Új hozzászólás Aktív témák

  • MCGaiwer

    addikt

    válasz trassher #9381 üzenetére

    lejárt a szerkesztési idő

    közben eszembe jutott, hogy ruházati terméknél bevett szokás (tehát nem jog, max ha jóindulatúak megteszik, így érdemes úgy kommunikálni feléjük a dolgot) hogy hibátlan, állapotban x napig visszaveszik. ennek része a doboz megléte, és semmiféle kopás, szakadás, sérülés nem látható a terméken.

    itt kérdés hogy mennyi és milyen használat során derült ki a cipő méretének hibája, ha nem látszik kopás a talpon, és az utca piszkát el tudod tüntetni, valószínűleg ki fogják cserélni neked. Viszont elképzelhető, hogy számlázási/könyvelési rendszerük miatt nem tudják visszaadni a pénzkülönbözetet. Ebben az esetben vagy vásárolsz az olcsó cipő mellé még valamit, vagy benyeled a drágább cipő árán az olcsóbbat, de legalább egy használható cipőd lesz.

    legközelebb meg tessék körültekintően ellenőrizni a terméket mielőtt megveszed, cipő esetén külön figyelve a méretre (és itt tudod, hogy apró eltérések csak használat során derülhetnek ki, de éppen ezért kell úgy választani, hogy +- fél szám eltérés még beleférjen.)

    Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó

Új hozzászólás Aktív témák