Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz --Lorant-- #2950 üzenetére
S az F1 2013 jobb, mint a 2012? Nekem nem tűnt úgy. Egy erős patch, pár plusz régi autóval (amivel multizni meg time trialozni lehet csak) és pályával. Nem is vettem még meg, majd karácsonykor leárazva.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
scampolo84
aktív tag
válasz --Lorant-- #2950 üzenetére
Szintén.
GRID 2
R.I.P.
-
Syrius XIX
addikt
válasz Csapoati #2951 üzenetére
Nem tudom, csak hallottam (többektől), h a 2013 nem jobb, mint a 2012.
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
scampolo84
aktív tag
válasz Syrius XIX #2953 üzenetére
Játszottam minden résszel, és azt mondom, hogy a tökéletestől messze van, de közelít, és sokkal jobb, mint eddig bármelyik. Persze ez szubjektív, egyéni vélemény.
-
--Lorant--
aktív tag
Hát most mit merjek mondani Nekem nagyon én is megvettem az összes részt,de 2010 király volt,2011 jól ment, 2012 próbálgattam assistok nélkül ,estem keltem ....assistokkal sem éreztem tökéletesen egyszóval nem tetszett. A mostanit ahogy van assistok nélkül vettem a kezembe és láss csodát jól megy ,na annyira még nem,de mondjuk a TT-időim ott vannak a legjobb 20. Akkor még online versenyen is tudtam 2. lenni Ha írom ,ha nem ez a rész egyenlőre nekem fexik és tetszik nagyon!
....
-
Syrius XIX
addikt
Azért előfordulnak olyan napok is, amikor (ha nem is 100%-osan, de) hellyel-közzel + vagyok elégedve, még annak ellenére is, h általában (persze nem mindig) olyan autókkal megyek, amiket kevesen vállalnak be, mint pl.: 17.-e:
Sry, ha kicsit hosszúnak tűnik!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
drr
őstag
válasz Syrius XIX #2957 üzenetére
-
intercooler
őstag
mi a ..... ez? mindennek kinéz csak bugattinak nem.
-
Shefbachee
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy feltettem a GRID2-t és miután elindítom megjelenik a grid logó, majd sötét képernyő (először gondoltam tölt) aztán visszadob win-be.
A Black.Box-os verziót telepítettem fel, már kb fél éve leszedtem, most szántam el rá magam, hogy feltelepítsem. Crack nincs az img-ben.Gépem:
ASUS-K52JR-SX101D feltolva 8 giga ramra, i3mas 4magossal.
ati HD 5470es 1GB-os vidkarival,Rendszer:
win 7 64 bit[ Szerkesztve ]
"Örökké nem eshet!" /Brandon Lee - Holló 1/
-
Csapoati
nagyúr
válasz Shefbachee #2960 üzenetére
1. Warez, amivel itt nem foglalkozunk.
2. Lehet keves neki a vga.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Syrius XIX
addikt
válasz intercooler #2959 üzenetére
Pedig induláskor még az volt szegény!
Ráadásul nem önszántamból és nem én törtem össze! 5 perces kitartásból 4 : 30-at így kellett menjek vele(#2960) Shefbachee: Igaza van Csapóatinak, ha a "Black Box"-os azt jelenti, h tört verzió!?
[ Szerkesztve ]
-
Shefbachee
újonc
válasz Syrius XIX #2962 üzenetére
Igen, tört verzió, gondoltam először kipróbálom mielőtt megveszem.
Én is erre gyanakodtam. Ha minden jól megy a hétvégén lesz egy win reinstall (az már eredeti ) és megpróbálom úgy.Azért köszönöm
"Örökké nem eshet!" /Brandon Lee - Holló 1/
-
Csapoati
nagyúr
Az új achievementekből látszik, hogy Spa és Bathurst pályák tuti jönnek dlc-ként, míg autóból a Pagani Zonda Revolucion és a Koenigsegg CCGT biztos.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Syrius XIX
addikt
válasz Csapoati #2965 üzenetére
A verdákat tudnám értékelni (főleg, ha irányításilag nem tolják el -annyira-)!
Agera-val próbáltam menni, de valahogy nem jön össze, Huayra jobban megyeget, csak erősen figyelni kell!
-
-
-feco api-
csendes tag
Ez a vége,gyorsanmennt ,szerintem
-
Csapoati
nagyúr
Te jó isten, 8 euro a DLC, ráadásul egy pálya + 2 új autó az egész. Gondolom Bathurst is ennyi lesz, nem semmi lehúzás...
-
Enton
addikt
válasz Csapoati #2971 üzenetére
Plusz van demo verzió is ajátékból már:
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
marec1122
senior tag
valaki találkozott olyan esettel hogy a keresztbe fénycsíkok érdekes színekben pixelenként jelennek meg? nem is igazán tudom körbeírni de úgy vettem észre hogy baleseteknél/koccanásoknál jön elő leginkább.
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
-
Brian_GT
őstag
válasz Csapoati #2980 üzenetére
Koccanás: Előre eltervezett vezetési menetrendtől való hirtelen eltérés következtében bekövetkező fizikai kontaktus 2 tárgy között, mely jellemzően egyik vagy másik, akár mindkét tárgy fizikai állapotában történő negatív behatással járó eredményhez vezethet. Fő jellemzői az anyagi kár, a felek etnikumi hovatartozása alapján figyelembe vett kisebb-nagyobb esetleg idősebb hovatartozóinak már-már isteni módon való ábrázolása a nyelvtannak megfelelő helyességi kötőszavakkal.
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Bishoop
tag
Meg tudná valaki mondani, hogy miért van az, hogy ha beállítom a kontrollert(strike2 típusú), játszom vele, majd a következő alkalommal amikor újra szeretnék játszani, újra kell kalibrálni, mert visszaállítja alapbeállításokra ezen kívül néha játék közben automatikusan csinál egy visszatekerést. Tudtok valami megoldást ezekre a problémákra?
Ja és GRID 1 alatt soha nem volt vele probléma ![ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
-
Brian_GT
őstag
válasz Bishoop #2987 üzenetére
eeee nem feltétlen ez a probléma, mert nekem sincs márkás gamepadom most és kimondottan a win7es alappal megy jobban...ha felrakom a vezérlőjét ami van is win7re akkor bizonyos játékokban nem jól kezeli le a kormánymozdulatokat....
-
Kroni1
veterán
Üdv!
kipróbáltam volna a játékban lévő natív 3D módot, de amint bekapcsolom a játék menüjében a stereoscopic renderinget elmegy a kép a monitoromon "érvénytelen formátum" üzenettel. (Win8, HD7850, LG DM2352D)
Nem találtam jobb topicot, gondoltam megkérdem itt. Van valakinek ötlete, illetve tapasztalata? Működik rendesen a Win8 alatt ebben a játékban a 3D mód?
-
-
Brian_GT
őstag
válasz Syrius XIX #2992 üzenetére
írta, hogy LG DM2352D.... Cinema 3D Personal TV
-
-feco api-
csendes tag
Itt meg egy Pick up
-
polonic
félisten
Egyébként az újd dlc milyen? Azon kívül, hogy piszok drága...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tiltott a warez minden formája.
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest