az, hogy nyárig megszabadulok a belemtől, és utána egy minimális izmot építenék. Most eléggé bejött ez az otthoni torna, kb 3 hónapja csinálom már minden nap, és hiányzik is ha kimarad egy nap. (jelenleg pl ezt: Day 21 - Page 22 (darebee.com))

    Igazából el akartam kerülni, de úgy néz ki a fehérjepor lesz a jó megoldás nálam.

    [ Szerkesztve ]

    MZ/X

Új hozzászólás Aktív témák