Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kasa85
őstag
válasz bombibmw #17604 üzenetére
Hali.
Nekem is volt hasonló gondom.
Javaslok egy Windows telepítést,és tedd fel a 314.22-desktop-win8-win7-winvista-64bit-international-whql Drivert.
Nálam meg oldotta a problémát.
Sajnos valamelyik 320.XX Driver hibás,és bele piszkít a gépbe amint törlöd vissza marad a maradványa továbbra is lagolni fog a géped míg nem használsz Driver Sweepert Csökkentett módban.
Sajnos amint használod könnyen meg eshet,hogy a Windowst is újra kell telepítened.
Szerintem azért teszteld le előtte meglátod segíteni fog persze utána Windows újra telepítés lett a vége nem volt semmi,de biztos alapon véletlenül se maradjon szemét le töröltem teljesen leformáztam az SSD-ét.
Jelenleg a 314.22 a legstabilabb,és a legjobb utolsó driver amit ki mertem próbálni felette valamelyikben van egy hiba ami az egész stabilitást,és futtatást megbolygat.
Mikor frissen fel teszed a Windows 7 pl Ultimate x64 et akkor ne engedd a netre a gépet húzd ki a netkábelt mielőtt telepíted a gépet,mert a Windows update egy régi drivert automatikusan fel rak.
Persze ha a netkábelt fent hagyod a Vezérlőpult programok telepítése törlésében le tudod majd törölni a régit amit feltesz automatikusan ez javasolt mi előtt fel tennéd a 314.22 Drivert,de a tuti amíg nem teszed fel a 314.22 ne enged fel az internetre a gépedet.
Utána mehet a Windows Update szolgáltatás ami fel teszi az SP1et,és a javító csomagokat.
Csak is az után tedd fel az alaplapi drivereket lehetőleg a legfrissebbeket,és mehet egy DX frissítés aminek van update telepítője alig egy pár megás automatikusan le szedi a Directx et.
Aztán irány játszani remélem segített amit le írtam nekem megoldódott.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
bombibmw
veterán
válasz Maszki #17607 üzenetére
Új Biost semmiképpen,mert teljesen jó a mostani,ráadásul a legfrissebb is.
(#17608) kasa85: Érdekes,hogy most reggel óta megy a gép és semmi gond.
Volt 3Dmark11-13,Crysis3 és egy laggolást nem tapasztaltam.
Kitöröltem az előző driverek maradványait a regeditben is tegnap.
Ma még egyáltalán nem csinálta,de ahogy egyszer meglátom,már húzom is újra a Wint.
Az én kártyánhoz csak a 320.49-től jó és ahogyan olvasgattam,pont innentől vannak problémák,úgyhogy várom a következőket.[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz bombibmw #17609 üzenetére
Pont ahogyan feltételeztem a vissza maradt szemét okozott problémát szóval a regedit tisztítás jó ötlet volt a program amit fentebb írtam úgyszintén törli azokat amiket most le szedtél,de lehet még egy,két szemét ami vissza maradt.
Amennyiben tapasztalsz akadásokat akkor a fentiekben amit le írtam járj el ne tedd fel a 320.XX drivert az összes hibás van akinek gond nélkül megy van akinek meg hibásan.
A 314.22 az ami az utolsó legstabilabb Driver szóval azt javaslom majd amennyiben friss Windowsod van felrakni aztán egy darabig várj a 320.XX driverek lezajlásáig mivel javítgatják az legújabb már kevésbé problémás,de akkor is fent áll egy,két játékban az instabilitás.
Most látom a profilodban GTX760 van ahhoz meg a legfrissebbet tedd fel ami van 320.XX driverek amik már támogatják azt a szériát bár sok mindenben meg egyezik a GTX670 amim van hátha a 314.22 csodákra képes.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
bombibmw
veterán
válasz kasa85 #17610 üzenetére
Ez az,hogy a legfrissebbel is csinálta.
Aztán egyszer csak elmúlt,aztán megint előjött.
Ma egész nap nem és semmit nem változtattam,de hát mindegy,majd ha előjön megint,jaj a Windowsnak és új életet kezd.
Igen már rájöttem,hogy le kell lőni a netet,mert sajnos amint bedugom a kártyát,már kezdi is szedni a dolgokat,amiket a kártyához szükségesnek lát és nem biztos,hogy a legjobbakat,ráadásul bele is eszi magát a rendszerbe szépen,aztán lehet eltüntetni nagy nehezen.Ám leszedem ezt a Driver Sweepert és megnézem,mit csinál.
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz bombibmw #17611 üzenetére
Az egyébként hogyan lehet,hogy a 2GB memóból csak 1,5-öt tud és volt ahol 1640Mb volt a memóriahasználat?
És nem esett vissza az FPS,végig 99%-on ment a GPU.
Konkrétan 3DMark-ban.
Ez milyen eredménynek számít,ha már itt tartunk?
1267/7000,proci 4,2-n[ Szerkesztve ]
-
kasa85
őstag
válasz bombibmw #17611 üzenetére
Nincs mit
Amennyiben fent áll szedd le a 314,22 azzal biztosan jó lesz.
Igaz nem támogatott a GTX760,de sok különbség nincs a 670 között szóval annyit jelent nincs a támogatott listák között ellenben jónak kell lennie.
A 320.XX között a beta verziókat ki ne próbáld valamelyikben lesz majd a hiba nekem a 670 ez volt.
Winfost le szedtem újra raktam adtam neki egy 314.22 drivert azóta sima mint a vaj,és a teljesítménnyel sincs gond megy minden mint az állom.
Szóval a 314.22 szépen le tudod szedni a 320.XX közül a legújabbtól kezdődően visszább a 320.00ig benne marad a szutyok a gépben szóval nem javasolt azokból válogatni inkább legyen a 314.22,és amennyiben nem jó leszeded fel teszed a legfrissebb legyen akár beta verzió,és teszteled.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Nem igazán ide tartozik,de ez a Lightboost hack ez valami állati...ilyet lcd monitorn én még nem láttam,olyan folyamatos és sima,annyira gyors mint egy crt monitor 100Hz felett...meghozta a játékkedvem,ajánlom mindenkinek aki teheti próbálja ki...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
BeLucZ
addikt
válasz kasa85 #17614 üzenetére
314.22 a legstabilabb szerintem is, mivel nem játszom friss AAA címmel, vissza is raktam és nincs vele gond.
320-as driverszériát úgy jellemezném hogy csak a sebességre fektették a hangsúlyt, stabilitásra nem nagyon, mert tényleg jött egy kövér 20%-os boost jó pár címnél de valami nagyon nem oké az egész szériával -
-
-
-
kasa85
őstag
válasz BeLucZ #17617 üzenetére
Hát igen sajnos a 320.XX szériában a teljesítményt vették alapul ellenben a stabilitás nagyon meg ingott.
Egy jó ideig biztos a 314.22 maradok majd talán egy két hónap múlva váltok,de a 320.XX egyikét sem teszem fel nem szeretnék két hetente Winfost telepíteni.
Inkább legyen 40FPS 50 helyett csak stabil maradjon az a lényeg.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
TTomax
félisten
válasz BlackSoft #17632 üzenetére
A szemnek pont a legjobb,később fárad..az elektronika meg értem van nem én ö érte...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
kasa85
őstag
válasz vranyek #17631 üzenetére
Sajnos türelmesnek kell lenni majd talán le cseng a 320.XX driver széria utána némi potenciállal ki adják majd stabilan.
Nagyon hajlik a teszt fázis felé mint egy kész kiadáshoz amivel nincs gond talán kísérleteznek miné többet tudjanak ki hozni a kártyából ellenben a stabilitásra is kezdenek rá feküdni a 320.00 az nagyon fos volt.
A mostani is ami a legfrissebb az is hibás,de sok dolgot javítottak benne szóval türelem hamarosan jön egy használható driver foltozzák folyamatosan ahogyan elnézem.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
redingitell
senior tag
Sziasztok Urak!
Szeretnék egy 770-es vga-t vásárolni. Főleg játékra (BF) használnám. Sajnos eléggé zárt helyen van a masina, ezért főleg a hűtés szempontjából kérnék javaslatokat, hogy melyik gyártót válasszam.
Esetlegesen érdemes a 4GB-os verzióban is gondolkodni, vagy nem ér annyit, amennyivel drágább?Segítségeteket előre is köszönöm
-
Faterkam
addikt
válasz redingitell #17639 üzenetére
Szerintem ez a legszebb 770-es
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
bombibmw
veterán
Rendben,Köszi mindenkinek.
Most megy a win újratelepítés és megy fel a 326.41.
Viszont ha ez sem lesz megoldás,nem tudom,mit csináljak. -
blaca83
őstag
válasz redingitell #17639 üzenetére
Evga
Msi
Gigabyte OC
Palit Jetsreamlenne az a négy kártya amit javasolnék mert tényleg jók!
Ha nem használsz nagyobb felbontást a Full HD-nál akkor egyenlőre felesleges a 4Gb-os változat, de ha hosszabb távra tervezel vagy még magasabb felbontást akkor bizony már most is vannak olyan programok amik 3 Gb-t memóriát is "elkérnek" a tökéletes futtatásért cserébe.@VoidXs:
Ilyen butaságot NE írj, hogy jobb a hűtés a refnek, főleg ha szűk helyre raknánk be.
Akkor lenne helytálló, ha a Ref- kártyát ellátnád egy vizesblokkal!
-Na akkor rögtön hibátlan lesz!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
bombibmw
veterán
Megvolt a Win reinstall,eddig minden ok(fa alá kopp-kopp ) 326.41-gyel,de majd elválik.
-
redingitell
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest