Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Én azért hiányolom az ADAC tesztből a PC6-ot. Miért a PC5 került bele?
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
válasz BigBlackDog #17780 üzenetére
Ez minden gumival igy lesz. Egyszeru fizika. Fagypont kornyeken a legcsuszosabb a jeg, mert meg nincs teljesen megfagyva, igy a legnagyobb a "viszkozitasa", mivel ez meg kasas, kristalyos es viz halmazallapotu. Ezert csuszik kevesbe -10-ben, mert ott mar kikristalyosodik teljesen. Pluszban meg ugye nem fagy, ott mar csak viz van.
Olyan ez, mint az eso eleje, amikor csak feloldja a koszt, de meg nem mossa le. -
diegho
nagyúr
válasz Motion_Blur #17806 üzenetére
Ez biztosan a teszt hibája? Egy adott gumit több helyen is gyártanak és a keverék gyáron belül is eltérhet, ezt már tapasztaltam. Ugyanaz a gumi ugyanabból az évből ugyanazon az autón két külön országból teljesen más karakterisztikát mutatott.
-
lenko
aktív tag
Az embereknek fáj az igazság!
-
szőröscica
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Kezdek puhatolózni már most használt gumikból, most lenne egy ilyen:
Pirelli P7 cinturato 2015-ös 7mm-es teljesen újszerű 80-90e (a 4db). Vélemény? Mondjuk nem tudom XL-e, nekem mindenképpen olyan kellene inkább.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #17816 üzenetére
Idei szezonra kell csak (január körül adom el a kocsit), 10 ezernél nem hiszem többet megyek vele, az hogy mennyire fog lekopni passz, de nem szeretnék ilyen 50% gumit venni, na meg annyira nem lenne olcsóbb, illetve az se hátrány ha kocsi eladáskor még normális gumival megy el a kocsi.
-
veterán
válasz szőröscica #17813 üzenetére
Köszi a választ, időközben beleszerettem a Yokohama Advan Flava 701-be, szerintem ezt fogom venni. Árban alig rosszabb, mint a BR, cserébe talán többet eszik vele a autó, de a kanyarsebességre jó eséllyel nem lesz panasz.
@choco01, Safranek: Nektek is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #17817 üzenetére
Hosszabb távra a fajlagos költséget számolnám (jut eszembe, a szerelés árát lehagytam az előbb, az is meg tudja dobni rendesen), de ez valóban nem túl hosszú idő. 5 mm felett keress szerintem, 10k alatt nem fog lekopni valószínűleg, esőben is működik még majd elfogadhatóan, és eladásnál is lesz még rajta használható profil.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #17819 üzenetére
Nekem igazából az a bajom nem tudom melyik fajtát érdemes venni, mert 60-90-ért lehet venni sok fajtát használtan ebből a 245/45 R18-ból.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz molnarpeter #17821 üzenetére
Egyenlőre még csak azt amit írtam. XL-hez ragaszkodom azért, a téli is XL, és párszor sikerült véletlenül belemenni olyan kátyúba hogy azt hittem kuka lesz, de semmi baja nem lett, szóval emiatt nyáriban sem lenne hátrány.
-
spiky03
veterán
Szerintetek azt, hogy tudom majd kitalálni, hogy melyik kerék hol volt a kocsin?
Mert amikor novemberben vettük akkor nyári gumikkal volt alufelnin, de vettünk hozzá a téli szettet acélfelnin a kereskedésben, és mondtam, hogy tegyék rá a kocsira, mert novemberben már kellett a téli. Viszont amiket leszedtek felniket azon nem láttam sehol sem jelölve, hogy honnan szedték le.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
-
spiky03
veterán
válasz molnarpeter #17828 üzenetére
Köszi majd megnézem.
De úgy emlékszem amikor elpakoltam őket, akkor nem voltak kopottak.
Elvileg a DOT szám szerint 2016 februári gumik. Lehet, hogy nem is mentek még vele, csak annyit amíg hazajöttek vele az osztrákoktól. Hülye voltam és nem kérdeztem meg amikor megvettem a kocsitSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Qru
MODERÁTOR
Az új CC Plus-ról van valakinek bővebb infója?
Annyit sikerült megtudnom első körben róla, hogy keményebb keveréket kapott a CC+ így tapadásban picit rosszabb de tartósabb mint a sima CC.
mod:
richie900812: Még azért jöhet egy-két hűvösebb nap de ha nem létkérdés a kocsi akkor mehet fel simán a nyári.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tutis
őstag
Nyári gumit keresek 205/55R16-os méretben, nem kell tesztgyőztes, ár fő szempont.
99%-ban város. Hol és milyet érdemes venni? Van valami jó áron dolgozó webshop vagy bolt? Illetve magán árus és érdekel ha megbízható..http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Brumi˘
addikt
Üdv urak!
Apollo 4 évszakos gummára van valami tuti beszerzési forrás (17k körül találtam legolcsóbban)? (205/55 r16)
-
Brumi˘
addikt
Ez a 4 évszakos verzió, ha nem tévedek. Itt néztem én is.
-
veterán
Ezt érdemes átfutni a CrossClimate+-ról.
Ahogy nézem csak új méretekben és/vagy sebességindexszel jött ki a + verzió, a korábbi méretekben / SI-ben maradt a normál CrossClimate.
A korábbi verzióból is jöttek új méretek. Szóval fene tudja...
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
Valóban egy picit keményebb lehet a keverék, mert több megtett km-t ígérnek. Így egy picit még jobban bírja majd a nyári utakat szerintem, mind ezt úgy, hogy nem veszít az úgy mond téliességéből, V alak és a kis lamellák azért dolgoznak ahogy kell. ... és természetesen a vízen való tapadásából, illetve itt azért helyesbítenék, mert "elviekben" A volt és most A és B közé sorolják a nedves úton való fékezést, illetve megállást. Állítólag tényleg elenyésző, én azt mondom kíváncsi leszek majd egy CC és CC + tesztre, összehasonlításra, de elvileg szép lassan majd leváltja a + a sima CC-t, csak SUV-ra marad meg a CC, ha jól értelmeztem. Amolyan továbbfejlesztett, ránc felvarrott verzió.
Én eddig nem bántam meg, nagyon jól működött télen a gumi, szóval elégedett vagyok. Most jön majd a tavasz és a nyár, eső, esők...
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
aginor
veterán
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy 15-16" könnyűfém felnit átlagosan mennyiért fényezhetnek?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest