Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy kis segítséget kérnék. Feltettem a Pro/E Wf 5-öt, de nem akar indulni. Feladatkezelőben csak az nmsd.exe, unsecapp.exe és WmiPrvSE.exe vannak. Tud esetleg valaki valami okosat mondani erre, miért nem megy?
-
Gabesz87
veterán
Üdv. Valaki tudna segíteni abban, hogy Inventor 2008-at hogy tudnék 64 bites Win7-re telepíteni? Olvasgattam pár helyen, és a legegyszerűbb megoldásnak egy Longbow Converter nevű progi tűnik, csak nem találtam sehol, nem tudom honnan szerezhetnem be. Vagy esetleg van más mód?
Legyszives a "használj frissebb 64 bites Inventort" jellegű valaszokat ne! Nem jokedvbol használom a 2008at. Munkahelyen ez van. -
Gabesz87
veterán
válasz kpityu2 #9580 üzenetére
A melóhelyen én csak 1 hónapos vagyok, úgyhogy nyilván nem én fogom eldönteni, hogy milyen rendszert hogy használnak. A mostani gép, amit ott használok, baromi gyenge, régi VGA-val van felszerelve (9600GT), és addig, amíg elviszik cseréltetni, a saját laptopomat használnám. A párom gépére már feltettem egyszer az inventor 2008-at (Egy MSI GX620, P8400 CPU, 4GB RAM, 9600M GT, 32 bites Win7-et tettem rá direkt az Inventor miatt), de az én gépem azért sokkal jobb, újabb, ezért szeretném azt használni (i5 3210M, 8GB RAM, GT630M). A különbség gondolom egyértelmű.
-
Gabesz87
veterán
válasz kpityu2 #9582 üzenetére
Ne haragudj, de most nem értem, mi a bajod. Én csak azt szeretném, ha normálisan tudnék dolgozni, mert jelenleg kész katasztrófa. Egy bonyolultabb, több alkatrészes modellnél már szaggat, akadozik, a VGA driver néha be is hal, összeomlik. Kék halál is volt már. Szóval szeretnék a kérdésemre megoldást, de ezt nyilván nem tőled fogom megkapni.
-
Gabesz87
veterán
Végre áttértem Inventor 2008-ról 2012-re. Viszont abban tudnátok segíteni, hogy be lehet állítani azt, hogy alapból ne "Shaded" legyen a Visual Style, hanem "Shaded with Edges"? Zavar, hogy bármit megnyitok, nem látom az éleket normálisan.
Ill. volna egy másik gondom is: otthoni, saját gépemre próbáltam tegnap feltenni a 2015-öt, de nem sikerült. A probléma okát nem részletezném itt, talán értitek miért, szóval aki ebben járatos, megköszönném, ha privátban írna, és ott elmondom, mi a probléma).[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
AutoCAD 2016-ban meg lehet változtatni valahogy a görgetés irányát? Mármint hogy a le-fel görgetés merre zoomoljon. Mert Inventor 2012-t használok többnyire, csak most egy feladathoz kellett az ACad, és a kettőben pont fordítva van a görgővel való zoomolás.
-
Gabesz87
veterán
válasz tisvol #10335 üzenetére
Én is 3DConnextion-t használok Inventorhoz, bár a görgővel azért zoomolok. Egér+SpaceNavigator együtt nagy könnyebbség.
Viszont most van egy másik gondom Inventorral: meg akarok nyitni egy összeállítást, és nem nyílik meg, ezt írja: "Error loading segment AmBREPSegment in database D:\........iam
Próbáltam keresgélni autodeskes fórumon (Google) megoldást erre, találtam olyasmit, hogy nyissam meg korábbi verzióban, húzzam fel az End of Parts-ot, mentsem el, majd nyissam meg az újban, húzzam le vissza, és mentsem. Csak az a gond, hogy Inventor 2008-at használtunk még nem olyan régen, abban volt rajzolva, azóta már 2012 van, szóval 2008-at már nem tudok elővenni, hogy ezt megcsináljam. Van esetleg valami más megoldás?
-
Gabesz87
veterán
Inventorban ha van egy alkatrészem, ami több méretben van, és 2D rajzot akarok készíteni róluk, nincs valami egyszerű mód rá, hogy ne kelljen mindegyikhez külön-külön megrajzolnom? Az lenne kézenfekvő, hogy a főnézetben a modellhez vezető elérési utat megváltoztatom, és kész. De azt nem lehet.
-
Gabesz87
veterán
válasz Lacis69 #10346 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom majd, ha tudom, de most muszáj volt hamar megcsinálnom a sok eltérő méretű azonos part 2D rajzát, szóval úgy csináltam, hogy a meglévő 2D rajzot elmentettem más néven, majd átneveztem a forrás ipt fájlt, és amikor a rajzot megnyitottam, kérte az ipt helyét, és betallóztam az újat. Így csináltam meg mindet. De ez elég kókány, körülményes megoldás, szóval ha lesz időm kísérletezni, akkor kipróbálom majd ezt az iFeature-t.
-
Gabesz87
veterán
Inventorban hogy lehet megcsinálni azt, hogy egy adott összeállításban van egy forgatható alkatrészem, be van kényszerezve, kivéve persze az elfordulást, majd ezt az összeállítást beteszem egy másik, nagyobba, és szeretném, ha ott is mozgatható lenne. Ott nyilván nem tudom mozgatni, mivel egy másik assembly része. Tudom, hogy van egy Flexible opció (gondolom ezzel kell valahogy), csak nem tudom, hogy működik.
-
Gabesz87
veterán
Creo 4.0-val kapcsolatosan volna egy kérdésem, hátha tudtok segíteni: drawingon ven egy logó, aminek egy részét be kéne sraffozni (teljes kitöltéssel). Így néz ki perpill:
A modellen cosmetic sketch-el van megrajzolva. Ezen a logón némelyik háromszög alakú szegmenst kellene kitölteni. Hogyan tudom ezt megtenni?[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Atlantis #11576 üzenetére
Nem feltétlen. A darab egy öntött alu alkatrész, ott meg valószínűleg úgysem kivitelezhető, hogy feketére legyen "sraffozva" a logónak bizonyos része, szóval a modellen homogén lesz az egész. Rajzon lenne a lényeg, mert egy matricára is ki kell nyomtatni ezt a logót, és ott kéne sraffozottnak/kitöltöttnek lennie főleg.
-
Gabesz87
veterán
Creo-ba nem tudjátok hogy lehetne új betűtípust importálni? Szükségem volna egy Helvetica neue lt std black betűtípusra, de egyrészt fogalmam sincs, honnan szerezzem be, másrészt meg hogy lehet betenni Creo-ba.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Egy gyors Creo segítség kellene. Van egy cosmetic sketch a modellen, amit rajzon sraffozni akartam, csak aztán egy Del-el sajna nem csak a sraffozást, hanem az egész cosmetic sketch tartalmát eltűntettem, töröltem(?). Az a fura, és ezért a ?, mert a layer tree-ben és a modell Tree-ben is ott van a sketch, ill. a modellen is, tehát nem törlődött, csak valahogy a rajzról tűnt el. Van valami ötletetek, hogy tudom visszavarázsolni? Creo 4.0
-
Gabesz87
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Robogó, kismotor
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest