Új hozzászólás Aktív témák

  • Bjørgersson

    félisten

    UPDATE: Most már biztosan kapunk új előzeteseket jövőhéten a játékról. Több magazin és hírportál újfent kipróbálhatta a játékot és megerősítette, hogy előzetes várható méghozzá sok új információval a játékot illetően.

    A következőktől lehet számítani előzetesre:

    CVG (Computer and VideoGames)
    Game Informer
    Official PlayStation Magazine
    VideoGamer.com

    A CVG jövőhét csütörtökre igéri a beszámolót, ezt a rövid podcastjük is alátámasztja. Nagy "show-t" ígérnek nekünk 90 percnyi beszámolóval, amit először a YouTube csatornájukon hallhatunk majd, itteni idő szerint csütörtökön este 6 órakor.

    A CVG hírportál YouTube csatornájára ide kattintva tudtok feliratkozni.

    Feltehetőleg a többi oldal is hasonlóan tervezett be és az is lehetséges, hogy majd minden napra fog jutni egy előzetes a jövőhéten. Ezeknek a konkrét időpontja egyelőre még nem ismert.

    Az előzetesek érkezése annyira nem is meglepő, mivel új trailer(ek) kiadásakor a sajtónak szívesen beszokta mutatni a játékot a Rockstar, aminek természetesen mi csak örülni tudunk.

    Stay tuned!

    UPDATE #2: A magazinok sorra jelentik be, hogy előzetessel rukkolnak elő a jövőhéten, köztük az IGN, az EDGE és az Official Xbox Magazine.

    As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

Új hozzászólás Aktív témák