Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
Bár már tegnap visszamondtam a rendelést, a logisztika gépezete már mozgásban volt, a második gumit még kihozták (és ez egyben bizonyosság, igen, eMAG-tól egyenként érkezik ). Kíváncsiságból meglestem a DOT számot: 4615
[ Szerkesztve ]
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
blakey
titán
Ez valami paródia lehet, hogy így szállítják a megrendeléseket. 4 gumit, 4 különböző időpontban.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
nagyúr
válasz F_Zolee #22755 üzenetére
Valszeg olyan a szerződésük az adott futárcéggel, hogy ennek kisebb a költségvonzata, mint az esetleges raktározásnak, komissiózásnak.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
boogie84
veterán
& (#22760) SPeti1984
LM001 valóban jónak tűnik , köszi!13-as HANKOOK Winter I*Cept RS W442 155 / 70 R 13 75T-hez mit szóltok?
Ha már lehet akkor egy helyről rendelném. Ha nem nyerő, akkor 155/70R13 T POLARIS3 BARUM
(#22763) gabor9991: Ez gondolom tárolástól is függ. Napfénytől védve is ennyire "hamar" megkeményedik?
Jut eszembe, számon tartotok valamilyen listát, hogy honnan szabad akár téli, akár nyári gumit rendelni?
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
gabor9991
őstag
válasz boogie84 #22767 üzenetére
Nem tudom nálam ki tudta volna még jobban megvédeni a napfénytől nyáron garázsban tároltam lemosva-gumiápolózva-letakarva még a kavicsokat is kiszedtem belőle (gyerek szeret ezzel szórakozni)
de így is ez lett a vége.Mikor eladtam 7mm minta volt még rajta.[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz SPeti1984 #22769 üzenetére
Nekem nem jött be.
Biztos valami az idő múlásával megváltozhatott a futófelületen lévő gumiban, mert az kemény lett mint a kő és kifényesedett, de az abroncs oldalfalán lévő gumi meg puha maradt mint egy radír.
Öregedésnek még nem voltak jelei, nem voltak kirepedezve.
Made in France volt.2011-es gyártás.
Lehet más típus/évjárat/gyártási hely esetén ez a probléma nem jött volna elő. -
nagyúr
válasz szőröscica #22766 üzenetére
LM25-öt nem ismerem, de az LM80 Evo nekem bejött. Híg sárban, mély hóban, latyakban, vizes burkolaton nagyon jó kis gumi, bár ennek is van egy finom búgása - persze e téren sehol sincs a terepre tartott Geolandarokhoz képest. Mondjuk még nincs 1 éves.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
forceberg
veterán
Nekem Polaris 3 még a legelső szériából van(DOT-3011), akkor még kb. teszt sem volt róla, de brutál jó bevezető áron vettük. Nagyon elégedett vagyok vele.
6 szezon és legalább 50e km van a szettben, de nem érzem, hogy ki lenne keményedve(ettől még az eredeti önmagához képest nyilván lehet keményebb), vagy repedezve sincsen. Mintamélység is OK, búgni sem búg, nem ráz, nem húz félre. A 6 év az 6 év, óvatosan kezelem már.
Viszont olvastam, hogy akár 1-2 évenként ugyanazon név alatt változtatott összetétellel is készülhetnek a gumik...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Kornel #22762 üzenetére
Bögre azt vett (FS WinterHawk3) a második télen kukázta mert annyira nem tapad, hogy az borzalom. Most Dunlop-ot vett reméljük az tartósabb lesz.
mod:
forceberg: Nálunk a céges autókon sok Barum Polaris 3 van, elégedett vele mindenki. Én is próbáltam és tök oké.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
K Norbi
addikt
Melting Aluminum Rims
YT alert. -
bandus
veterán
válasz blakey #22226 üzenetére
megvolt a vizit, fent vannak a vredestein quatrac 5-ök. jobb időzítés nem is lehetett volna, amikor beálltam a mélygarázsba akkor még nem esett, mire kijöttem már szállingózott a hó.
a gumik rendben voltak 1017-es dot, bár szerintem a munkát kicsit hanyagul végezték. de igazából még nem voltam olyan gumisnál aki rendben ki tudtam volna centírozni a felniket, mindig el kellett mennem pátkai mesterhez ha lesz kis időm kimegyek az m1-re megnézem mikortól ráznak
a nyárikat végül otthagytam, érdekes, hogy ugyanúgy 18-ért számították be (205/55 R16 hankook ventus prime3), mint amit neked ajánlottak a contikért. pedig van bennük két szezon és vagy 30k km. de tippre olyan 30-35-ért mehettek volna el vaterán tavasszal, addig nem akartam rakosgatni őket.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
blakey
titán
válasz bandus #22777 üzenetére
Milyen hanyag munkát végeztek?
18e/db? Nekem 8e/db-ot mondtak.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bandus
veterán
válasz blakey #22778 üzenetére
sry, való igaz, rosszul emlékeztem 18k összesen a 4 gumiért, nem egy bomba ár, de nekem a kényelem megérte a difit, még ha így buktam is rajta.
lehet csak nekem tűnt úgy, hogy összecsapták, vagy csak olyan profik, hogy ilyen gyorsan dolgoznak, ez egyelőre csak egy érzés, majd kiderül, hogy mennyire ráz a cucc
-
blakey
titán
válasz bandus #22779 üzenetére
Igyekeztem nézni, hogy mit csinálnak, elég lassan dolgoztak, mondjuk nem bántam, mert kisebb volt az esély a sérülésre, ahogy láttam elég jól centíroztak, de sok múlik a felni állapotán is. Nekem eddig nem rázott, remélem nem is fog.
Azért én sokkal többet buktam volna, ha 40-50e-t adtak volna értúk akkor valószínűleg ott hagyom, 32e-ért nem hagytam ott.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
Gabesz87
veterán
Tudtok esetleg Pesten megbízható helyet, ahol a gumit el lehet tároltatni? És szakszerűen csinálják, nem ide-oda behajigálva, ill. nem arany áron. Lehetőség szerint IX. kerület, vagy innen kifelé, a környező kerületekben, minél közelebb.
-
boogie84
veterán
válasz boogie84 #22767 üzenetére
Megrendeltem a gumikat:
155/70R13 T POLARIS3 BARUM 9 930 Ft/db + 3960Ft futár
195/65R15 91T Bridgestone Blizzak LM001 EVO 14.750 FtKíváncsian várom a különbséget a mostaniakhoz képest, valószínűleg ég és föld lesz a különbség.
Köszi a segítséget!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Richard!
addikt
Végül nem TS860 lett a befutó, hanem a Fulda Kristall Control HP2. Kaptam ingyé 2 újszerűt (kb 1500km-es, még a festés látszik ), ehhez vettem 2 újat (65€/db). Csak elbsztam, mert nem peremvédőset rendeltem. Mindegy, majd vigyázunk
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Qru
MODERÁTOR
-
bandus
veterán
válasz szőröscica #22787 üzenetére
yes nagyon jó tapasztalatom van velük, minden elbaszott centírozást hibátlanul megcsináltak. meg egyéb szerelést is már csak náluk csináltatok. nem a legolcsóbbak, de minőségi munkát csinálnak, illetve az is előfordult, hogy az előzetesen közölt összegnél például kevesebb lett a javítás. egy hátrány van, hogy nem lehet kártyával fizetni, és utálom a kp-s buzulást
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #22789 üzenetére
Főszezon van, aligha fogadnak most időpont nélkül...
#nincsbennetarcsi
-
szőröscica
addikt
Azert egy probat meger, felhivom oket. A peceli erkezesi sorrendben dolgozik, es tavaly jol megcsinalta. Csak most tobbszorosen hatranyos helyzetben vagyok, a felnik gorgozve voltak, es az egyik gumit lehet gariztatni kell. Ezert akarom egy bombabiztos helyre vinni, ahol kizarhato, hogy rosszul centiroztak, mert ha utana is raz majd, akkor fos a gumi.
-
Cyrin
addikt
Az Auto Express négyévszakos tesztje
Linkesítve.
[ Módosította: Qru ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szőröscica #22792 üzenetére
Jó majd számolj be a fejleményekről.
Ismerős tegnap volt a Mátrában Apollo 4évszakosa van, azt mondja nem volt gond. Nagy gázra elforogott de normálisan közlekedve bőven elég volt.
#nincsbennetarcsi
-
csocs
tag
Nekem CC+ van fent egy hete, a sok rémhírrel ellentétben kiválóan teljesít.
Biztos azért mondom ezt, mert nem 350 lóerős BMW-vel járok és pályán max 140-nel megyek, de éppen ezért meg is felel. Éles kanyarokat sem szoktam 90-nel bevenni, nem derogál biztonságosra lassítani.
Csak ajánlani tudom, aki esetleg vonakodik még.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz N.Ferry #22796 üzenetére
Hasonló a Quatrac 5-tel a tapasztalat, bár még nincs benne 3e km, de nagyon jó, tetszik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kunberci
senior tag
Sziasztok!
Kerékcserével kapcsolatban lenne kérdésem. Ez pedig a csavarok zsírozása. A profi gumiszerelőknek is eltér ezzel kapcsolatban a véleményük. Egyik írja külön kihangsúlyozva, hogy ők aztán még véletlenül sem zsírozzák a csavarokat, a másik meg írja, hogy a vip ügyfeleknek még a csavarokat is bezsírozzák. Szeretném kérdezni, hogy szerintetek most kell-e zsírozni a kerékcsavarokat, vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest