Hirdetés
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Kedves Csapattagok és Leendő Kollegák!
A hagyományokhoz igazodva ismét elkövetkezett egy örömteli feladat számomra!
Lelkes íródeákjaink immáron a 9. topikunkban a hsz-ek terén ismét az 5000-es sorszámot ostromolták, így nem sok ídőm maradt ahhoz hogy megnyissam a soron következő TIZEDIK topikunkat!
A tél viszontagságai ellenére kívánom használjátok egészséggel!
Megragadva az alkalmat így jóelőre:
Kéz és lábtörésmentes valamint meghűlésekben szegényes napokat kívánok mindannyiótoknak.
Dryman
Archívumok:
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek Archívum IX.: [link]
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek Archívum VIII.: [link]
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek Archívum VII.: [link]
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek Archívum VI.: [link]
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek Archívum V.: [link]
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek Archívum IV.: [link]
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek Archívum III.: [link]
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek Archívum II.: [link]
( Az elso archív topic valószínűleg törlésre került ).Com'è diverso il mondo visto da qui
-
pici79
tag
Jó Reggelt Győr....
-
Balinov
titán
jóreggelt,hát erről a contestről is lemarattam...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
cOxeR
Ármester
Én is
Amúgy gyönyörűszép fizetésben gazdag péntek reggelt!
Nekem meg jó tűzvédelmi oktatást! -
Balinov
titán
jaja,fizum tegnap elutalva,lassan megjön az esemes,hogy megjött a káendhára a lé...
szűzvédelmi oktatás?ammeg minek? ne gyulladjon ki az irodai tft standby led-jétől az iroda?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
helkis
veterán
morgen, új topic, régi cuccok!
Asus p4pe2-x (i845, 4x-agp, 4xusb2.0, 100Mb-Lan, 5.1hang + legfrissebb bios), P4 2400Mhz/1024Kb/533Mhz-es + gyári rézmagos cooler, 256Mb DDR400 RAM, 40Gb seagate HDD 7200rpm/2Mb, Radeon 9200 64bit/64Mb passzív (Tv-out+DVI+VGA), codegen FullATX ház (kicsit karcos) + 300w-os P4-táp - 33k (Jhony5 ma meglesi, remélem el is viszi! )
továbbá:
- Abit NF7-S v2.0 (nforce2ultra, legfrissebb bios, 8x-agp, 100Mb-Lan, 5.1Soundstorm hang, raklap USB2.0, eredeti seriell2-vel, hátlap, cd, floppy, könyvecske, doboz, pár kábel, stb) - 8k
- 2600+ Athlon XP Barton magos, szorzózármentes, alapfeszen 3200+ + Titan D5TB rézmagos cooler - 15k
- AGP-s Club3D radeon 9550 128bit/256Mb passzív hűtés (Tv-out+DVI+VGA, cd + átalakító + RCAkábel) - 8k
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
cOxeR
Ármester
Akkor most még egy IT Biztonságtechnikai ''oktatás''....kész élvezet ez a nap.
[Szerkesztve] -
Jazzos
őstag
Asus M2N-E alaplap
AMD X2 3800+ AM2 proci + hűtő
Még garanciális, nagyker nettóba vihető.
38.000.- -
tekeyagd
aktív tag
na jóreggelt!
ma sokat fogok postolni,az új melóhelyen jól egyedül hagytak! -
törölt tag
Jóreggelt...
3 napja nem írtam PH-ra... Szerdán számlázás volt Sopronban, tegnap + ma betegszabin vagyok eléggé megvagyok fázva, meg minden...
Örülök az új topiknak... -
tekeyagd
aktív tag
ja.ekkora szar időt,meleg van,de ez a rohadék eső nem hiányzik...
-
tekeyagd
aktív tag
valakit érdekel 2*256 mega DDRI memória???
típust még nem tudok,ha kell megkérdezem! -
knifemaster
aktív tag
Én 2005 novembere óta majd mindennap tekerek...az eső nem útakadály ..
Ez a topic mintha világosabb lenne..kimeszelték?
[Szerkesztve]Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Jazzos
őstag
válasz knifemaster #20 üzenetére
Én nem szeretek esőben tekerni, előbb-utóbb tönkrevágja a bringát, pusz baromi jókat lehet esni vékony gumival pl. felfestéseken
-
Jazzos
őstag
válasz knifemaster #23 üzenetére
Fene tudja hányas level, 70 talán? Vagy 60? Vagy 80? 99.99999999%-nál vagyok még mindig, van már új patch? Ha lesz, lehet be tudom bejezni. Kb 2 egérclick hiányzik már csak.
-
Jazzos
őstag
válasz knifemaster #25 üzenetére
Gothic 4 lesz a neve
-
senior tag
huh mindenről lemaradok. Rohadt alvás. Rohadt álmosság. Rohadt.. Steve Allan!
No mind1 szépséges jóreggelt mindenkinek!Youth hides the key to salvation
-
Balinov
titán
mégajobbikeset! kíváncsi vok,mekkora szanálás lesz itten. azt a ~300 főt a PAMOK-ból meg a Zrinyi utiból cuzammen gondolta az igazgató,mittucc?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
G@ben
addikt
PGA370-es foglalatú 1000-es Celeronra keresek olcsó, de normális hűtőt!
[Szerkesztve]Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
Jazzos
őstag
Asus M2N-E alaplap
AMD X2 3800+ AM2 proci + hűtő
Még garanciális, nagyker nettóba vihető.
38.000.-
100-ból 99 AMD fan ezt ajánlja! -
Muréna
őstag
Háj!
sikeresen hazaértem szlovenszká síturisztikászbó kíz ís lábtörís néküAkinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
helkis
veterán
eladó stuff:
- Abit NF7-S v2.0 (nforce2ultra, legfrissebb bios, 8x-agp, 100Mb-Lan, 5.1Soundstorm hang, raklap USB2.0, eredeti seriell2-vel, hátlap, cd, floppy, könyvecske, doboz, pár kábel, stb) - 8k
- 2600+ Athlon XP Barton magos, szorzózármentes, alapfeszen 2300Mhz + Titan D5TB rézmagos cooler - 15k
- AGP-s Club3D radeon 9550 128bit/256Mb passzív hűtés (Tv-out+DVI+VGA, cd + átalakító + RCAkábel) - 8k"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
nincs valakinek elfekvőben egy jól működő p4p800s-x-alaplapja? 4k-ért vinném egy órán belül!
utána már nem áll a bolt.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
melóhelyen épp egy olyan cucc dohog a 2,4-es nw cerka alttt.
szorry,Csabi,most értem haza rokontól szpájverirtásból..ma sem értem oda...6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
[L]ttp://www.atomfilms.com/film/fartman_caught.jsp[/L]
-
cortez25
senior tag
jó reggelt mindenkinek...ma on line nap van...
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
senior tag
Énis azt csinálom! Egyetlen gond hogy már nem tudok mit megtanúlin! Egyszerűen mindent tudok. Lassan már nekem kell korepetálnom programozásból szegény Coyotsrácot. Lassan már megsajnálom annyira nem megy neki. Meg valszámból is korrepetálni kéne. Csak ül órán és néz láccik hogy nmeis gondolkodik!
Youth hides the key to salvation
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest