Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz homerhamm #92476 üzenetére

    De pont amiatt nem megy egyből Online-ba, mert túl gyorsan tölt be. Ugyanis a menüben az az opció csupán annyit csinál, hogy "megnyomja" helyetted az Online csatlakozás gombját. De mivel csak akkor ajánlja fel azt az opciót a töltőképernyő, ha sikeresen felépül a kapcsolat a Social Club szerverekel! Vagyis alapból mindig az Story-t tölti be először (még akkor is amikor egyből az Online-ba mész). Mivel X|S/PS5-ön a One/PS4-es GTA V, 1-2mp alatt betölt így egyszerűen nincs ideje felcsatalkozni a SC szerverekre, ezért kvázi úgy veszi a rendszer, hogy nincs kapcsolat és emiatt tölti be a Sztorit! Ezért írtam, hogy ha teheted, akkor tedd át külső HDD-re, mert ott lassabban tölt be, és így lesz ideje felépíteni az Online kapcsolatot.

    Váltás estén meg semmi dolgod nincs, kivéve ha kell a Story mentés (és így az Achievement-ek), mert azt előbb fel kell tölteni játékon belül (ami aztán 90 napig lesz elérhető).

    Online esetén meg csak annyi a negatívum, hogy migráció estén nincs visszaút. Vagyis ha átviszed a profilod, akkor az törlődik a One-os kiadásból (ha vissza akarsz menni akkor 0-ról kell ott kezdeni...

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák