Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz maximilian4 #19463 üzenetére
Nekem is így rémlett, nem voltam benne biztos. Van még egy predator hellios a laptopszalonban
1050Ti elég, ha van hűtve, pláne, ha megvan a 8 szál is. Billentyű nemrossz. A lakást nem fogja elhagyni, az biztos. Ehhez képest a 4GB-os 980M a G752-ben kb forma-forma lehet, nem?
-
[-HERO-]
senior tag
En nem ugy vettem eszre hogy az y720 am osszefosta magat, de lehet rosszul lattam.
Az a gond hogy az Y720 at mindig olyan gephez hasonlitod amiben i5 van meg 1050ti, azt nem kellene elfelejteni hogy ebben viszont i7 van es teljes erteku 1060, ami joval tobb hot termel mint az elozo verzio.Ha a laptopszalonban veszi rogton fem pasztaval keri es lesz egy jo gepe.
De tudjuk hogy ebben a topicban a lenovo az sz@r
Ezert ne is vegye meg!
Plussz azt is figyelembe kell venni hogy gyari pasztaval kb minden osszefossa magat, es akkor meg mindig benne van a pakliban a user error ujrapasztazasnal+a szar paszta is.
[ Szerkesztve ]
### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
törölt tag
Én azt mondom eddig a 7577 volt a legjobb. Visszafogott kinézet, dimenziókkal jobb hődokok mint itt bármelyik gépé. Szerintem te kaptál olyan példányt amin el volt csúszva a fedlap, meg a bill.. Esetleg ha a vásárlás előtt ki lehetne az üzletben bontani egy ilyet és ée tudnád ellenőrizni a minőséget, és ha jó akkor.elhozod... A szoftveres gondokat sokkal egyszerűbb orvosolni mint a hardveres gondokat. Vegytiszta windowst fel, driverek közül is lehet válogatni, bios frissítés is megoldás lehet, bloatware-eket eltávolítani.
Ez a megoldás a végső. Lehet, hogy a legjobb, de a végső. Egy laptopszalonos kolléga garantálta, hogy ha ugyanezt választom mégegyszer, bontatlan, új vasat kapok. Viszont előtte körbenézek mégegyszer. A 7577 egy januári döntés lesz.
Igazából a G752VY-t kell összevetnem a 7577-tel. Nem tűnik nagy gondnak, de a 7577 billentyűje tényleg gáz. Megszokható, de gáz. Az asus billentyűje nagyon nem gáz + g-sync + 17 col. Egy prezentációs vasat bármikor újítok 80.000-ért, amivel lehet császkálni, mutogatni a rajzokat. Egy 14 colos latitude-del nem röhögik ki az embert, ilyenből van is kettőm, talán megpatkolom őket, vagy veszek másikat. Az asus meg maradna otthon dolgozni, meg játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Macbook Pro 13" Retina 2015 i7-3.1Ghz 8GB 256B SSD, Új akku, Üzletből
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest