Aktív témák

  • _Gyula_

    csendes tag

    válasz _Gyula_ #3591 üzenetére

    3588-as hozzászólásra semmi ötlet??? Plz! Inkább mégegyszer beírom, mert iszonyúan pörögtök...
    --------
    Volt már valakinek olyan problémája, hogy a kari DVI-s csatlakozóján nem jött jel, a VGA-n meg igen? Mert nekem most ezt produkálja... A DVI csatit használva elkezd betöltődni a windows, de mikor a driverek töltődnének, meg a felbontást beállítaná akkor már nem kap jelet a monitorom. A rendszer szépen betölt látatlanba, csak így kicsit nehéz használni (elmúlt már az az idő, mikor DOSban fejből ismertem a könyvtárszerkezetemet... .
    Ha átdugom VGA csatlakozóra, akkor minden ok. Múltkor már egyszer csinálta ezt, de akkor egy kis ki-beszerelés-megmozgatás után életre kelt. ASUS 6600 GT-m van, a monitor meg Samsung 173P. A kábel is jó, mert átalakítóval is megy a VGA csatiból. (Alaplapom ASUS A8N SLI Premium, AMD 3200+)

    Nem tudom, hogy ezzel függhet-e össze, de korábban volt sokszor (majdnem mindig... ), hogy a windows betöltődésénél megállt, és csak ''KIT''-ezett folyamatosan. Ilyenkor resetelnem kellett és utána gond nélkül betöltődött...
    Rendszerfelállás után semmi gond nem volt eddig. (Nekem mondjuk terhelésnél - NFS MW - 66 fokos a kártya., alapban 44, gyári hűtővel)

Aktív témák