Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz Brian_GT #2627 üzenetére
"Új playlist Hardcore néven, flashbackek nélkül,"
+1 pont ezért a fejlesztőknek."Elnémítható a mikrofon"
Eddig is az volt, csak mindig +kellett csinálni, ha új szeróra léptél be! Gondolom itt most nem erről van szó!? Akkor +1 ezért is!"A vétó súlyozása megváltozik, a szavazatok 51%-a kell hozzá"
Ez mit takar pontosan? Mert ha ezt:
"Szavazni lehet egy játékos kirúgására", akkor
Ezért is +1."Növekedtek a tiszta vezetésért járó jutalmak"
Ez min. +1 pont (de szivem szerint ezért min. +5 pontot adnék)!
A sok köcsög legalább min. 2* +gondolja, a direkt (hangsúly a "DIREKT"-en van) lökdösődést főleg egyenesben, amikor el tud menni mellettem, mert én direktben nem húzom rá senkire és akkor is rám húzza csakazértismiértnelökjelek+vagyki alapon!"Mod támogatás v1.0 (csak PC-n)"
Erről kicsit bővebben?"Megtakarítják a ranglistákat a csalással szerzett időeredményektől"
Nagyon helyes, ezt csak pártolni tudom, +1!
Csak az a kérdés, mit értenek ez alatt pontosan (gondolom majd kiderül)!"Több bugfix és javítás"
Éppen ideje volt! Igazából azt nem tudom elképzelni se, hogy adhatnak ki valamit "Kész"-nek nyilvánítva ennyi hibával!? Béta tesztelők ilyenkor nincsenek???
Nagyon szívesen teszteltem volna 3-4 hónappal a kiadás előtt (akár még úgy is, ha büntethető vagyok, ha kiadom másnak is), azért, h a +jelenés időpontjára minden (legalábbis a nagy része) rendben legyen!
Ezt mondjuk úgy kb. 10. 000 Béta tesztelővel szerintem a nagyját ki lehetett volna szűrni előre!!!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tiltott a warez minden formája.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Viccrovat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.