Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMATŐR
őstag
válasz Laraxior #17700 üzenetére
Nem üzleti szempontok alapján választok VGA-t. Ha így tenném, nem vennék gépet. Nekem a gép csak szórakozás / sajnos a munkámhoz nem kell / , így abszolút pénzkidobás. Szinte teljesen biztos, hogy meg kellene várni a piros oldalon a hamarosan megjelenő generációt és az eredmények tükrében dönteni. Egyelőre annyi biztos, hogy ma még nem rendelek!
szerk: a 760 SLI nem rossz ötlet, de szerintem túl közel lennének a karik egymáshoz, melegük lenne.
[ Szerkesztve ]
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
Necc
addikt
válasz Rexcor #17693 üzenetére
680 es 770 kozott is van fizikai kulonbseg, pl. mas orajelu memoriachipeket pakolnak ra, illetve mas a referenciahutes is valamint a gyartok egyedi hutesei is sok esetben az ujabb, csendesebb, jobb hatasfokura cserelodnek, valamint a 770 mar a GPUBoost 2.0 -at kapja, mig a 680 csak a primitivebb GPUBoost 1.0 beta-t kapta csak meg
1 szo mint 100, lehet hogy a hus ugyanaz, de a korites hozza mar nem, izletesebb
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
KTTech
veterán
-
H.Ezredes
őstag
válasz mcwolf79 #17682 üzenetére
Én BF3 -at játszottam GTX 460, 480, 580 ,670, 680, 770-en és mikor megjelent a játék még a 480-al is játszható volt MAX-on persze húzva volt keményen az összes kártya 580-kezdett kevés lenni mikor leváltottam megint jó lett a 670-el aztán kevés lett anno 1 éve pont nálam volt az a 680 DC2T ami most is van és az akkor elég volt ma már ez is kevés max grafon igen is több olyan helyzet van ahol nálam zavaróan beesik az FPS ez a 1,5 évvel ezelőtt nem így volt.... Amióta megjelent a BF3 beta azóta játszok is vele miután megjelent a BF3 már első napjától játszok vele úgy napi szinten igen is nem ilyen volt régen ~1,5-2 éve de még egy jó1 éve se.... amikor megvettem a 670-et újonnan tavaly júniusban ott örültem,hogy milyen jól fut vele a játék egy év alatt valami oknál fogva elfogyott a kártya én ez tapasztalom,hogy egyre nagyobb teljesítményű kártyákon egyre szarabbul fut a sok DLC és patch-ek után
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
BlackSoft
addikt
Emberek kellene egy kis help :/
Egy ismerősöm, aki nem túlzottan nagy szaki, gond adódott (talán) a kártyájával.
Windows 8 Pro telepítés (nem első) után driverek telepítése után, tehát mikor mindent megcsinála rendszeren, akkor ha elindít bármilyen játékot, kb 10perc után kifagyminden, de totál, szóval reset. Utána a rendszer feláll, úgy, hogy driver elszállt teljesen, sőt, mintha nem is lenne fent. 640x480-as felbontás van. Beállít mindent, felteszi újra a drivert, megint minden jó, de akkor már a rendszerben is 15perc után fagyás -> reset. Aztán amikor feláll a rendszer 1-5FPS az egér mozgástól kezdve, bármilyen grafikai dologig. Innentől kezdve semmi nem segít, csak a Winfos újratelepítés.
Ezt 4X tette meg zsinórban, és mindíg a 2. kifagyástól kezdve, csak a rendszer újratelepítés segít. 1. lefagyás után megy minden, második után pedig amikor feláll a rendszer, akkor "game over".
Na most ez mi a fuck?
Alaplapi vga plug n play driverrel tökéletesen megy, csak az meg ugye kaki...Én azt mondom meghalt a VGA. Nektek mi erről a véleményetek? Mivel alaplapival megy minden stabilan, kizártnak tartom az alaplaphibát...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Spectrum
aktív tag
Sziasztok!
Hiába olvastam vissza, nem találtam választ arra, hogy mi az oka a 760-as NYÁK-ok a brutális méretkülönségének? Van valami hatása ennek, pl fogyasztás?
Köszönöm a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
válasz #35434496 #17722 üzenetére
Régi alaplapról beszélünk, és egy régi 280-as NV vga-ról. 1db pci-e foglalat van neki, eddig minden jó volt, csak már kevés volt neki a hely, és csinált egy format c-t aztán win8 felfele úja...
Tehát érthetetlen a hiba kezdete.Másik vga-t bele tudnék neki próbálni, de azért a 780-at nyilván nem merem
A gép 3éve megy neki 24/7 tehát dolgozott rendesen, és azért is gondolom, hogy ez elég működési idő volt a vga-nak 60-80fokon, hogy elszenesedjen.
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Necc
addikt
-
Necc
addikt
A minap megerkezett a GTX770 kartyam, igy immaron kartyaval rendelkezo tagkent garazdalkodok a topicban
Meg csak par elozetes dolgot csinaltam a kartyaval (most probalok valahonnan SLI hidat kotorni hogy osszeadodjon a GTX580-al a teljesitmenye).
Egyelore tetszik, uresjaratban jo 100MHz korulire leveszi az orajeleket, mig ha jol latom terhelten pedig 1241MHz a GPU 3506MHz a RAM. Latom 1.5 generacioval odebb mar sikerult megoldani, hogy a GPU visszavegye az orajeleket ha 2 monitor van rakotve, a GTX580-om ilyenkor is teljes orajelen uzemelt mint egy kazan
-
Laraxior
titán
Lehet...Lucid hydra chipes alaplapban. [link]
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Necc
addikt
válasz TTomax #17737 üzenetére
Olyan jatekom pedig nincs... Ennyi erovel egy villanykortet is belecsavarhatnek a slotba, kb. ugyanazt a hatast ernem el... mind1, amugy se SLI-nek szantam ezt igy, csak gondoltam mig el nem adom a regit, picit egyuttdolgozhatna a 2 kartya, de ha nem, akkor
-
Laraxior
titán
Tedd csak be, és tedd fel a Mirrors Edge játékot, vagy a Batmant (bár ebben nem vagyok biztos, ezzel nem játszottam) de azért van sok játék ami használja a PhysX-et. Mafia 2 is pl. Az eléggé erőteljesen, és jó game is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kasa85
őstag
válasz Laraxior #17739 üzenetére
Sok helyen élvezetes én is azt használom Maffia 2ben van egy mód amit google-ban meg lehet találni,hogy a ruháknak ne legyen fizikájuk,mert azt a proci számolja.
Ez lett a Maffia 2ben a nagy hiba a füst,és egyebek a kártya dolgozza fel a sok ember ruháját hogyan libegjen a procit eszi szóval fizikszes karival is,ha be van kapcsolva a fizikai számítás csúnya szaggatásokba kezdhet.
Csak a saját karaktered ruháját számoltasd a többi emberét érdemes ki kapcsolni nem lehet észre venni a be,és ki kapcsolt különbségeket csak teljesítményben.
20 ember szépen megzabál egy 6 magos 4ghz procit is csúnya 15fps-el.
Batman ami alatt szép fal maradványok a levelek szállingóznak futás közben,és a szikrák pattognak szép hasznos effekt,de többnyire csak füst,és fal maradványokat fizikáztatnak a játékok 98%ban ami támogatja.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
-
kasa85
őstag
válasz FLATRONW #17741 üzenetére
Pedig a cpu viszi nem egy helyen panaszkodnak rá,hogy dedikált fizikát számoló kártyán szaggat a játék.
A ruha szimulációját a proci végzi,míg a többi feladatot a vga ezt külön le tesztelték.
Néz utána van egy mod amivel ki lehet kapcsolni,hogy a procit ne egye meg csak a karaktered ruha szimulációját számolja.
Dedikált társ kártyával,illetve Nvidia kártyával tesztelve.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
FLATRONW
őstag
válasz kasa85 #17743 üzenetére
Persze hogy szaggat a játék, hogyha valami gyenge társkártyát tesznek be mellé. Nem kis feladata van még egy erősebb társkártyának is, hisz a távolban levő 2 pixeles emberkére is kiszámolja a fizikát. Ahogy írtad van egy megoldás a ,,problémára". A játék Apex/Cloth mappájában ki kell törölni az összes fájlt, kivéve azokat amelyek a főbb karakterek ruha szimulációjáért felel. Utoljára egy GTX570-esel játszottam a Maffia 2-őt ezzel a módszerrel, és maximális PhysX és grafikai beállítások mellett a GPU kihasználtsága max 50 százalék volt stabil 60 fps mellett.
-
kasa85
őstag
válasz FLATRONW #17744 üzenetére
Néz utána nem egy helyen írták,hogy a processzor számolja a ruha szimulációkat.
Hidd el játszottam vele HD6950 CF + Fizikára GTX260,és most GTX670el ugyan az a ruhát a processzor viszi.
Nézz utána infónak nem egy helyen írták miért van az,hogy az erősebb vasakon is be be szaggat a játék.
Nekem sem volt kevés FPSem,de sokkal folyamatosabb FPS kaptam mikor csak a karakteremnek volt a ruhája szimulálva.
Na részemről lezárva nézd meg nem találom,mert nincs időm jelenleg,de volt egy cikk ahol ezeket mind le írták.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
-
kasa85
őstag
válasz FLATRONW #17746 üzenetére
Rendben meg adom magam volt egy olyan is ahol meg ki mondottan a cpu terhelését,és számítását nézték ott meg azt írták a proci fogyott el több ruhát számít mint kellene még azokat is ami nincs a látómezőben.Egy régi cikk volt amiben a cpu ra írták a ruha számítását.
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
Roba
tag
Üdv!
Hétfőn érkezik a Hardverker-től a Radeon hd 6950 helyére egy Gigabyte GTX 760 2GB OC kártya. A procim az csak egy Core Quad Q9550 & 3.7 Ghz 1.25V. 1920x1200-ban többször tapasztaltam, hogy a 6950-nel hiába húzom a procit 2.8 ghz-ről (alapórajel), nem gyorsul tovább a gamék többsége.
Viszont min. tápnak 500 W-os tápot ajánlanak hozzá, de nekem csak egy Chieftec 450 W-os van. Bízom benne, hogy elég lesz, hiszen a 6950-nek 200 W-os TDP-je van, az újnak csak 170W.
Elég lesz az új kártyához a tápom?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
bombibmw
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest