Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86952448

    törölt tag

    válasz maximilian4 #19463 üzenetére

    Én azt mondom eddig a 7577 volt a legjobb. Visszafogott kinézet, dimenziókkal jobb hődokok mint itt bármelyik gépé. Szerintem te kaptál olyan példányt amin el volt csúszva a fedlap, meg a bill.. Esetleg ha a vásárlás előtt ki lehetne az üzletben bontani egy ilyet és ée tudnád ellenőrizni a minőséget, és ha jó akkor.elhozod... A szoftveres gondokat sokkal egyszerűbb orvosolni mint a hardveres gondokat. Vegytiszta windowst fel, driverek közül is lehet válogatni, bios frissítés is megoldás lehet, bloatware-eket eltávolítani.

    Ez a megoldás a végső. Lehet, hogy a legjobb, de a végső. Egy laptopszalonos kolléga garantálta, hogy ha ugyanezt választom mégegyszer, bontatlan, új vasat kapok. Viszont előtte körbenézek mégegyszer. A 7577 egy januári döntés lesz.

    Igazából a G752VY-t kell összevetnem a 7577-tel. Nem tűnik nagy gondnak, de a 7577 billentyűje tényleg gáz. Megszokható, de gáz. Az asus billentyűje nagyon nem gáz + g-sync + 17 col. Egy prezentációs vasat bármikor újítok 80.000-ért, amivel lehet császkálni, mutogatni a rajzokat. Egy 14 colos latitude-del nem röhögik ki az embert, ilyenből van is kettőm, talán megpatkolom őket, vagy veszek másikat. Az asus meg maradna otthon dolgozni, meg játszani.

Új hozzászólás Aktív témák