Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Dark Souls sorozat
- PlayStation 5 Pro teszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 2042
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Stellar Blade
- Overwatch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem és egyben problémám amire megoldást keresek. Arról lenne szó, hogy a böngésző gyakran hibázik és összeomlanak oldalak jön az "a manóba valami nem sikerült a weboldal megjelenítése során" szöveg. Mondjuk meg van nyitva egyszerre 3 Sg fórum oldal, 3 youtube és mondjuk 3 PH oldal. Egyszer csak az egyik lap a semmitől kb csak úgy összeomlik és vele együtt a másik 2 hasonló is, pedig kb csak néztem rá. A maradék 6 ami nem Sg fórum oldal az marad épségben. Lehet kicsit hülyén írtam le de a lényeg az, hogy mindig csak 3 egyforma oldal lapjai omlanak össze. Viszont ez nagyon nagyon gyakori. Sokszor scrollozás közben pl. Ezelőtt szinte soha nem volt ilyen bajom a böngészővel, ezt azóta csinálja mióta újra kellett telepítenem teljesen. De ez is már a 2. alkalom azóta.
Nem használok sok kiegészítőt talán 3 van fent. Ezek a lastpass, sg tuning és a ublock origin. Ezelőtt is fent voltak amikor stabil volt és mentes az összeomlásoktól.
Van valakinek tippje mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
FrezeR
senior tag
#23855-re valaki esetleg?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem és egyben problémám amire megoldást keresek. Arról lenne szó, hogy a böngésző gyakran hibázik és összeomlanak az oldalak s jön az "a manóba valami nem sikerült a weboldal megjelenítése során" szöveg.
Mondjuk meg van nyitva egyszerre 3 Sg fórum oldal, 3 Youtube és mondjuk 3 PH oldal. Egyszer csak az egyik lap a semmitől kb csak úgy összeomlik és vele együtt a másik 2 hasonló is, pedig kb csak néztem rá kis túlzással, vagy éppen görgetek.
A maradék mondjuk 6 oldal ami nem Sg fórum az marad "épségben". Lehet kicsit hülyén írtam le
A lényeg az, hogy általában csak 3 egyforma oldal lapjai omlanak össze. Viszont ez nagyon gyakori. Sokszor scrollozás közben pl. Ezelőtt szinte soha nem volt ilyen bajom a böngészővel, ezt azóta csinálja mióta újra kellett telepítenem teljesen.
Nem használok sok kiegészítőt talán 3 van fent. Ezek a lastpass, sg tuning és a ublock origin. Ezelőtt is fent voltak amikor stabil volt, és mentes az összeomlásoktól.
Mi lehet a baj?
-
FrezeR
senior tag
Tudnátok mondani ötletet azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatja azt nálam, hogy a böngészőben megnyitott lapok random mód összeomlanak látszólag a semmitől?
Úgy értem, hogy pl. görgetek le egy fórumon, vagy akár a Facebook oldalon, vagy írok egy levelet a gmail-ben és hirtelen összeomlik. Ilyenkor ha több mondjuk PH fórum oldal meg van nyitva, akkor csak az egyező oldalak csinálják ezt, a többi megnyitott lapon lévő más webcímen megnyitott oldalak nem. De ez nagyon gyakori naponta sokszor jön elő. Már újraraktam teljesen legyalultam a gépről az egészet, és kiegészítőket sem használok sokat (ublock origin, sg tuning, last pass) de ezeket régóta alkalmazom, és ezelőtt szinte soha nem volt ilyen hiba pedig mind fent volt.
-
FrezeR
senior tag
Most pl a Facebook van csak megnyitva benne és nem túlzok 8x omlott össze negyed órán belül amikor görgettem lefelé a hírfolyamot. Jön az, "A manóba..blabla" szöveg.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Kérnék egy kis segítséget.
Idehoztak nekem egy PC-t, ami azt a tünetet produkálja, hogy a Chrome böngészőben nem megy az internet.
Van fent Firefox, meg ugye az IE, de azokon megy a net és minden más program is használja szépen.Csökkentett módban van a Chrome böngivel internet, de normál Win módban már nincs.
Ha újratelepítem a Chrome-ot, akkor addig megy rajta az internet, de ha bezárom és megnyitom újra, akkor már nincs net és csak tölt-tölt majd kiírja, hogy az oldal nem válaszol. Sőt, utána már sem a beállításokba nem tudok belépni, sem máshová.
Valakinek tippje mi lehet a gond?
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok!
Jó ideje használom már a Chrome böngészőt. Az utóbbi időben nagyon elkezdte a procit pörgetni 10% körül és sokat akadozik. Semmit nem raktam fel rá kiegészítőt vagy bármit egyszerűen csak elkezdődött ez a folyamat. Ha írok be egy szöveget pl Facebook-on akkor eltelik 6-8 másodperc amíg az megjelenik, törlésnél ugyan ez, a chat részén is meg a cikkek alatti szövegboxban is ez van. Firefoxnál nincs ilyen gondom csak itt.
Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen routert?
- Autós topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest