Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Egyszer valami csoda folytán elindult, a megett néhány kör alatt 1.39.078-ig jutottam.
Setup-hoz nem nyúltam, ilyen bizonytalan működés mellett nem volt értelme.
Személyes véleményem: GTR demójától oda voltam, meg vissza, nagyon megfogott. De valahogy a teljes verziót már nem raktam fel.
Most a GTR2 demója után(aminek próbálgatása elég siralmasan alakul a fagyások miatt), ott tartok, hogy ez sem rosszabb, de valahogy az rFactor mellett nem látom feltétlenül szükségesnek a majdani teljes verzió beszerzését. Egyelőre. Később ez még változhat
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Fogalmam sincs
Már szinte mindent leszedtem, vagy újraraktam gépen(XP-t nem akarom még), de amikor megynyomom a menüben pl. a Time trial gombot, vagy akár a másikat, onnan már csak a reset-gomb segít. Kétszer sikerült elindítani a profil törlésével és a 3dconfig alapon hagyásával, de a menübe visszatérve néhány kör után uaz történt. Szóval nem tudom, mi okozza. Minden más normálisan működik. -
bzoley
veterán
válasz Interceptor #105 üzenetére
Mondj egy időt, aztán meglátjuk
TheSilencer
Szép szép, csak a kerekeket ne nézd. Azt valahogy elfelejtették rendesen megcsinálni. -
bzoley
veterán
válasz Silencer83 #107 üzenetére
Az rFactor-os felnik mellett igen ronda látvány
Interceptor:
Néhány kör után 1:53:2xx(sim-mód segítség nélkül)
Nem túl nagy eredmény, de nem megy a koncentrálás -
bzoley
veterán
válasz #70869248 #114 üzenetére
Meglesem majd, köszi!
Graf beállításokkal nem igen foglalkoztam eddig. Megnyugodtam, hogy elsőre játszható, aztán már csak a garázsban ügyködtem
Belülről nem zavaró, mivel nem nagyon látom, csak ha megnézek egy replay-t.
Interceptor:
Ha nem kéne melózni mindíg, talán én is tudnék még javítani rajta. Így marad a laza kocsikázás -
bzoley
veterán
válasz Silencer83 #126 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy jó eredmény az 1:51
Kérj meg valakit az autóversenyes topicból, hogy tesztelje le a párost, állítom, hogy 1:47-48-as idővel jön vissza -
-
bzoley
veterán
válasz Interceptor #141 üzenetére
Az a baj, hogy igazán csak hétvégén tudok belemélyülni a játékba. Meló után fáradtan, nem az igazi. Max. egy rövidebb ''lazító'' tíz körös verseny fér bele.
Viszont valamit megnéznétek nekem? A driving shool-ban van egy (nekem) gyanús dolog.
Pl. a monzai pálya utolsó kanyarjára gyorsulunk a ghost car-ral(de máshol is), és amikor megkapom az irányítást, lassan kezdek lemaradni. A kanyarban kell előnyt szereznem, hogy ne maradjak le a célnál. Normális lenne ez a lemaradás, vagy a gázpedálommal nem stimmel valami? -
bzoley
veterán
FFGP-m van, kontaktos gázpedállal
White:
Driving Shool-ban nem hiszem, hogy lehet játszani a beállításokkal.
zsulboy:
Akkor nem az én készülékemben van a hiba ezek szerint.
zolynet:
A kapott setup, legalábbis nálam, csak referenciának jó. Mindíg módosítani kell az eltérő vezetési stílusok miatt. Ami az egyiknek jó, az nem biztos, hogy a másiknak is jó lesz.
Superman:
Olyan kevés időt töltöttem eddig a játékkal, hogy azon a pályán még nem is jártam.
De nem igazán szeretem a szivatós pályákat -
bzoley
veterán
válasz Superman #155 üzenetére
Így hirtelen 50-60 kör után 1:43:8xx-et sikerült összehozni, a gyári beálllítást finomítgatva.
A te setup-oddal csak néhány körre maradt időm. Stbilabb volt kigyorsításkor(legnagyobb gondom), viszont a pár kör alatt lassabb voltam vele. Ha nem 2,5 órát aludtam volna, talán jobban menne
Azt hiszem, el leszek ezzel a GTR-rel is egy ideig.
Csak néha összefutok a debug erorr-ral is. -
bzoley
veterán
válasz Interceptor #166 üzenetére
Az olvasottak alapján azt javaslom, állítsd át a játékot szim-módba, és kezdd előlről
Én is azért kértem referencia időket, hogy felmérhessem a tudásomat, de villanyvonat-üzemmódban semmi értelme
Sup:
Köszi a közreműködést!
Ezek szerint a kezdeti egymásodperces lemaradásom nem is olyan vészes hozzátok képest. Kár hogy a netem nem engedi, hogy veletek szórakozzak.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest