Hirdetés
Aktív témák
-
-
Dorien
veterán
Egy kis Therion, ha már a HWSW-n linkeltem:
[link]Wherever you go - go with all your heart.
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Dorien!
sportra? nekem kapásból valami nem sporthoz köthető társasjáték jutott eszembe....
amihez csupán egy barátosnéra van szükség....
Jazzos!
Mellnézést kívánok/kérek! Tegnap elindultam feléd, de féltem hogy megint megbüntetnek, és az Újvilág utcából nem mertem arra kanyarodni, meg sárkányosságom aztat akarta hogy 16:15-re legyek otthon legkésőbb......szóval ma biztos hogy megyek arra.....
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz DelArco #4759 üzenetére
kikérem magamnak..
init grafbe
variable baszod,
var hülye vagy,delarco..
hülye vagyok, az,hgoy hüle vagy az nem változó,hanem állandó érték
[Szerkesztve]6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Al Brandy
tag
Jó Delet, finom ebédet kívánok a jelenlévőknek !
Látván kedves földijeim kéjes alaplapigényeit, úgy vélem, megérdemlik, hogy kifinomult ízlésüknek megfelelő lappal lássuk el őket. Ezért, ha Jazzos nem néz rám érte virtuálisan ferde szemmel,ajánlhatok nekik megfelelő, jelenleg beszerezhető nagyon szép, ízlésesen dobozolt XFIRE és 690G alaplapok választékából.Mitsubishi HR50VF, Hitachi RAK-25RPE/WPE, Trotec TTK 72 E
-
Balinov
titán
Érdekelne olcsó,használt tálcás vagy dobozos AM2-es Semrpon 3200+ -ig bezárólag.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dryman
őstag
Elfekvőben valakinek egy P4-es procihűtője?
-
erdey_a
addikt
-
Balinov
titán
válasz erdey_a #4775 üzenetére
igen,ebben igazad van,nade ahogy 7300gt-vel se játszol,úgy az R690-el sem,akkor meg több zsé marad cpu-ra,ram-ra,az meg számíthat.Nameg amugyse markokkal játszik az ember,nem? :
ha nem fontyos a HDMI és DVI kimenet,akkor még alternatíva lehet a 690V-s chipset is az SB600 mellett...6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
erdey_a
addikt
válasz Balinov #4777 üzenetére
Nos, mint írtam korábban vala, Archicadhez kell cucc.
És a jelenlegi karival (ati 9550) szépen fut is, csak a prockó és a memó kevés.
Namost ez az integrált vga gyakorlatilag annyit hoz a bencsmárkokban, mint ez a radeon 9550, tehát nem volna visszalépés vga terén, viszont megvolna a lehetőség a későbbiekben pci-e kari vásárlására.
Szóval nekem ez kulcskérdés.Vérboci
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz erdey_a #4783 üzenetére
Naja,de plusz 10k-ér már lehet +1giga ram,vagy duálkór AM2-esbe nagyobb..ami megincsak számít.ördögi kör,az egyszer biztos.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dryman
őstag
válasz Balinov #4784 üzenetére
Mondom én hogy külön irányba csapkodtok az evezőkkel....
+10K erősebb vga-ra vagy +10K erősebb alapvasra, és későbbi vga fejl....
kinek a pap, kinek a papné, kinek a papék kecskéje..........
ilyen ez, sőt még ilyenebb...már eszem ágában sincs egy új gép építése kapcsán túlságosan belevonni a megrendelőt, aztán egy év távlatából azt hallom vissza hogy azt pofáztam neki tavaj ez a gép 2-3 évig ki fog szolgálni.......
kiszolgálná a köcsögöt, ha nem lenne az igénye is kétszer háromszor akkora mint egy éve volt.....
magamnak meg nem fejlesztek...minek....!!!! -
Balinov
titán
hát ezaz,nekem adott esetben a kecske lenne fontos...hátmégha Kozel formában lenne..
9550 számítási teljesítményét tuti tudja az x1250,akkor meg nincs kérdés.lehet még azzal pedálózni,hogy azt használva mínusz egy zaj és hibaforrás, avivo technológia , hd tartalom gyorsítása,satöbbi..6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jazzos
őstag
Ezért nem szabad ismerősnek segíteni, mert ingyen kiteszed a lelked, aztán meg megkapod, hogy milyen szar gépet kapott (holott 30e-ben húzta meg a határ), meg hogy 1 évvel később mennyivel jobb gépet vehetett a pénzéért, meg éjjel hív, hogy a kalóz winxp beszólt hogy nem eredeti, ezért vigyél neki most azonnal egy ingyen eredeti példányt!
-
törölt tag
Socket A alaplapot keresek azonnal... AGP + DDR1 legyen... Nem baj ha van rajt integrált VGA is... Jazzos? DRYMAN?
-
Jazzos
őstag
Bali!
És akit még érdekel...
Tudok hozni Asus M2A-VM-et, amit az elején kértél (most jött vissza a pingre a pong a nagykertől, úgy néz ki egy csomó elágazáson keresztül ment oda-vissza) 17.750.-ért.
Viszont ha már ennyit dolgozott vele a magyar számítógépnagyker-társadalom fele, te meg most csak azt mondod köszi csak érdeklődtem, hát én isten bizony mondom... ****%+LNFFÄ[[ -
JoeYi
őstag
aki boltban dolgozik az pls tegyen egy ajánlatot erre az igényre: [link]
Ide vagy pm-ben, thx előre is!
Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs