Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
válasz Syrius XIX #2399 üzenetére
2 nap alatt még a 2-ig se jutottam el......egyenlőre felejtős is marad ...
Látom Api is tolja..ő hogy áll??Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Syrius XIX
addikt
válasz ALONSO11 #2402 üzenetére
Csak 1 jótanács (vagy +fogadod, vagy nem az már csak rajtad áll):
Rolly-val versenyezni nagy +tiszteltetés és itt a versenyzés-en van a hangsúly!
1 biztos: Bármit csinálsz, ne bizonyítani akarj (főleg neki ne), hanem versenyezni! Csak versenyezni és akkor nem lesz baj!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Ez most mi?
Volt még 4 mp. a verseny kezdéséig (visszaszámlálás szerint) és disqualifikálva lettem!
De a képernyő ugyanúgy +van, mint verseny közben, csak verda nincs!!!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Syrius XIX #2403 üzenetére
Köszönöm fiúk, de a tisztelet mindig kölcsönös is
Szerintem az igazi autóversenyzők is tisztelik nagyrészt egymást. Csak úgy tudnak jól versenyezni, ha néha engednek. Néha nem úgy jönnek össze a dolgok a pályán, ezt tudom és ez néha picit belül rosszul is eshet, hogy mindig az xy nyer, de soha nem szabad feladni.
Köszönet nektek eddig is mindenért!!!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz --Lorant-- #2398 üzenetére
Pöpecül néz ki!!!
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Előbb ránéztem a játék benchmark részére a processzorom (AMD Athlon II X3 450) 2 magjával, és úgy jobban megy 5-6 fpsel, mint mind a 3al. Lehetséges, hogy csak kettő magot használ ki a játék rendesen?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Ez lesz a VGA-limit szerintem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
-
--Lorant--
aktív tag
-
LW
őstag
Áttértetek valami mohamedán vallásra, hogy ennyit -eztek?
-
-
Csapoati
nagyúr
Hopp, itt az új DLC, a Drift Pack!
Ja, a Chevy Camarót mindenki megkapja. Nekem szimpatikus ez így, már két plusz autót kapott ingyen az ember. Viszont nekem pályák lennének jók, pl Spa, Nürburgring, Donington Park...
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Csapoati #2418 üzenetére
De ezt csak az töltheti le ingyen, aki Steamen vásárolta a játékot?
-
Csapoati
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #2419 üzenetére
Dehogy, a Steam csak a keretrendszer.
-
Csapoati
nagyúr
válasz intercooler #2421 üzenetére
Csak nem az Evo X? Vagy a Nissan 240SX? Nekem utóbbi nagyon bejön, de ennyiért nem veszem meg a 3 autót.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz Csapoati #2422 üzenetére
Én megvenném az összes DLC-t, de nem fognak vmi DLC akciót kidobni? Úgy az összes DLC egyben.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Rolly Dy07 #2423 üzenetére
Majd ha már mind kijött, és utána kizártnak tartom, hogy olcsó legyen még egy jó darabig.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
drr
őstag
válasz scampolo84 #2426 üzenetére
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Rolly Dy07 #2423 üzenetére
Valószínűsíthető, hogy kiadják őket majd egyben, gyanúm szerint az alapjáték bevezetéskori áráért.
=^-^=
-
kvio1
tag
Sziasztok! Most vettem meg a játékot és olyan gondom van h a single résznél lemegy az első verseny, utána meg van az h kell nevet adni meg stb., aztán meg kér valamilyen email címet írok is neki kettőt is próbáltam és nem fogadta el. Mondjuk a single annyira nem érdekel, de a multiba is egyből evvel indít.
-
leikomessi
aktív tag
Recsegő, sercegő hang megoldására ajánlom a hivatalos hang driver feltelepítését. Nálam megoldotta a problémát. Egész jó a játék, grafika szép, fizika, irányítás tűrhető. Xbox kontrollerrel sokkal könnyebb, mint billentyűzettel. Az első résztől elmarad kicsivel, de bármelyik új NFS-nél jobb. Élvezhető játék így, hogy már nem idegesít a hang.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz leikomessi #2433 üzenetére
Nekem a játék indításánál a Codi logónál recseg a hang. De mit jelent a hivatalos driver? Nekem az eredeti van fenn.
-
leikomessi
aktív tag
válasz Rolly Dy07 #2434 üzenetére
Én az MSI honlapjáról töltöttem le a drivert, az integrált hanghoz. Előtte a Win 7 alap hang driverét használtam. Azzal nekem végig recsegett, verseny közben is. Most rendben van minden.
-
x63
aktív tag
Szerintetek nem b@szogatják a fizikát ezeknél a frissítéseknél ?
Mióta van ez az új drift autó azóta megint nem tudom irányítani az autókat, a Subarut amit megvettem nem lehetett szinte megcsúsztatni, most meg OKUTAMÁBAN PL. NEM TUDOM ÚTON TARTANI, MEGINT OLYAN SZAR AZ EGÉSZ, MINT AZ ELEJÉN.Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
x63
aktív tag
válasz intercooler #2437 üzenetére
Ja csak a többit elk@rták rendesen, csak tudnám mi a francnak kell b@szogatni és azt végképp nem értem még mindig, hogy miért az engedélyem nélkül, mikor A JÁTÉK AZ ENYÉM.
Global Challange Ariel Atom az előző eredményemtől 2 mp minusz ha megszakadok akkor is.
Bekaphatják...Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
Allien
veterán
Mennyiért volt eddig a legolcsóbban kapható ez a játék?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
drr
őstag
-
GuruZone
őstag
DLC tulajoktól kérdezem, melyik éri meg a legjobban?
1. új nyomvonalak érdekelnének, az indycar packnál két új nyomvonalat ír, GTR Racing Pack-ban új Yas Marina nyomvonal szerepel.
2. új autók annyira nem vonzanak, de mivel a T3-ból felhozott NSX-szel szenvedek, esetleg egy Tier4-es DLC?
3. Headstart pack, jól értem, hogy olcsóbbak az alkatrészek online tuningnál?
a játék maga amúgy még mindig 6000 Ft a Simplycdkeys.com-on.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Csapoati
nagyúr
válasz GuruZone #2442 üzenetére
A Headstart pack mindenképp érdemes a multihoz, mert ad egy egész jó T4 kocsit, meg olcsóbban tuningolhatsz. Új nyomvonalat csak a GTR pack ad (de a playlist pl nem használja a dlc-ket, stzóval kvázi felesleges), az Indynél meg az ovál jár, nem egy nagy kunszt. Szóval szerintem egyedül a headstart éri meg úgy igazán, de az is csak a multi elején.
-
drr
őstag
Az első 4 DLC-t orosz oldalakról be lehet szerezni kb 1000Ft-ért. Sajnos régiózáras a csomag, de az eladó szerint csak az aktiváláshoz kell orosz VPN, utána menni fog trükközés nélkül is... After activation key via Russian VPN you can play with the DLC in any region.
Azt is tegyük hozzá, hogy ez már nem teljesen legális...[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
A GamersGate-n is jó árban vannak a dlc-k és hivatalos megbízható bolt árulja!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tiltott a warez minden formája.
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest