Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
SLI Tool-al a mostani sli profilokat mentsd le,ha elfelejtetted akkor felrakom az enyémet,jó néhány profil már nem a gyári...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
FLATRONW
őstag
Tegnap lecseréltem a GTX570-et egy GTX770-re. Arra lettem figyelmes, hogy az MSI Afterburnerben csak 102 Mhz-el lehet csökkenteni a magórajelet és 502 MHz-el a memória órajelet. Az előző kártyámnál 742-ről egészen 405-re visszalehetett venni a magórajelet és 1900-ról 900-ra a memória órajelet. A kérdésem az lenne, hogy nem lehetséges valamilyen konfigurációs fájl segítségével kitolni az órajel határokat?
Azért lenne erre szükségem, mert nem szeretem, hogy 2D órajelről internetezés és filmnézés közben hirtelen felugrik 3D órajelre. Mivel van fogyasztásmérőm, jól látom, hogy ez az ingadozás mekkora fogyasztás növekedést jelent. -
p87
senior tag
válasz FLATRONW #16202 üzenetére
Böngészőben ki kell kapcsolnia a gpu gyorsítást, ill. flash gpu gyorsítást.
Filmlejátszó programban szintén valahol a beállításokban, lehet dxva néven lesz.Teljesen feleslegesek, én már régóta megcsináltam és soha nem vált fel 2d-ről csak ha 3d alkalmazást indítok.
[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
Kösz. A böngészőben kikapcsoltam és bevált, de sajnos nagyon ritkán így is felugrik. A videolejátszás közben szerencsére DXVA mellett is visszavált alacsonyabb órajelre. Igazából attól félek, hogy néha beragadhat és nem vált vissza és ekkor feleslegesen pörgeti magasabb fordulaton a ventilátort is. Tehát az első kérdésem továbbra is fennáll.
-
thepilot
csendes tag
válasz ForRedGlory #16206 üzenetére
Persze.az is teny.meg ez is teny.
-
boogie84
veterán
-
törölt tag
Az én véleményem inkább egy 780 mint 2db 670 árban kb ugyanannyi.
-
Tarill
őstag
770 gtx-ből referencia modellt lehet valahol itthon kapni?
-
Tarill
őstag
szerintetek nagy visszaesés lenne 3gb 384bit vRam-ról 2gb 256 bit-re visszaváltás? konkrétan 7950-ről 770 gtx-re? (gpu magban viszont a 770 viszi a pálmát)
-
TTomax
félisten
Kár ezen filozofálni... a 670/680al együtt kell volna kijönnie a tesla alapu kártyáknak is,igy ez egy nagy szivatás volt...vedd meg elöbb a 670/680at mert az a csucs 1GPU,már a PH! teszten is csováltam a fejem,mert azt irták 30%al gyorsabb az 580nál...és az már szintlépés...csakhogy ez eddig sosem igy volt... bö 50%+ volt mindig... na most megvettük a középkategoriát jó drágán,hogy rá fél évre tessék itt van a +20%-30% ...Eddig ez soha nem volt jellemzö,no de hab a tortán ,hogy elöbb a Titan sütötték el,és csak aztán azt a 780at ami ott lohol a nyakán 30%al olcsóbban... nagyon érzödik,hogy ki akarják csavarni a piacot... persze a 8XXXas radonok minö véletlen éppen most késnek,nem sokat csak éppen annyit,hogy jó drágán el legyen adva elég nV,aztán majd jön az olcsósitás (szerintem csak sima kartell) megint...Javitson ki valaki ha nagyot tévedtem...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
keIdor
titán
válasz TTomax #16218 üzenetére
Nem értek egyet. Eleve a GK104 2012. márciusában jelent meg, a 780 meg rá egy évre, illetve hogy pontosítsunk rá +14 hónapra. (2013 május)
Titan-t kár ide keverni, más kategória az ára miatt, 250-300k, aprón meg már most látok 780-at 160-170k között.
Szerk.: Kartell az lehet van, de én 7970 CF óta... nem akarok most egy darabig AMD-t venni, kurva nagyot kellene szólnia a HD8970-nek, hogy csere legyen arra.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Tirexi #16221 üzenetére
Én sosem hittem azt, semmi sincs senkiért a kapitalizmusban. Ha nincs pénzed konkrétan le is vagy szarva, éhen is dögölhetsz, a kenyér sem érted van, a pékség csak azért állítja elő, mert profitja van belőle és ez mindenhol így van. Még 14 év alatt hihettem talán azt, hogy a PS1 meg Nintendo 64 értem van, de azóta felvilágosult az ember, hogy nem igazán.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
TTomax
félisten
válasz keIdor #16220 üzenetére
Mert a 780 honnan jött? Tesla alapu persze,és a Tesla mikor is jött?Az,hogy mikor volt release ne zavarjon meg,mert technologia régen talonban volt...
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz Tirexi #16221 üzenetére
Ahhoz képest, hogy mindenkit lebeszéltél egy héten keresztül a váltásról az elsők között lépted meg a 780-as cseréjét.
Most meg megint jön a pénztárcás / pénzkidobásos érvelés..
@freestyée:
Tényleg majdnem ugyan ott van, mert szinte teljesen egy szinten van teljesítményben a két kártya.
Talán annyival jár jobban, hogy kicsit újabb szériát tud megvenni azonos áron 10-110 K között.[ Szerkesztve ]
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz Tirexi #16228 üzenetére
Nem is OFF-nak szántam, csak azért látszik, hogy mindenki --beleértve saját magamat is--, aki ebben a kategóriában vesz VGA-t, az már megszállott és nem csak azért a pár plusz FPS-ért adja ki a pénzt.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
SzlobiG
félisten
válasz Tirexi #16233 üzenetére
Helyes, mert lehetne még jó pár ilyet linkelni a downgrade időszakodból igencsak jöttek a "felesleges 6magos cpu, sli így is mennek a játékok fullon, pénz kidobás az egész" hszek.
(#16234) Keldor papa Szerintem ebben senki se kételkedett őt ismerve.
(#16236) ricshard444 Valamilyen szinten én is a vga-t már elég jól le downgradeltem, de ismerem magam ősszel a konzol mellé biztos lesz megint high end vga még ha ki se lesz használva akkor is tavaly ugyanígy tettem nyáron 480-al nyomultam. Viszont esélyes, hogy a konzol mellett a PC már elfelejtődik játék terén.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz ricshard444 #16236 üzenetére
Grafikailag vagy történetileg untad meg őket? Vagy csak simán a kor miatt?
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok, volna egy kerdesem elszor volt 7870 CF, aztan 7870 utana 7970 es most GTX 780. Erdemes a win-t ujra telepiteni vagy eleg ha torlom az AMD drivert es utana telepithetem az NV-et ?
(a win nem volt ujra telepitve a kartya csereknel)[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
blaca83
őstag
válasz MiklosSaS #16244 üzenetére
Egy win újratelepítés is jó időnként , de ha nem akarsz "szöszölni" vele akkor ezzel lepucolhatod az "elbújt" ATI driver fájlokat:
DRIVER SWEEPER[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz blaca83 #16245 üzenetére
Elmondom mi tortenik, van ket jatek ami vacakol, a sniper elite v2 sokszor lefagy, hang megy meg minden de a kep lefagy. A masik ugyancsak a sniper de a nazi zombie valtozata, amikor jatszok halozatban, elindul de 2-3 masodperc mulva fekete a kijelzo, hang megyen tovabbra is, ha kilepek az asztalra minden OK, ha visszalepek a jatekba akkor marad a feketeseg. A radeonokal nem muvelte ezt, a drivert az AMD programjaval letoroltem, aztan felraktam az NV drivert (320.18). Ezt csinalja alapon is meg ha tuningolva is (vga+cpu), ezen felul minden bench tesztekben tokeletes, semmi gond.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
FLATRONW
őstag
Erre tud valaki valami megoldást?
-
WaterWawe
őstag
-
BeLucZ
addikt
Most sikerült kipróbálnom a GRID2-t és gyönyörűen megy 1 db 670-el is.
Picit megcibáltam, 1044 Mhz base clockal 1920x1200-ban 16x QCSAA-val minden totál maxon a gcnes featureok is bekapcsolva(kivéve inteles szutykok) lefuttattam a benchmarkot és minfps 50, avg 60, max 80, de játékban sem sűrűn esik 60 fps alá, tökéletesen játszható, kicsit túl volt hurrogva ez a dolog tényleg hogy keplerek szivni fognak( 320.18as whqlel mértem és 4.8 Ghz 3570K)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest