Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz VoidXs #17199 üzenetére
A Vsync jó dolog... Még a kártya sem melegszik annyira... Egyetlen hátránya, hogy van némi input-lag növelő hatása... Én a leg-smooth-abb értést mindig akkor tudtam elérni ha a gép teljesítménye a frissítési frekvencia felett tudott produkálni fps-ben és be volt kapcsolva a vsync...
-
Tirexi
addikt
válasz Pietrosz #17200 üzenetére
Adaptívot még nem próbáltam most megnézem azzal milyenek a játékok.
Az alap Vsync az vesz el FPS-ből ez 100%. Az előbb belinkelt teszt is ezt mutatja.(#17199) VoidXs:
Én nem tudom, hogy te milyen Vsync-et kapcsoltál be de az eléggé furcsa, hogy több FPS-ed lesz tőle.
Akkor ezek szerint az interneten lévő profi weboldalak tesztjei mind semmirevalóak.
Meg amúgy is átlag FPS-t kell nézni nem azt, hogy éppen az eget bámulod egy helyben. Ez aztán megint egy jó érvelés volt tőled. XDAz előző felvevő programos teszted sem ért semmit sem hogy hihetném ezt is el?
[ Szerkesztve ]
-
-
viktor82
őstag
Majd csinálok egy 1080-at ma!
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
-
Laraxior
titán
-
addikt
-
Laraxior
titán
válasz SzlobiG #17219 üzenetére
Felesleges a feszt használni, kb 50MHz-et nyertem a GPUnál. Vissza is vettem. Ramnál ez a vége kb. 550nél már elhasal. Vissza is tettem az ezelőtti beállításomra. 1202/7006MHz.
Afterburner 3.0.0.Beta 10"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
cyberkind
félisten
Megérné 760-ra lecserélnem az 580-at ?
És a 770 és a 760 között annyira nagy különbség van mint az árukban ? -
BeLucZ
addikt
válasz cyberkind #17221 üzenetére
van difi azért rendesen, ugye a 760 picit gyengébb a 670től a 770 picit erősebb a 680, ha ezt igy összeadod akkor lesz különbség rendesen, 25-30% is lehet ami azért jelentős, hát ha még oczod is, esetleg egy 770 lightning jó választás lehet mert azon alapból van oc rendesen és az már ref 780 közelségében is lehet, amúgy simán megérné, de én inkább 770re cserélném
(#17223) cyberkind: az szar ügy mennyit bír ocban az 580ad? mert ha megy egy 850-900-at 24/7-ben akkor én nem cserélném le 760ra
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz BeLucZ #17222 üzenetére
Sajna elég rossz darab, 80%-os ventivel nehezen megy 900/4400-at de ez már hangos, igaz nem hallom fülesen át de akkor is, meg a kevés vram a bajom, tehát ezért nem tudom hogy megérné a cserét !
Vagy várjam meg a 800a-s sorozatot a dircetx blue-val vagy mi lesz az ?[ Szerkesztve ]
-
siriq
őstag
Egyebkent sokkal de sokkal simabb ertekeket kapok a video lejatszoban a render settings-nel ha megnezem a dolgokat mint amd 4850-el. probaltam volna felvenni de a vdeo felvevo bezavar a szinte ket tokeletes volnaba. MPC-BE
4850-nel ket volnal ami ugarl fel es le, nv-nel meg ket sima vonal.[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
TTomax
félisten
Akciós volt a 3DM steamon,megnéztem mit megy a 670SLI
Hát ha még lenne egy jó procim is hozzá... mit kapna ez a két 670...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
TTomax
félisten
Ma várható a 326.19 BETA... a Quadro driver már kinn van...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Zorel
senior tag
válasz TTomax #17230 üzenetére
Grat! Ez nagyon komoly eredmény. Remekül húzhatóak a 670-eid. Mennyi ilyen tuning mellett a max boost clock? Tudnál egyet majd alapon is futtatni? Thx.
A graphics score brutális, 670SLI-k között szerintem TOP5 WR.
680SLI-k kapnak 13k körül.(#17231) Tirexi: Nem vagyok benne biztos.
Gondolom ez egy lightos tuning volt, na de -2000 pont graphics score-ban és ha jól emlékszem itt 680 lightning-od volt SLI-ben!?[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Azt vedd figyelembe, hogy az a teszt a 3DMark megjelenése után volt rögtön és azóta nem kevés driver kijött.
Tegnap csináltam egy tesztet 780-al és 10k pont felett kaptam. 1 VGA-val nem SLI-vel.Biztos lennék benne, hogy most ugyan az a 680 teszt sokkal több pontot hozna.
Na meg akkor még nem volt fesz emelés sem...[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
1300-1315 a max boost amit tud SLIben...De már alapon is 1215re boostol mindkettő.Nem is szoktam nyúzni őket,csak a power limitet tolom ki,jól mennek az biztos...mindjárt tolok egyet alapon is.
-
TTomax
félisten
Persze ez már nem ugyanazzal a driverrel készült,de nem lassabb jelentősen a quadro driver sem...itt 1215re boostolt ahogy szokott magától...
-
Tirexi
addikt
"Maradjunk a graphics score-nál"
Még mindig ott "maradok", hogy azóta nem kevés DRIVER JÖTT KI és ki tudja milyen optimalizálás volt a 3DMark SLI profilra.
Továbbá az fesz emelés mentes tuning volt. Csak utána tettem fel az Unlocked LN2 BIOS-t a kártyákra, de akkor már több tesztet nem csináltam.
Szal "maradjunk" annyiban, hogy most a 2600k-val is meg tudnám fogni Tomax-ot azokkal a VGA-kkal mert fesz emeléssel elég jól mentek már.De amúgy meg tök mind1 mert a játék számít ahol ha nincsen rendes SLI ott kenterbe veri az egy 780 a két kártyát. Erről ennyit.
-
blaca83
őstag
Kerestetek páran Gtx 770 és Gtx 760 ügyben.... Ha kell valakinek valami akkor most szóljon, mert írom össze a baráti körnek, hogy mi kell és holnap reggel rendelek!!!
Üdv:
B.LA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
WaterWawe
őstag
Videó és tesztek hamarosan.
-
Faterkam
addikt
Szerintetek egy GTX770-ek elég egy FSP Raider 550?
Ez a teszt szerint kevesebbet fogyaszt, mint egy 560Ti, azt egy Chieftec 500 80PB-vel használtam. (az zavar, hogy ennek 2x8-as csati kell)
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest