Új hozzászólás Aktív témák

  • Genji

    őstag

    válasz NyxNyxNyx #2563 üzenetére

    Fene se tudja, legyünk pesszimisták és örüljünk ha sűrűbben jön. :) Egy tuti ha csak az alap 1 raret és 4 commont nyitsz egy kegből az 60 scrap rgo 13 kegenként le tudsz gyártani egy goldot. Ez minden droprate-ért kárpótol. :)

    MÁS / VITAINDÍTÓ:

    Én közben lecraftoltam (mill nélkül) minden bronzot és silvert ami hiányzott még 17 arany lap hiányzik és teljes a készlet. Ezeket csak rewardokból kapott scrapből gyártogatom, törni nem török lapot. A legtöbb bronzból 9+ van (ugye nem tudjuk pontosan mennyi), van olyan silver amiből 5-6 és persze pár gold dupe is. Homecoming után ha tényleg mindezt teljes áron törhetem kalkulációm szerint többszázezer scrapem lesz. Ennek egyfelöl örülök, másfelöl nem akarom elhinni, hogy ez anyagilag megéri a CDPR-nek. Ki vesz keget, ha F2P pillanatok alatt össze lehet rántani egy decket és a teljes készlet is viszonylag könnyen megvan bárkinek? Nem fog e ez a bőkezűség a fejlesztés és végül a teljes játék rovására menni?

    Jó nyilván Thronebreaker fizetős lesz, de folymatosan rentábilisnak kell lenni a játéknak, hogy menjen, nemde? Nem is napi küldetések és a napi jutalmak a túlzóak, de a ranked game utáni és szezonvégi jutalmakat simán meg lehetne kicsit nyírbálni. Vélemény?

    a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart

Új hozzászólás Aktív témák