Új hozzászólás Aktív témák

  • hentes555

    senior tag

    Sziasztok!

    Apósomnak 2003-as Suzuki swiftre kellene gumit venni (155/70 R13 méretben) mert most vettük észre, hogy a jobb első kerék el van állítódva, ugyanis majdnem tükörre koptatta a kicsit több, mint egy éve vett nyári gumi belső egyharmadát. Most ennek helyére kellene valami az első tengelyre, a kérdés, hogy mit lenne érdemes venni rá? 2 db nyárit nyárit vagy 2 db 4 évszakost?
    Használati körülmények: évi kb. 10-12k km futás, ami úgy tevődik össze, hogy napi 2x oda-vissza meg kell vele tenni egy 7 km-es utat két település közt, ebből kb. 3 km 90-es főút, többi városon belül.
    Elgondolkodtam, hogy vajon érdemes lenne-e venni rá 4 évszakos gumit, mert mostanában hó nem nagyon esik télen, ha esik is inkább latyakos az út, semmint áll rajta a hó és ahogy olvastam pár 4 évszakos még jobb is vízen, mint a téli.Plusz az idő is annyira változékony így ősztől, hogy egyik héten 25 fok, másik héten már fagyogat, köd, dér, eső, minden van.
    Egyébként a téli szett sem egy nagy durranás, valami 4 év körüli Matador vagy Debica.
    Szóval szerintetek megérné 4 évszakost venni előre és azt fent hagyni állandóra, hátul pedig cserélgetni évszaknak megfelelően vagy vegyünk simán nyárit és legyen egy-egy külön szett? :U

    "Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

Új hozzászólás Aktív témák