Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
laca000
őstag
Valaki játék közben találkozott Random fagyásokkal?
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Csapoati #2353 üzenetére
Nem ilyenre gondoltam.
Verseny közben beáll a kép, aztán annyi.
Hardvereimmel nincs baj, játék eredeti, legújabb Nvidia Driver van fent.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Syrius XIX
addikt
Már bánom, h mertem bemenni közétek, de jól van, np! Nem fogok!
Éreztem én közbe is, h nem kellene ott lennem!
Na látod pont az ilyen esetekben hiányzik a chat, játék közben!
Senkinek nem mentem menet közben direkt neki, végig azon igyekeztem, h ne legyen baj, dehát így sikerült!
Örülök ha a pályán tudok maradni és erre gondoltam, h na igen nem jó bemenni 30-asok közé!
De +értettem ,ígérem nem zavarok! Gondoltam +nézem hogy mennek a "nagyok", de ezek szerint nem kellett volna![ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
laca000
őstag
Nvidia oldalán nem tudok régebbi driverre rákeresni, csak a 20-asokat dobja ki..
Ezt amit ajánlottál, telepíteni az én kártyámhoz nem lehet.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
intercooler
őstag
válasz Syrius XIX #2358 üzenetére
Gyere nyugodtan
-
Brian_GT
őstag
Részemről is nyugodtan jöhetsz, engem sem zavartál. Mikor összefutottunk akkor meg eltudtunk szépen menni egymás mellett. Részemről semmi akadálya, hogy gyere.
Ghard amit írt most nem akarok senkit előrébb helyezni, meg most ilyet, hogy ,,rászóltam" , mert ugyan olyan emberke vagyok itt, mint akár Over vagy Ati stb stb.... szóval nem vagyok semmilyen nagyfőnök, hogy rászóljak az ,,embereimre" , de mint láttad véleményt alkottam róla. Ettől nyugodtan gyere, hogy most neki útban voltál. Ő lesz egy kicsit kompatibilisebb a kicsikkel szemben, te meg ha tudsz akkor time attack-nél hagyod elmenni. De ismétlem kb mindenki írását...nehéz ezt a másodperc tört része alatt lereagálni, hogy most társ jön mögöttem vagy sem. Legalább ezért ne essünk egymásnak urak. Köszöntem
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Ghard
őstag
Senki nem esett a másiknak, eléggé felfújtátok ezt az egészet
Pont Syriusba sikerült belecsattannom úgy igazán, de sok embert kellett kerülgetni, ami időmérőn engem idegesít. Csapoati mellé is simán bementem aztán sikerült összemennünk. Syrius gyere nyugodtan, a lényege a mondanivalómnak az volt, hogy hostoljuk azt a partyt és az ütközést meg néha kapcsoljuk offra. -
Csapoati
nagyúr
Bementél ja, nem tudom hallottad-e a reakciómat. De menet közben belefér, futam után lehiggadok. Abban benne vagyok, hogy time attack meg checkpoint módban kikapcsolhatjuk a collisiont, a többiben azért maradjon lehetőleg.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Ghard
őstag
válasz Csapoati #2364 üzenetére
Zenét szoktam mindig hallgatni, a beszédet meg némítom mikor belépek.
2 körig autóztam akkor is valaki után és mindig kanyarban a legrosszabb helyen fékezett be de csak pont annyival, hogy pár tizedet rontsak és megelőzni rendesen ne tudjam. Aztán valahogy megelőztem, azután kerültél elém, hát mondom nem érdekel én odamegyek melléd
Annyira árkád az egész, hogy hiába jövök ki jobban egy kanyarból, 5 másodperc után végsebességen van a kocsi és nem megy jobban mint az előttem lévő és szélárnyék sincs, valaki írta, hogy van, de nincs. -
L-e-f-i-e
senior tag
Nincs arra mód, hogy ha esetleg véletlen nem muteolok mindenkit azonnal, menet közben lehessen, mutolni az összes hülyegyereket aki azzal szórakozik hogy menet közben be - be vág bazi hangosan egy egy zene részletet? aztán megszólal és bebizonyítja hogy bár 10 éves de kiváló úton halad hogy felnőtt korára egy ritka nagy paraszt legyen...
=^-^=
-
dzsavermadar
senior tag
Idáig elolvastam minden HSZ-t, és drukkolok, hogy minden jól alakuljon.
Lassan érik egy "összefoglaló" HSZ bennem az eddigiek alapján.Előlegben azt javaslom mindenkinek, hogy első szempont legyen a társaság, és minden más ezután.
Ez alapfeltétele a jó közösségnek.
Ami természetesen hozza majd magával a remek versenyzéseket, élvezetes gurulásokat is.Fontos:
Nem kell mindenben egyetérteni, de érdemes mindenki véleményét elfogadni, tiszteletben tartani.
A más vélemény nem jelentheti azt, hogy "ellenség" is lesz valaki.Remélem valamikor én is köztetek tolhatom a játékot.
>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
CoolMan
MODERÁTOR
A topicot kitakarítottam! Uraim, sürgősen fejezzétek be a veszekedést, offolást, mert kénytelen leszek és zárni fogom a topicot. Köszönöm.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz dzsavermadar #2387 üzenetére
Üdv öreg harcos!
Szerintem a Grid 1-ben is sokszor adtunk kaptunk és csak félre fordított kormánnyal az egyenesbe tudtam bedöcögni a célba, de soha de soha nem haragudtam senkire. Nem érdekelt hányadik helyezés az enyém, jobban mondva nem az volt az elsődleges cél. Fontos volt valamilyen szinten, de a jó kis kergetőzés. Az igen.
A másik, ha meg véletlenül úgy alakul, hogy kipörgök, esek a versenyből, akkor versenyzek az óra ellen, hogy minél gyorsabb legyek és gyakorlok.Ha meg menni akarok online játszani, kivárom amíg a szerver beenged. Nem nagy ügy, várok és közben böngészek vmit a neten. Mondjuk egy új Videókártyát. Mindegy... Szórakozzunk csak.
Béke és jó gurulást mindenkinek
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz CoolMan #2393 üzenetére
Köszönjük a rendrakást, de kérlek ne zárd a Topicot! Fontos, hogy legyen egy hely, ahova segítségért fordulhat bárki. Köszönjük
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Rolly Dy07
senior tag
Syrius tudod, hogy nem a szint számít. Amikor belépek egy szobába nem esek hanyatt egy 30-astól, meg nem nézek le egy 1-est. Nem sorolom be előre magam, hogy hú itt gyenge leszek. A jó versenyzés szaga legyen a levegőbe! Én szívesen gurulok majd veled és nem zavarsz soha. Ha neked megyek bocs, ha nekem jössz nem érdekes.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz Rolly Dy07 #2396 üzenetére
Ez én is lájkolnám, ,mert a játék a szórakozás fontosabb mint egymás piszkálása.
....
-
--Lorant--
aktív tag
-
Syrius XIX
addikt
válasz Rolly Dy07 #2396 üzenetére
Tudom! Rólad eszembe sem jutott ilyesmit feltételezni, sőt!
A mai napig téged szoktalak felhozni példának, h igenis van olyan kormányos akivel lehet együtt is ni, mert ő is úgy akarja, annak ellenére, h bármikor otthagyhatja a másikat, ha úgy tartja kedve!
Ehhez neked +van a tudásod és a tapasztalatod is! Te nyugodtan +tehetnéd azt is, h nagyképű legyél, mert +van hozzá a tudásod, de nem teszed, mert nem vagy az! Több ilyen normális arc kellene és akkor semmi akadálya nem lenne a felhőtlen szórakozásnak!Alig várom, h elérjem a 30-as szintet, úgymondd kitoltam a Multi-t és fogok saját csoportot szervezni!
Elsősorban olyan versenyzőket várok, akik szeretnek versenyezni és ezt nem a másik kárára teszik + ismerik a féket is, ha a helyzet +kívánja!
Tudás és szint nem feltétel. A szórakozás és a közös jó ások a lényeg és nem a mérgelődés!Privát versenyek lesznek, 1-etlen feltétellel:
A rajt minimum 4 fő!
Am. jelenleg itt tartok (lesz most 1 kis kényszer szünet):[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tiltott a warez minden formája.
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest