Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Mr.Csizmás #69752 üzenetére
Háááát,nem egészen.
DD heist volt,amin én nem csináltam semmit,csak afkoltam egy jet ski-n és néztem a tévét. -
veterán
Szerintetek érdemes most megvenni a héten a facilityt és a hangárt csak mert akciós?
2 millám van, Kb még 2 autót / bunkert eladok és pont épp meg tudom venni a zakundo facility-t és a legolcsóbb katonai bázison található hangárt.
Amit szeretnék már egy ideje: megvenni a ceo office lakrészt meg garázst hogy ne a másik épületből kelljen rohangálnom, jó lenne a security extension is a bunkerba hogy afk miatt ne kelljen mindig a ceoba menni tv-zni.
Repülőm az nincs csak a helikopter, ha a hangár és a facility meglenne akkor csak az NC hiányozna (persze a főbizniszekhez kapcsolódó egyéb bizniszek mindegyike sincs meg, pl csak kokógyáram van, fű se).
Szóval most azért venném mert most olcsó nem azért mert hűde kell.https://tinyurl.com/rasoapro
-
veterán
válasz szTotyy #69755 üzenetére
Le is írtam, hgoy van más amire szivesebben költenék, ceo office-ban fekhely, ceo office garázsa jó lenne már, de vagy vagy. Heistezni mostanában nem nagyon akarok, szóval a facility is ráérne de képeken annyira tetszik, hogy azért akarnám megvenni, mégpedig a zacundosra gondoltam, hogy a légibázis és a bunker között legyen. A hangár meg leginkább a légibázisra bejutás miatt érdekelne.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Segal
veterán
válasz rasotamas #69756 üzenetére
Be lehet hangár nélkül is jutni a légibázisra csak kicsit bonyolultabb
Azt vedd amúgy amit szeretnél. Persze célszerű kihasználni a leakciózott dolgokat mert olcsóbban hozzájuthatsz de csak azért ne vedd mert akciós ha más fontosabb lenne."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Ironfist77
csendes tag
válasz rasotamas #69756 üzenetére
Én megbántam, hogy megvettem a CEO garázst. Drága, hosszú ideig animálja a bejutást, viszonylag sokat kell mászkálni benne, egy - átlátható - helyen 6-7 kocsi fér el, illetve már nem megyek be automatikusan az irodába, mert választani kell, hogy iroda vagy garázs (kifelé, meg nem a legfelső menüpont az utca, hanem le kell lépni egyet). Nyilván megszoktam már azóta, de ha nem létszükség a garázshely én simán kihagynám.
Lakrészem nincs, mert ott a CEO iroda mellett az apartman (Del Perro Heights), onnan simán átfutok. -
Plata
félisten
válasz Ironfist77 #69758 üzenetére
Én szeretem,nekem három szintes garázs van.
Kellett mind a három szint mert megtelt az első kettő hamar.
A legelső szinten csak is páncélozott terepjárók vannak.
Insurgentek és hasonló nagy dögök.
Amíg nem volt opressor mk2 a garázs iszonyú jól jött a ládázáshoz,mert addig kurumával vagy buzzardal mentem ládázni.Kuruma meg ott parkolt a CEO garázsban,beültem és úgy mentem ládázni.
Lakás is van a CEO irodában,nekem most ott van a spawn helyem.
Minden ingatlanomban van lakás.Bunkerben hangárban és egyéb vacakban.
CEO garázsban az is jó hogy van benne tuning műhely,ha veszek egy kocsit nem kell mennem vele sehova,ott helyben át lehet szabni. -
veterán
válasz Ironfist77 #69758 üzenetére
Hát most elbizonytalanodtam. Rühellem a hosszú animációkat, a falnak megyek míg a karakter előredől a pc-hez.
A lépcső tetején mondod, hogy választani kell, mint amikor valaki más is van bent és oda is be lehet csengetni?
Nekem is ott van az apartman és ott a garázsba spawnolok, opressorra felülök, ceo officeba átmegyek, ennél jobb lenne az ottani lakás, a garázs annyira nem izgat, általában lekérem a járműveket M menüből vagy a Mechanictól, 99%-ban az opressort és a kurumát használom.
Az a szar, hogy ha oppressorral megyek valahova de ott lövöldözni kell nem jó az opressor mert védve se vagyok meg csak elöre tudok löni, kézi fegyverrel nem. És akkor nem egyszerű lecserélni menet közben kurumára, mert ott az opressor és nem hoznak ki semmit.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Segal
veterán
válasz rasotamas #69760 üzenetére
Valóban lassú a becsekkolás a ceos garázsba de azt lényegébe csak akkor fogod látni ha mutogatni szeretnéd benne a kocsikat (vagy csak te megnézni) mert amúgy minden intézhető telefonról vagy m menüből. Amúgy meg roppant hasznos ha gyűjtögeted a kocsikat.
Eleinte én is a ceo irodával szembe laktam, aztán beköltöztem a ceo-ba de végül rájöttem hogy a legtutibb a yachton való kezdés. Kijössz, indítasz egySaabe-takarom mondani pp-t és amíg a semmivel keresed a 30k-t addig átrepkedsz a hajón parkoló helivel a ceohoz vagy épp mc-hez vagy az eladós autógarázshoz lényegébe bármihez."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz rasotamas #69762 üzenetére
Piracy Prevention és crew sessionbe a semmivel keresed
Annyi a lényege hogy indítasz m menüből egy vip work-öt és 10 percig védened kell a yachtodat. Addig támadhatja a többi játékos. Ha meg tudod védeni az 30k pénz és 4k rp ha nem tudod megvédeni akkor bukta de crew sessionbe a kutya sem fogja támadni a ladikodat
Mehetsz várost nézni vagy hülyülni és közbe keresed a pénzt.
A legnagyobb tutiság ha összeáll 4 ember akinek van yachtja mert 3 embert be tudsz venni így úk is kapni fogják a semmire a pénzt és utána a másik indítja és ő vesz be, aztán a harmadik és a negyedik is bevesz és jön a pénz meg az rp úgy hogy neked nagyon max inveket kell elfogadnod érte."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz rasotamas #69764 üzenetére
Meghívni akkor is tudnak ilyenre ha nincs yachtod, de te indítani csak akkor ha van.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kiskokó
veterán
Pont ma mondtam online, hogy sztem 300-tól (most 450lvl körül vagyok) csak a PP vitt fel
Pedig jó egy éve csak magamba nyomom, másik 2-3 ember akinek van yacht, óó szép álmok. Még ha van is hajója akkor is inkább a gyémántot hajkurássza mert "a pp uncsi"
hehe
De amúgy kezdem nagyon megunni a játékot. Sose kapható senki semmire, na meg én se tudok mibe belefogni sokszor mikor tudom hogy csak 20 percem van játszani.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #69766 üzenetére
Üdv a klubba
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
válasz negyven2 #69747 üzenetére
Én szemétláda vállalom, de mondd már el mit is kell itt csinálni?
Amúgy xboxon hogyan bannolnának?? Max csinálsz egy új accot. Mondjuk a te 7xx szinteden az kemény , de én egy rizikót lehet bevállalok. Elvégre ez nem cheat, csak gondolom valami glitch. Régen a falon jártam át, abból se lett semmi.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz #81556480 #69769 üzenetére
Glitchelt járműnek eddig annyi volt a szankciója, hogy nem tudtad eladni.
Konzolon nem kell RSC összekötés az online játékhoz? Pcn ugye Steam változatnál sincs kerülő út.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
-
eeXaa
addikt
...amik ilyen halványkék v lila(nem emlékszem pontosan) szinnel megjelennek, talán community chalange, nevezni kell vhogy? most is volt olyan hogy az ejtőernyőt kellett kinyitni a legközelebb a földhöz, amit sztem meg is nyertem volna, kétszer is ugrottam, de egyszer sem számolta be... nem èrtem.... pedig magától feljönnek ilyen challengek néha...
-
Heller2
aktív tag
válasz Kiskokó #69778 üzenetére
Majd csinálhatunk párat,csak most várok a tápom garis cseréjére. (magamat ismerve 2 nap megunom és veszek másikat)
Az a baj ezekkel (heist) , hogy sok időt "elvesz". Anyázások is mennek rendesen halál esetén..a móka meg seholGTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Kiskokó
veterán
válasz Heller2 #69779 üzenetére
Jó nem mintha nekem annyira hiányozna, csak pont volt egy szabad másfél órám, mondom majd segítek valakinek de hát nem kértek belőlem
Majd később ha lesz több szabadidőm összebeszélünk aztán kipróbálunk minden szirszart online Xd| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Carlintos
kezdő
Sziasztok.
Ma este 19:00 - 19:30 környékén egy DD final-t csinálunk FurryFred-del. Tegnap 2-en próbáltuk de mivel én először látom ezt a heistet gyorsan kivéreztem, aztán elfogyott minden és nem ment a hackelős védős rész.
Tudna valaki jönni majd segíteni?(Halál nem érdeke, csak legyen meg a duplás héten)
[ Szerkesztve ]
Þór vígi þessi rúnar
-
veterán
Urak, mivel nehezen látom ki kicsoda itt és ki a játékban, és gondolom ez másoknak is gondot okoz, nem állapodnánk meg abban, hogy a gta online nevét itt lehetőleg adja meg mindenki aláírásban?
Én ezennel beteszem. Gondolom a valódi nevemből származó ph felhasználónevem és a gta nevem kapcsolata egyértelmű leszhttps://tinyurl.com/rasoapro
-
zsiz
őstag
válasz Axel pRo #69793 üzenetére
Az jó lenne nekem is, csóróság van Délelőtt összekerültem valakivel, valami heist setupot nyomtunk, de rohadt nehéz volt Elment vele egy csomó idő meg lőszer, lóvé meg nem lett belőle. Vettem egy CEO irodát is ma, úgyhogy a nehezen összekuporgatott millióm is odalett.
(#69783) rasotamas: beírom én is, de az enyém pont eléggé egyértelmű
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
MrYoniko
aktív tag
Másnak is szórakozik a gta, vagy csak nekem?
Feszt levág üresbe, meg az online-ról is kidob...Az én haragom drága méreg, nemes vadat illet, nem hitvány férget! ------------------------------------------------------------------- https://www.twitch.tv/mryoniko ------------------------------------------------------------------https://www.youtube.com/user/TheMrYoniko
-
mexel
veterán
Sziasztok! Ismét elővettem kicsit bohóckodni a játékot, és az lenne a kérdésem hogy nincs azóta olyan cheat vagy mod vagy bármi amivel story módban ki lehet kapcsolni a rendőröket hogy ne legyen körözés?
( csak a director módot ismerem de az nem az igazi)
Akár az is érdekel hogy állandó napsütés legyen pl
Van valameylik ezek közül, vagy ez azóta sincs?
Előre is köszönöm a választ. -
mexel
veterán
Közben visszaolvastam és amit találtam: Script hook 5 + native trainer. Ez jó az offline story módos ökörködésre? Eltávolítható nyom nélkül?
-
CactuS
Arcképgyáros
Gondolom eltávolítható, de tudtommal az SH már régóta elkapható az RS által, így ha nyoma marad, akkor az elég nagy probléma lesz. Én tiltanám a netkapcsolatot a játéknak és az RSC kliensnek is, amíg ezzel mókulsz, utána törlés és minimum egy újraellenőrzés kliensből indítás előtt. Mindezt abszolút elméleti síkon, sose moddoltam.
Kiskokó: De amúgy igaza van, nem?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest