Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz ViiiiktorOC #1200 üzenetére
Micsoda? Trailer 2 nek ?
És nem linkeled... XD ??| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Bjørgersson
félisten
Eddig mindenki azért "sírt", hogy mikor jön már a második trailer. Kevesebb mint egy nappal előtte meg már az a baj, hogy még hónapok vannak hátra a megjelenésig?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Kiskokó
veterán
válasz ViiiiktorOC #1200 üzenetére
Ja jó rájöttem XD
K_mester leesett közbe ja lassan jön
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Tenager18
senior tag
3 perc és jeeeee
-
Bjørgersson
félisten
válasz Tenager18 #1206 üzenetére
Nálam már csak kettő.
szerk.: Kevesebb mint fél perc!
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
JoolsNOS
veterán
Nincs infó
(#1209) kovy29:ugyanaz, semmi
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Bjørgersson
félisten
válasz JoolsNOS #1208 üzenetére
Frissíts egyet és elkezdi tölteni utána, rohadt lassan. Legalábbis nálam rohadt lassú. Mondjuk nem csodálom.
szerk.: Nálam már lassan a felénél jár.
(#1210) Sonja: Kérdezni se kellett volna!
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Én leszedtem 720p FLV-be. Feltegyem valahova?
Szerk.: Tessék! Le is tudjátok tölteni.
Szerk2.: Rockstar kitette Youtube-ra is!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Bjørgersson
félisten
Azóta már végigtöltötte nálam is...
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Hát nem rossz nem rossz de én jobbat vártam ettől a videótól... de részletkérdés. a Játék hatalmas lesz úgyis.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Tenager18
senior tag
KurvanagyA zene is bejövős...meg minden...várom már a Márciust
-
Bjørgersson
félisten
Rockstar helyében letiltanám a kommentelést, fáj olvasni a kreténebbnél retardáltabb kommenteket.
-
Tibinho
tag
Jó lesz ez gyerekek
I'm Gotham's reckoning.
-
cyberkind
félisten
De miért nem jön PC-re márciusban, miért kell azt csinálni mint a 4el, vagy azt se ?
-
cyberkind
félisten
Ez szép és jó, de az évről évre kijövő Call of Duty-k meg mindenre kijönnek azonos időben, sőt most még korábban is mint kellett vna , és mégis évről több pénzt hoznak, most nem azért, de a GTA után a Call of Duty az a sorozat amire "vágynak" az emberek !
[ Szerkesztve ]
-
CJ3
senior tag
Szerintem ezt sokkal többen meg fogják venni eredetiben (ezért nem értem miért húzzák a PC-s verziót.....)
Egy ilyen játék megéri az árát......Nekem megér 11 K-t.......
Ezzel évekig el tudok majd szórakozni......nem végigviszem és kész kifújt......
A GTA 4 et is hányszor végig vittem és élvezetes mindig, meg lehet hülyülni benne annyit....Crypto
-
Nagyon jó lett a videó.
Nos akkor mostmár nincs más dolgunk hátra,csak megvárjuk a jövő márciust -
Brutus880
tag
Sziasztok! Egy újabb kedvcsináló videó jött ki a Trailer 2
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
-
hegti
aktív tag
A "három majom" szimbólum: ha nem látunk, nem hallunk és nem beszélünk, akkor a baj elkerül minket.
(#1210) Sonja: köszi a linket,youtube nem engedte lejátszani,csak a bejelentkezek
[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
icons
addikt
A LS os képen látszik egy híd, ami bal oldat felül van. A kép nyugat felé néz ugyebár. Tehát a híd D-re megy. SAban ott nincs semmi csak víz. ergó már nagyon érdekel az új térkép úgy néz ki, sok változtatás lesz (eddig azt hittem, meghagyják nagy vonalakban SA térképét, de mostnm úgy gondolom, logikus is h nem)
-
Tenager18
senior tag
Nem tudja valaki mi a szám címe a trailer 2-ben?
-
Tenager18
senior tag
Köszi srácokEz lesz a csengőhangom
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
hegti
aktív tag
igy már értem mit mondanak Grand Theft Auto V: Második trailer MAGYARUL!
feliratot be kell kapcsolni
[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Brutus880
tag
Hát jó poénok lesznek benne az tuti jó lenne megcsinálni majd rá egy teljes magyar feliratot.
Bocsi a 2x küldésért be laggolt a net
[ Szerkesztve ]
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
Brutus880
tag
Hát jó poénok lesznek benne az tuti jó lenne megcsinálni majd rá egy teljes magyar feliratot. Csak legyen meg hozzá a megfelelő ember/emberek!
-
Brutus880
tag
Hát nekem ez a legjobb poén eddig belőle:
"Hé, pattanjunk meg." "Pattanjunk... Szóval most már pattogunk is..." Hát ez valami über nagy.
-
cyberkind
félisten
Lehet h nem vesznek annyi konzolt, de hát a pénz a lényeg, és mind 3 platformon egyszerre: Siker !
-
cyberkind
félisten
válasz #57919488 #1245 üzenetére
Most nem azért én még a GTA-k miatt se véletlenül nem gondolnék konzolra !
Am a COD-dal csak azt akartam érzékeltetni h hiába jött ki a megjelenés előtt 1 héttel Xbox-ra, meg egyidőben jelent meg a 3 platformra és abszolút siker 2 nap alatt, na most akk a GTA-k kilométerekkel jobbak mint a COD-ok, és tuti ha kiadnák egyszerre mindhárom platformra rövidebb idő alatt lenne nagyobb siker mint az aktuális COD-ok, de mégse és ezt nem értem, a Rockstar-nak mitől jobb ha több konzol van ? -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest