Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5 Pro teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
- Marvel Snap
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Fogalmam sincs
Már szinte mindent leszedtem, vagy újraraktam gépen(XP-t nem akarom még), de amikor megynyomom a menüben pl. a Time trial gombot, vagy akár a másikat, onnan már csak a reset-gomb segít. Kétszer sikerült elindítani a profil törlésével és a 3dconfig alapon hagyásával, de a menübe visszatérve néhány kör után uaz történt. Szóval nem tudom, mi okozza. Minden más normálisan működik. -
Silencer83
addikt
latom visszaolvasni luxus , kezdem megszokni.
hol latod te hogy azt irtam volna,hogy jo ido?
soot tovabbmegyek, az 1:51 monzas F360-as nem is az altalam futott eredmeny, hanem zoley es interceptor idejuk, nekem meg az sem nagyon sikerul,de ezt is tobbszor leirtam.
innentol ne reagalj egyetlen postomra sem, kosz -
Silencer83
addikt
konyorgom ezt ugatom mar vagy 2 napja, hogy lamer vagyok mivel most kezdtem, es a palyanmaradas sem mindig sikerul maradektalanul...
de latom nem kicsit vagy korlatolt, az elozo postod elarul mindent.
most mar tenyleg azt mondom , ne raboljuk egymas idejet.
ha eddig nem esett volna le, hogy azt fogalmazom burkoltan, h noob vagyok, mennj vissza elsobe es gyakorold a szovegertest -
aesir
veterán
Te meg ne hasonlítgass senkit a saját idődhöz, mikor kb egy kezemen meg tudom hány ember tudna ebben az országban megverni, HA szerencséje van
Ezen a pályán legalább 1.5 mp-el vagy gyorsabb, mint az amúgy elég gyorsnak mondható kisebbség, és legalább 3 mp-el vagy gyorsabb, mint az átlag gyors versenyzők Szóval RELAXVan saját életem...
-
-
zolynet
veterán
igen ott is kijött az erős gyak hiánya és a pálya felé érzett gyűlöletem, 1 ''időt'' tudtam összeautózni a futam során, de ott lesz egy jó video majd Atty-Rezses-Én sztem benn lesz majd az összevágott évvidejók között az esetünk, várom a replayt
ott ij volt, remélem spa-ra össze tudom szedni magam, azon leszek,
ne féj el foglak engedniLife is too short to stay stock!
-
Interceptor
addikt
Remélem a GTR2-höz is lesz ez a pálya,igaz a valóságban a nagy gyártók már hanyagolják ezt az évente megrendezett nagy eseményt,mert a komolyabb autók technikai fölénye megoldásai itt nemigazán tudnak már érvényesülni,ergo itt a minnél nagyobb és nagyteljesítményű motor és a minnél könyebb autó a nyerő.Inkább csak privát csapatok versenyeznek manapság,akik az egész szériában mennek.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
-
zolynet
veterán
Kösz a setupot , tegnap este nyomtam is egyet ideal környezeti tényezők mellett, és
innen is látszik mennyit ér egy jó setup -> 2:15.338 volt pár napja Lamboval a PB-m, és ezzel a setuppal lazán /nem tiszta körrel/ 2:14.225-ös eredményt értem el, ugyhogy sztem 2:13.xxx-es köridőt tudok futni, bennevan símán GTR1 Spa-ról írtam, tom h gtr2 topik bocs, de a gtr1 topik kihalt egy ideje.
Aztán a GTR serveren is gyakoroltunk egy kicsit, Spaban keményen melegség volt,
pálya 45fok, levegő 37fok körül, ott már azért szarabb időt futottam...Life is too short to stay stock!
-
csurdongulos
tag
most nem mindegy, hogy hol futom meg azt a 3-4 kört amiből kijön ez a kör? feltoltam a timetrial oldalra is a kört, töltsd le, ha annyira érdekel
miért te mit csinálsz, ha nem hotlapolsz? kétlem, hogy a 45 perces etap végén futottad szarrákopott gumikkal a köröd
amúgy meg online még a tapadás is jobb, szóval van még corvette-tel is bőven ebben az időben, pláne, hogy a 2. splitem 3 tizeddel volt gyengébb ebben a körben, mint a legjobb 2. splitem eddig. -
Silencer83
addikt
mar alig varom, hogy online merkozhessek, bar egyenlore nem vmi fenyes a produkciom, de gyakorlok 1000el ahogy idom engedi
es tenyleg van eredmenye, kemeny masodperceket javitok naprol napra, ugyhogy lelkesedesem toretlen
szegyen gyalazat , de eddig osszvissz 4 autot probaltam ki, 3 Ferrari meg 1 Porsche, pedig aztan van meg GT-n belul par igen komoly jargany ...
szanni kene ra egy kis idot, betestelni oket, lehet jobban fekudne vmelyik masik vas, bar 550 es 575 marha tuti!
Ti hogy vagytok evvel? Lambo, Chevro? stb.... -
csurdongulos
tag
meló után úgyis kereslek majd és átküldöm, kaptunk egy jelentkezést a csapatba
sokat mentél már amúgy? én tegnap mentem azt a másfél-két órát, meg is lepődtem azon az időmön, mert hirtelen 5 tizeddel lettem jobb az első és 8-al a második szektorban. viszont a végén eldbotam 2-3 tizedet sajnos. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest