Hirdetés
Aktív témák
-
-
Balinov
titán
válasz ssolitude #244 üzenetére
pff.pedig olvastam a hirdetéses totyikodat párszor...
egy ilyen kis lappal Biostar NF4-A9A[link] még jó is lenne...
hűtő nem kéne,ac freezer 64 pro megjárná erre is..csak no kess,
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
válasz ssolitude #246 üzenetére
amíg a jelenlegi lapom és procim nem menne el,addig kár agyalnom upgraden.így nagytisztelettel elállnék a biznisztől,bármennyire is ketschegtet-ő.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
helkis
veterán
válasz ssolitude #461 üzenetére
egy ilyen hsz írása közben ugye az aláírásodat mormolgatod..
itt pont nem egy vga-tesztről van szó, hanem a prociról, de mindegy..
nem teszteltem én semmit, mint láthatod ORB-ról halásztam az adatokat..
de itt a 2005-ös 3Dmark is, szintén érdemes a CPU scoore-t figyelni..: [link] [link]
itt pedig a 2006-os: [link] [link]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Jazzos
őstag
válasz ssolitude #4309 üzenetére
Olcsón Hervisben talán, bár én nem néztem meg személyesen, mit tud egy 3-4k-s bringáspóló. Inkább a bevált márkákat választom, 8-10k-tól elég jót lehet venni már, George, Lelkes, Peppe, árban lehet azért szórás, érdemes mindenhová elmenni. Hátsó zsebek legyenek rajta mindenképp, nagyon hasznos!
Olyan mellényt ami fényvisszaverős, meg egyben jó minőségű mez is, még nem láttam, de ez nem jelenti azt, hogy nincs is. Az biztos, hogy a 400 ft-os nejlonmellényben nem lehet túl kellemes tekerni. -
tekeyagd
aktív tag
-
ssolitude
őstag
válasz ssolitude #4547 üzenetére
Megvétel sem kizárt.
Balinov:
Van nálam egy gyaníthatóan nem rossz 478-as lap, ki kellene próbálni. Ha elindul, akkor kell bele a proci is.
[Szerkesztve]''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
helkis
veterán
válasz ssolitude #4651 üzenetére
100%-ig egyetértek.. de a tankcsapda is ezen az úton van szvsz, a legjobb méreg koncertre még elmentem a Deltába Siófokon, ami igen faintos kis koncert volt, voltunk vagy 20-an 23h körül átjött a szomszéd néni, hogy abba kéne hagyni már a ricsajt, le kelett állítani, Lukács rámozdult az előzenekar énekesének nőjére, mjadnem verekedtek, persze aztán meg együtt ittak! már vagy 13éve.. a jönnek a férgek is jó lett, azóta már válogatni kell a nótákat, ami említésre méltó.. (de az is lehet, hogy mi változunk, ők meg ugyanazt nyomják ugyanannak a korosztálynak, csak idővel unalmas ha mindig minden egy kaptafára megy, vagy kiábrándító hogy nem vagy nem akarnak fejlődni, persze ez is jólvan így legalább lehet róla beszélni! )
Pot Gelt Nacht!
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Thunder78
őstag
válasz ssolitude #4657 üzenetére
Találó, amit írsz
Ugyanakkor szomorú, hogy eggyesek a pénzért mennyi mindenre hajlandóak. Lásd Pataky.
Aki meg nem kurvul, azt meg egyszerűen eltiporják. Szomorú, de ez van.
Hol van már az az időszak, amikor egy zenekar évtizedeken át játszott (olyakor a csúcson, olykor a közelében) és a koncertjeikre a nagypapától a fiatalokig mindenki eljárt. Ilyen miért nincs most?''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest