Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz dzsavermadar #3150 üzenetére
Azért sok helyen van amikor közvetlen a pálya szélén húz el az ember vagy csúsztatja be, és közben integetnek meg vakuznak meg bekiabálnak az emberek. A játékon belül a közönséget tedd nagyobb értékre és változik majd. Talán crowd néven van ha jól tévedek.
Én sem vagyok egyébként a toljunk agyig mindent maxed out híve, de egy két dolgot tényleg érdemes megemelni. Ha vissza van kicsit butítva akkor persze, hogy nincs meg az alap élmény.
Ez sajnos ilyen.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Brian_GT
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #3149 üzenetére
Video Game Awards..minden évben van csak most átnevezték. Én meg éjszakás vagyok ma azt a rohadt k**** életbe Gépről hogy a rákva vegyek fel ilyet? Tudom, sehogy
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Brian_GT #3153 üzenetére
Elsőre nem teljesen értettem mire is gondoltál , de aztán asszem sikerült. "Talán" létezne megoldás, hogy felvedd , de szerintem tuti fent lesz youtube-on. Ezek általában felkerülnek.
Valamiért fontos vagy csak úgy érdekel?
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
Brian_GT
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #3154 üzenetére
Hát nem mondom, hogy én érdekelt lennék valami fejlesztésben vagy ilyenek csak ezeket az eseményeket...E3..bemutatók ( sony-microsoft) mindig szerencsém volt látni. Azért ami a youtube-ra kikerül általában vágott szokott lenni. De hát most nem lesz más választásom
-
Brian_GT
őstag
válasz dzsavermadar #3156 üzenetére
Aprítottak téged is rendesen Red Bull Ringen a start kemény volt Elmegyek szépen jobbra melletted és durva volt látni a te képedből, hogy átpakolnak előtted balra De megtudtam fogni...viszont hihetetlen mennyire nem tudják az emberek elképzelni hol a másik kocsija és hol fog fordulni... mi mért tudtunk tök jót menni az első pályán 2en? Pedig egymás mellett mentünk marha sokszor csak ahogy jött a kanyar már néztem te hol fogsz fordulni meg valszeg...ha minden kiadja én hova kerülök a kanyarból ki....persze apró koccok voltak meg lesznek is mert van csomó kocsi aminél kérdés mit reagál
-
Syrius XIX
addikt
válasz dzsavermadar #3143 üzenetére
Ezért mondtam, h privát ások kellenének, ahol kellene legyünk 6-8-an (esetleg 12-n) és akkor a lökdösődések (nagy része kipipálva) megszűnnének + a lóvé is ugyanannyi! Szerintem!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
gerolka
tag
Tudnátok abban segíteni, hogy miként tudom rávenni, hogy tudjunk ketten, osztott képernyőn játszani PC-n?
Amikor belépek az osztott képernyős módba azt kéri, hogy a 2. játékos nyomjon startot vagy entert, ezt hogy kellene értelmezni? Hiába nyomok entert a klaviatúrán nem történik semmi! Egyébként két gamepaddal játszanánk, de azokon is hiába nyomok bármit.
[ Szerkesztve ]
-
dzsavermadar
senior tag
válasz Brian_GT #3157 üzenetére
Én nem veszem fel az aprítós, agresszív stílust, tehát én kapom. Ennyi!
Akinek meg abból áll a verseny, hogy kézzel, lábbal, ököllel, az ellen úgysem lehet tenni.
Hihetetlen, ép ésszel felfoghatatlan dolgok tucatjait látni. Csak a gáz és a szemellenző a partnerük. Lebeg az "aranyborjú" a szemük előtt? ...vagy mi?
Tankozni kellene az ilyeneknek, ott kiélhetik magukat.
Soha nem értettem, hogyan lehet örülni olyan helyezésnek, amit nem azért értem el, mert megérdemeltem, hanem mert mások kárán kierőszakoltam, vagy szabálytalanságok árán jutottam hozzá.
Azért a készítők beletehettek volna törést, defektet is a játékba, persze úgy, hogy főleg az autó eleje játszon bele inkább a törésbe. Tehát ha én ütközöm bele valamibe, vagy másik kocsiba, akkor jobban inkább én sérüljek. Persze ez hasson ki az autó további teljesítményére.
Egy idő után kevesebb kamikaze lenne, hisz azzal vége is lenne a versenyzésének hamar. Úgy meg nem lehet nyerni.
Ezért kell majd egy népes tábort toborozni, hogy privátban is rendszeresen tudjunk gurulni minél többen.
Ha csak 10-15-en vagyunk, abból még 3-4 főt is nehéz összehozni, hogy ugyanakkor ráérjen.Itt van egy kép, amin csak azok vannak fenn, akikkel gurultam a GRID (1)-ben!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Redneck
nagyúr
válasz gerolka #3159 üzenetére
Milyen gamepadok? Nekem két vezetéknélküli xbox kontrollerrel gond nélkül megy. Ha az egyik xbox, a másik pedig noname, az Xpadder programot feltelepítve még belőhető a második. Ha úgy sem megy akkor valaki hazudik
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
drr
őstag
válasz dzsavermadar #3160 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
Valaki nézte az elejétől? Grid 2 kapta?
-
Syrius XIX
addikt
válasz gerolka #3159 üzenetére
mi már játszottunk osztott képernyős módba a gyerekkel, csak nem 2 kontival! Semmi probléma nem volt!
És ha először az 1-es kontival nyomsz, akkor mi van?
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
Dzsav drága barátom!
Azért a készítők beletehettek volna törést, defektet is a játékba, persze úgy, hogy főleg az autó eleje játszon bele inkább a törésbe. Tehát ha én ütközöm bele valamibe, vagy másik kocsiba, akkor jobban inkább én sérüljek. Persze ez hasson ki az autó további teljesítményére.
Ezek benne vannak!
-
Redneck
nagyúr
válasz Syrius XIX #3165 üzenetére
Nekem van Win7 64 bit alatt is működő. Plusz ott van még x360ce és Pinnaclegamerprofile. Bár ezekből csak az első kettő van meg, mindkettő tökéletesen működik. Jól jöhet régi játékoknál amiknél nincs kontroller támogatás.
Tegnap Carmageddon 1-et nyomtam controllerrelVan törés a Grid 2-ben csak komolytalan sokszor.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Brian_GT
őstag
válasz Syrius XIX #3158 üzenetére
nem nem kapsz szinte 0 lóvét a rendeshez képest...pont azért hogy ne legyen az egymásnak szerzik az emberek a lóvét...
-
dzsavermadar
senior tag
válasz Syrius XIX #3166 üzenetére
De nem látszik egyáltalán!
Ezerrel beledöngetnek a falba többször is, és vígan száguldoznak tovább, gyorsabban, mint előtte.
Akkor ez nincs jól megcsinálva.Hogyan van 10-es szint alattiaknak nagyon komoly autója, amit csak x-edik szint után lehet elérni?
Vagy DLC esetleg?>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
Brian_GT
őstag
válasz dzsavermadar #3171 üzenetére
Hardcore módban elég 1 sima falnak menés és off a kocsi. Csak ott az a baj, kivan véve egy csomó játékmód...nincs togue...faceoff... csak sima verseny meg checkpoint ha jól tudom...nem értem miért. Ezért szeretek ugyan úgy everything-en menni mert változatosabb a játékmódja.
A kocsik sok volt kezdés dlc-ben is, nekem is van egy 722GT mercim ami nektek csak alap 722. De valaki Mclaren-t kapott így stb... akinél meg furit látsz az azért van mert ha jól tudom simán betud jönni játszani törttel is.
-
dzsavermadar
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
válasz dzsavermadar #3173 üzenetére
Nem feltétlen virágbolt, létezik Car Unlock dlc is. Ha ezt megveszed, megkapod az összes, alapjátékban elérhető kocsit, viszont tuningolni nem tudod a megfelelő szintig. Pl. Bugattit csak 30-ason vagy 29-esen lehet, ha jól emlékszem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz dzsavermadar #3177 üzenetére
Szép összeállítás! Örülök, hogy nem szerepelek ebben sem, pedig játszottunk együtt.
-
drr
őstag
válasz dzsavermadar #3183 üzenetére
Dzsaver-blog
-
kpal
nagyúr
Ott vagyok rajta pal8800ultra de sajnos G2 kimaradt egyéb okokból .. majd talán a kövi játékban leszek .
[ Szerkesztve ]
-
dzsavermadar
senior tag
Üdv! Jókat gurultunk, azt megmondom, bár akkor is keveset értél rá.
Én sem reméltem, hogy tavasz előtt el tudom kezdeni a Grid 2-őt, de a szerencse, meg a jóakarat közbeszólt.
Örülök neki, és te se add fel, mert jó a játék.
(Bár vannak hibái, de ez egyéni megítélés)>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz dzsavermadar #3188 üzenetére
Szent ég Mi ez a termérdek lagg tenger és miért rángatózik az elején az egyik autó?
Az ilyen laggereket rakjátok ki a francba. Ha jól tudom a lobby-nál jelzi kinek milyen a csatlakozási minősége. Jól tudom?
Utálom az ilyen törés zúzás laggereket. Mert neki nagyon fontos futtatni a torrentet játék alatt.
Idióták.
Dzsaver neked nem a Roncsderby szakágban kéne próbálkozni?
Egyik autód se marad gyártói állapotbaSzerk: ------> Persze nem is mindig rajtunk múlik az autó épsége. Igazán ki lehetne találni erre valami komolyabb büntetési rendszert játékon belül automatizálva.. Nálunk a WTCC-ben ilyenekért fejek hullanak.
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az ilyen fejlődő országból csatlakozó kedves felhasználókat azonnal dobnám kifele..
-
Csapoati
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #3190 üzenetére
Nalam a legtobb gyoker nemet volt. Pedig ott van kultura elvileg.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Syrius XIX
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #3189 üzenetére
Én még nem láttam, h kinek milyen a csatlakozási sebessége!
(#3191) Csapoati válasza HartgeH3-2.8 (#3190):
1 CHANCE jó Hawer még az 1-ből. Ja, német! tőle kérdeztem, h miért ilyen gyökerek itt a németek, mint anno az 1-ben voltak az oroszok?
Azért, mert 90%-a 8-12 éves! Azért!Hagyd bekapcsolva a hangot és a saját füleddel is hallhatod!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #3189 üzenetére
Legfeljebb roncstelepre éjjeliőrnek lennék jó.
Engem még a roncsderbyn is apróra aprítanának.>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
HartgeH3-2.8
addikt
Te jó ég
Most komolyan a Grid közösség érdeklődési körét 10-12 éves (nem mondom ki) milyen gyerekek teszik ki?
Na ne már
-
Csapoati
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #3194 üzenetére
Bizonyos dolgokat átélve (time attackban az egyenesben előzöm a gyereket és felken a falra ) nem tűnik olyan hihetetlennek.
-
Rendo84
senior tag
válasz Csapoati #3195 üzenetére
Valamilyen szinten ez egy autóverseny és ha valaki épp melletted van és keményen beteszed a kanyarba a kocsit, benne van a pakliba, hogy akaratlanul is egymásba ér a két autó.
Ha viszont nagyon óvatoskodsz nyilván nem fogsz nyerni, és csak bosszankodsz mellette, hogy mindig neked mennek, akkor az olyan ember miért nem megy single-be a pályán?
Egyébként nyilván egy ismerős, vagy baráti körben versenyezve, ellehet kerülni az ilyen pistikéket.
Az én tapasztalatom szerint viszont nem nemzetiségtől függ, hogy ki milyen lökdösődő és agresszív, inkább csak a németek vannak a legnagyobb létszámban a Grid-2 ben és emiatt tűnhet annak.
Én úgy szoktam hogy Demolutionban kiélem néha piszkos fantáziámat , aztán a többi játékmódban nem bosszankodok az ilyenek miatt ha kilöknek.[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
kpal
nagyúr
válasz dzsavermadar #3187 üzenetére
Kitudja lehet csapatunk még 1 pályán ,sőt biztos ami késik nemmulik
[ Szerkesztve ]
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Csapoati #3197 üzenetére
Igen teljesen egyértelmű igazad van. Egyenesben ráhúzni az nem is tudom milyen kultúrára vall. Én egyébként ha esetleg játszom akkor szépen kiveszem a collision-t aztán trollkodjon a hülyegyerek semmit nem ér vele. Aztán nézelődhet amikor jobb időt megyek szépen nyugiba figyelve az ívekre stb. A hülye troll meg nem bír a vérével és faltól falig megy.
Tisztelet a kivételnek mert találkoztam normális ellenfelekkel.
Sőt.. ez a német dolog is olyan hogy szintén versenyeztem már németek ellen akik nagyon normálisak voltak (más játékban is).
Talán itt maga a Grid közege is adja alájuk a lovat. Tehát az az árkádos "kicsit szimulátor beütéses" becsúsztatom, odateszem, berakom stílus (úgyis tovább tudok menni) feeling van itt.
Nyilván ezt egy komolyabb "szim" közegben nem tudná megtenni, vagy csak komoly sérülések árán.Semmi gond haverokkal kell játszani, publikra meg ott a roncs derby.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tiltott a warez minden formája.
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest