Új hozzászólás Aktív témák

  • Ļantos

    aktív tag

    Felesleges ez a kezdők által eltúlzott fehérjeszámolgatás. Minek?

    Marked is leírta, eszik amit akar, eddz rendesen, fejlődik. Kezdőknek akkor meg ez doszt elég. Érzetre kevesebb szénhidrát, több hús és kész. Nincs kenyér, nincs cukor, mi a fas.nak kell ezt túldramatizálni? Ha fogyni akar kevesebbet eszik ha hízni akkor meg többet. Hetek alatt le lehet tesztelni kinek mi a jó. Aki nem extra mód hajt a gyúrásra mint Előd meg még néhány elvetemült itt, felesleges számolgatni. Én se mérem, eszek, edzek, nagyobb súlyt rakok fel, fejlődök, látszatja is van, tök egyszerű.

    Reggel zab, délbe leves plusz második kevés körettel vagy köret nélkül, este zöldség csirkehússal vagy túró vagy kefír, ami jólesik. Napközben banán vagy túrórudi, másképp olyan cukorhiányom van, hogy katasztrófa. Tadam, nincs meg a 2g/tskg fehérje, oszt fejlődök (kémia nélkül) pedig már 43 vagyok.

    Volt 4 hónap amikor mértem a kaját, kínosan figyeltem rá, hogy meglegyen a 2g fehérje, utáltam amit meg ahogy ettem, hasam se ment le pedig diétásra lőttem be. Már rosszul voltam a csirke szagától is. Átálltam pihenő nélküli edzésekre ami szuperszett vagy nem is érdekel ki hogy hívja, ebbe most ne menjünk megint bele (izzadok rendesen) de így meg a fenti kajálásommal jön a számomra megfelelő eredmény.

    Sokan ott basszák el, hogy félév alatt akarnak formabontó változásokat, nem fogják fel, hogy vagy így élnek évekig és lesz látszatja vagy beleszarnak félév után mert nem néznek ki úgy mint aki 5 éve ezt csinálja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák