Hirdetés
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz Flashget #4583 üzenetére
Olvastam a tortúrádat az előző lappal.
Mintha csak magamat olvasnám. Kb nekem is így szoktak elsőre összejönni a dolgok.
Lásd a VGA vásárlásom. Már teljesen beleéltem magam a 7800GT-be, erre nem jött össze.
A házra is vártam 1 hónapot, mire meglett, ráadásul nem is onnan és nem is annyiért, ahonnan és amennyiért szerettem volna. Öröm az ürömben, hogy megismertem egy nagyon korrekt céget, aminél az ügyintézés is gyorsan zajlik!
Szóval lassan de biztosan haladunk előre.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
-
LeslieG Jr.
őstag
Hali mindenkinek!
Csak nem hiányzok ebből a jó kis partyból? Mostanában sok volt a munka aztán fáradtan már nem volt erőm válaszolni emberkéknek. Nem akartam hülyeséggeket írni.
Azért rendesen van hsz az elmúlt napokban míg nem voltam.CM Centurion|Corsair VX550 550W|Asrock Z170 Pro4+Intel i5-6600K+CM Hyper 212 EVO|Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4|Kingston HyperX 240GB SSD|Samsung 840 EVO 250GB SSD|WD 500GB 16MB SATA III|WD 1.5TB 64MB SATA II|WD 2TB RED 64MB SATAIII|ASUS R9 270 DirectCU 2GB|LG DVD-RW|Logitech MX510|
-
-
Foxi
senior tag
válasz LeslieG Jr. #4604 üzenetére
Tessék csak figyelni aztán a kellő pillanatban új topikot nyitni A cég is nyilvánvalóan értékelni fogja ezt a cselekedetet !
-
-
SimS
senior tag
Megnézném én azt h te beleteszed azt a karit az AGP be - nem sértés
biztos, sőt tuti h jobban értetek hozzá mint én, de a helyedben én vártam volna vele még kb 4 hónapot, mert addigra ''kijön'' a 7900 es széria ami már kisebb csíkszéllel gyártódik és alaposan letolja majd az árakat, de már mind1
mod: közben megoldódott a problémám az emesennel... lol eza progi, de nagyon...vagy én vagyok vak - 8*ot ír jeszónak, és közben kiderült csak 7 karakter HEURÉKA - lehet winfost telepítni, csak jöjjön meg az új vinyóm
[Szerkesztve]Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
Pitcburg
tag
Ajánljatok valami jó hűtést a karimra
AMD
-
mesa23
aktív tag
válasz Flashget #4614 üzenetére
Najó, én sem gondoltam komolyan a 10 évet, de legalább 4-5 év az reális szerintem ,tunning nélkül!
„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mesa23
aktív tag
válasz Pitcburg #4617 üzenetére
Szia!
Én pont ma szereltem a kártyámra a Zalman VF 700 ALCU-t, és nagyon meg vagyok vele elégedve,tehát ezt tudom ajánlani,de még lehet kapni VF 700 CU-t, ha jól tudom, ez pár fokkal jobb, de szerintem az ALCU-is tökéletesen megteszi! Ezeken kívül még lehet kapni Prmcsk hűtőjét,ami mindent hűt,mem.,Gpu,HSI(ha agp-s a karid),és még lehet,hogy olcsóbb is mint a zalmi!
Ha zalmant veszel ,és agp-s a karid, akkor venni kell még e gy VHS-1-es passzív bordát a HSI hídra,ha egybebordás a gyári hűtőd!
Remélem tudtam segíteni, de biztosan jönnek majd a többiek, akik még többfajta hűtőt is tudnak, de szerintem ezek a legelterjedtebbek!
[Szerkesztve]„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mesa23
aktív tag
-
mesa23
aktív tag
Nekem December óta van meg a kártyám,de még csak most tudtam magam rávenni a cserére, de nembántam meg!
Egy kis tapasztalat: gyári hűtővel 40/86°C volt a kártya, a Zalmannal eddig zárt házban 34/52°C, fél óra NFSMW után!
Hopsz, ez Pitcburg kollegának szólt!
[Szerkesztve]„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
kavicssli
addikt
2 db AlCu elado 6600GTre
Ha valakit erdekel irjon privit"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
mesa23
aktív tag
válasz Pitcburg #4631 üzenetére
Úgy látom,hogy elég hasonló a konfigunk!
Mármint lap,proci,memória,vidkari(mondjuk más kártya márkája)!
-
Csiborbogár
őstag
Farcry-t nem szoktál játszani?
Nekem felmegy 58 fokra is, kipróbáltam optimális húzással, akkor meg 60 fok volt stabilan.
Asszem megpróbálom újrapasztázni meg letakarítani egy kicsit, mert elég poros.
Ja, és CU-m van.
[Szerkesztve]Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit
-
Pitcburg
tag
-
mesa23
aktív tag
válasz Pitcburg #4633 üzenetére
Az nem is rossz, legalábbis az enyémhez képest!
Nekem Manlim van, elég ismeretlen márka,de még eddig nem volt vele gond,(kopp,kopp,kopp),leszámítva a melegedést!„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mesa23
aktív tag
válasz Csiborbogár #4635 üzenetére
Szia!
Nem szoktam vele játszani, én általában Colin,F-1,NFS, és Medal of.....-al szoktam játszani!„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
-
mesa23
aktív tag
válasz Pitcburg #4639 üzenetére
Ma húztam meg 600/1200 ra, és ezt szépen vitte!
3d mark 05: 4015
3d mark 03: 9535 pötty!
Még van benne szerintem egy kis tartalék!„az Androidok egész nap idegeneknek sms-eznek, a WP7 üresjáratban letölti az internetet, iPhone-nal meg nem lehet telefonálni és elkésel a munkából is miatta. mind fos, na.”by moonman
-
mesa23
aktív tag
-
memphis_19
tag
hello!
Van egy gainward 6600 GT 256 MB-s 500/900 kártyám egy NF7-es lapban egy 2500+ Barton támogatásával.
És nem igazán tudom mekkorára érdemes állítani az AGP memória méretét 512, 768 MB ram esetén????????? -
...g d m rning...
#4586) mesa23: Vedd vissza 540/1050-re én így használom folyamatosan...addíg kibírja, amíg még elfuttatja a mostani játékokat. 2 év múlva úgyis kukába...jobb esetbe bontóba kerül, ha nem tévedek...
Anno a 300-as cerkát is folyamatosan használtam 450-en..sőt a mostani 2.5-öm is 3.1-en megy már vagy egy éve...kit érdekel mi lesz vele 3..4...5 év múlva...a ''teljesítményt'' hozza most ez a lényeg...
[Szerkesztve]Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Raul 1978
csendes tag
Sziasztok !
Help plz ,05be kemény 36xxpontot érek el 570/1170-en több nem igen megy sajna
Elég kevés sztem meg sem közelítem a 4000et pedig sokaknak jóval felette van a pontszám,eddig 4xagp-s lapom volt most szereztem egy Abit IS 7 E2-es lapot de nem sokat javult a helyzet proci p4 2.4 húzva 2.7re Gigabyte 6600GT 512 400as ram chieftec 360 W .
Akinek van 5lete az írja meg plz ,vagy csak ennyit tud a konfig és ne várjak többet
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest