Új hozzászólás Aktív témák

  • szTotyy

    őstag

    Bevallom az utóbbi napokban elbizonytalanodtam a leadott szavazatom és a nagy szigorítás kapcsán. Mégpedig onnan jött ez a gondolatom, hogy az utóbbi napokban elég gyér volt az online lévő crew tagok száma. Eddig én is azon az állásponton voltam és hangoztattam, hogy kell a nagy szigorítás (le is adtam a szavazatom a C-re), kell a szűkebb, családiasabb légkör. (A Puma által leírt dolgokat már én is felhoztam, említettem.)
    Viszont az aggodalmam e felől az, hogy nem fogyunk-e el így egy idő után, ha nem hagyjuk, hogy áramoljanak az új, friss emberek a csapatba. Mivel ez elsősorban egy számítógépes játékról szól, tudom, hogy egyszer mindenkinek eljön az a pillanat, amikor megunja a játékot (úgy, ahogy ezt mostanában többen is mondtátok). Mindenki ismer olyan neveket, akikkel még együtt kezdte, de már nem találkozik vele a játékban. Többektől is hallottam, hogy ha a társaság nem lenne, már rég nem játszana a játékkal. És egyszer eljön az a pillanat, amikor már a jó társaság sem tartja itt az embert. Ezeket a neveket viszont - még ha csúnyán is hangzik - pótolni kell újakkal.
    Mindent összevetve kell a szigorítás, vagy egy nagy tisztogatás a már rég nem játszók között, de nem lenne jó, ha ez miatt visszakozna sok új játékos, akik majd a crew jövőjét adnák.. ...mint ahogy az előbb is írta gcsaba966.
    Többünknek is baja volt, hogy amikor bő egy hete annyian voltunk fent, hogy nem jutott ceo/mc hely a sessionben. De inkább töltsünk meg 2 sessiont is tagokkal, mint csak egy negyedet.
    Ez a kis kételyem támadt, ti mit gondoltok, felesleges aggodalom?

Új hozzászólás Aktív témák