Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz Wiz Khalifa #33885 üzenetére

    Azon mi az erdekes, hogy csak 2x4GB van a gepedben es nem megy a RAM hasznalat afole?

    Single 8GB RAM-al 7.9GB-ot evett esetemben a gep 14-16 ora Online-ozassal mikor aktivabban jatszottam. Nem akadt, nem laggolt nem volt semmi para csak lattam AB altal kiirt info szerint mennyi az aktual szint. Aztan ugy voltam vele, hogy lassan eljon azaz ido mikor a "8GB egy jatekos gepbe eleg" szint is elmulik (mint ahogy felsoroltam a korabbiakat is: 1GB, 2GB stb) meg mivel nem nagy ervagas +8GB-ot bedobni a gepbe igy ment meg egy modul a meglevo melle, hogy meg legyen a dual cahnnel. Plusz nem csak a GTA eseteben van ekkora RAM hasznalat. A Titanfall igaz csak egy Source engine-es jatek, de eleg jol nez ki viszont eleg szarul irtak meg... a Witcher 3 meg nagyon jol megirt jatek ami szepen porgeti a 8 szalat is.

    Ezt is korabban taglaltam ugyan ebben a topikban, hogy nalam alapbol nem fut semmi felesleges a hatterben ami enne pluszba a RAM-ot vagy tekergetne a CPU-t.

    A Windows is 8GB RAM-al evett max 1.3GB-ot most meg eszik 1.8GB-ot ugy hogy van 16GB a gepben jelenleg. Semmi egyeb program nem kerult fel es nem hasznalok semmi ujat.

    (#33891) Laraxior

    Tudom es latom hogy epul a geped, de tenyleg VGA limited van mint ahogy nekem is... de azert megerte valtanom i5-rol i7-re foleg ugy hogy nem csak jatszom a gepen..

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák